Anmeldelser af Andris Hotel

 
Andris Hotel er ikke tilgængelig i øjeblikket
Andris Hotel er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Napoli og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Andris Hotel

Læs personlige anmeldelser af Andris Hotel som ligger i Napoli. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Andris Hotel. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Smukt sted med gode faciliteter

Andris er et rigtig smukt hotel med dejlig pool og fin bar/restaurant. Et fint udgangpunkt for ture til Vesuv, Pompeji og Napoli. Personalet var (i modsætning til alle andre steder vi har været med In-Italia) bare lidt sure og ligeglade med gæsterne, lidt æv.

Napoli som feriedestination

Vi havde fine tur til Pompeji og Vesuv og Napoli - Napoli overraskede rigtig positivt, en spændende by med gang i den. Man mærker det lidt mere rå og autentiske Italien lige bag de smukke huse og facader, den vil vi tilbage til!

Andris Hotel
Rent og pænt
Gæstfrihed

Kun receptionen var venlig, øvrigt personale ikke imødekommende
Beliggenhed
Morgenmaden
 
Selve indkvarteringen på Andris Hotel
Dobbeltværelse (superior)
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
Pool (evt. sæsonåben)
Restaurant
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2019
Antal rejsende 1 voksen, 1 barn
Navn

Godt hotel - kedeligt område.

Hotellet er rigtig fint. Flot poolområde og store, fine værelser.
Personalet taler ikke særlig godt engelsk, på nær i receptionen, så de er svære at kommunikere med og de er heller ikke særlig servicemindede.
Morgenmaden er ikke noget at råbe hurra for. Den er fin nok, men heller ikke mere end det. Kedeligt hvidt toastbrød og pålæg, yougurt, cornflakes og choco pops, kage og en smule frugt.
Man skal have sine egne badehåndklæder med til poolen eller køb for 2 euro stykket og man skal have badehætter på i poolen - 4 euro stykket.
Andre udefra kommende må gerne komme og betale for at ligge ved poolen, så den er ikke først og fremmest for hotelgæsterne. Hotelgæsterne skal også betale i høj sæson (vi slap heldigvis), men var ikke klar over dette og stærkt utilfredse med dette, da det ikke var oplyst fra In-Italia's side.
Tagterassen kan kun benyttes ved betaling - heller ikke oplyst af In-Italia.
Området er meget dødt og kedeligt. Man skal køre til alt. Ikke mulighed for en "hyggelig tur ned i byen", da byen ikke er noget værd.
Nemt at komme til Vesuv og Pompeij fra hotellet. Også nemt at komme til Napoli og evt tage en færge til en af de nærliggende øer.
En times kørsel til Amalfikysten, hvilket var en fin køretur på både motorvej og bjergveje til slut.

Napoli som feriedestination

Vi tog ikke ind til Napoli. Men området omkring hotellet, Ercolano, var ikke spor charmerende. Man skal helt til Amalfikysten for at finde charmerende byer.

Andris Hotel
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
Morgenmaden
 
Selve indkvarteringen på Andris Hotel
Dobbeltværelse (superior)
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
Pool (evt. sæsonåben)
Restaurant
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2017
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map