Hotel i Napoli

Andris Hotel

 
Andris Hotel er ikke tilgængelig i øjeblikket
Andris Hotel er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Napoli og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Et fantastisk udgangspunkt for udflugter i omegnen

Det er ikke mange hoteller, der kan prale af at ligge på en aktiv vulkan, samtidig med at der kun er få kilometer til centrum af en storby, som både kan prale med et kongeslot, en verdensberømt opera, eksklusive shoppinggader og et arkæologisk museum, som tiltrækker gæster fra hele verden. Hvis du samtidig interesserer dig for historie, geologi og en guddommeligt smuk natur, ja så er det også en mulighed, for de romerske ruinbyer Herculanum og Pompeji ligger kun et stenkast herfra, og vil du køre lidt længere, kommer du til det romerske amfiteater i Pozzuolo, den antikke græske by Cuma og den udslukte vulkan Solfatara, men også den berømte Amalfikyst eller kongeslottet i Caserta. Hvad mere kan man ønske sig?

Nyd en dag ved poolen eller på tagterrassen med panoramaudsigt

Hotellet hedder Andris, og foruden at være et fantastisk udgangspunkt for en aktiv og indholdsrig ferie fuld af uforglemmelige oplevelser, er det også et skønt sted at slå sig ned ved poolen og slappe af under solens stråler. Swimmingpoolen er åben fra 1. juni til 30. september fra 09:30-18:30. Badehætte er obligatorisk og købes på stedet eller medbringes. På tagterrassen er der mulighed for at nyde tilværelsen i en privat jacuzzi med udsigt over Napolibugten med de små øer Capri, Ischia og Procida i det fjerne. Der er forskellige priser afhængig af tidspunktet på dagen (dag/aften) og du skal regne med ca. 30-40 euro pr. person. Prisen inkluderer adgang til jacuzzi, solseng, håndklæde, læskedrik og en frugttallerken om dagen, samt solseng, badekåbe, badetøfler, prosecco og salte snacks om aftenen. Hotellet har også en snackbar til lette måltider i løbet af dagen og en rigtig restaurant, hvor du kan nyde din middag. Der er mulighed for at spise udendørs i sommerperioden.

Læs mere om Andris Hotel

Et hotel med mange muligheder

Du kan flyve direkte til Napoli, og lufthavnen ligger blot et kvarters kørsel fra hotellet. Men vi anbefaler, at du lejer en bil, for det er den mest bekvemme måde at komme rundt på, og bilen kan du parkere på hotellets aflåste område. På grund af den centrale beliggenhed lidt uden for Napoli, kan hotellet fint benyttes til en hel ferie, men du kan også vælge at benytte det som overnatningshotel inden du skal i lufthavnen, eller til et ophold på et par dage, mens du udforsker Pompeji, Vesuv og Napoli. Mulighederne er mange.

Gode og komfortable værelser

På Hotel Andris er der 22 værelser i forskellige kategorier. De er pænt indrettet, og holder en god standard. Alle værelser har aircondition, minibar, værdiboks, wi-fi, skrivebord, satellit-TV, telefon og badeværelse med toilet, bruser eller badekar og hårtørrer. Vi gør opmærksom på, at der ikke er udsigt over Napolibugten fra værelserne. Enkelte værelser har balkon, men det kan ikke garanteres. Hotellet har en tilbygning, hvor der er en festsal, der ofte bruges til bryllupper og familiefester.

Læs om værelserne på Andris Hotel

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Andris Hotel

Læs personlige anmeldelser af Andris Hotel som ligger i Napoli. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Andris Hotel. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 2 anmeldelser fra Andris Hotel

Smukt sted med gode faciliteter

Andris er et rigtig smukt hotel med dejlig pool og fin bar/restaurant. Et fint udgangpunkt for ture til Vesuv, Pompeji og Napoli. Personalet var (i modsætning til alle andre steder vi har været med In-Italia) bare lidt sure og ligeglade med gæsterne, lidt æv.

Læs mere

Godt hotel - kedeligt område.

Hotellet er rigtig fint. Flot poolområde og store, fine værelser.
Personalet taler ikke særlig godt engelsk, på nær i receptionen, så de er svære at kommunikere med og de er heller ikke særlig servicemindede.
Morgenmaden er ikke noget at råbe hurra for. Den er fin nok, men heller ikke mere end det. Kedeligt hvidt toastbrød og pålæg, yougurt, cornflakes og choco pops, kage og en smule frugt.
Man skal have sine egne badehåndklæder med til poolen eller køb for 2 euro stykket og man skal have badehætter på i poolen - 4 euro stykket.
Andre udefra kommende må gerne komme og betale for at ligge ved poolen, så den er ikke først og fremmest for hotelgæsterne. Hotelgæsterne skal også betale i høj sæson (vi slap heldigvis), men var ikke klar over dette og stærkt utilfredse med dette, da det ikke var oplyst fra In-Italia's side.
Tagterassen kan kun benyttes ved betaling - heller ikke oplyst af In-Italia.
Området er meget dødt og kedeligt. Man skal køre til alt. Ikke mulighed for en "hyggelig tur ned i byen", da byen ikke er noget værd.
Nemt at komme til Vesuv og Pompeij fra hotellet. Også nemt at komme til Napoli og evt tage en færge til en af de nærliggende øer.
En times kørsel til Amalfikysten, hvilket var en fin køretur på både motorvej og bjergveje til slut.

Læs mere
 
search map