Hotel i Napoli

Andris Hotel

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Et fantastisk udgangspunkt for udflugter i omegnen

Det er ikke mange hoteller, der kan prale af at ligge på en aktiv vulkan, samtidig med at der kun er få kilometer til centrum af en storby, som både kan prale med et kongeslot, en verdensberømt opera, eksklusive shoppinggader og et arkæologisk museum, som tiltrækker gæster fra hele verden. Hvis du samtidig interesserer dig for historie, geologi og en guddommeligt smuk natur, ja så er det også en mulighed, for de romerske ruinbyer Herculanum og Pompeji ligger kun et stenkast herfra, og vil du køre lidt længere, kommer du til det romerske amfiteater i Pozzuolo, den antikke græske by Cuma og den udslukte vulkan Solfatara, men også den berømte Amalfikyst eller kongeslottet i Caserta. Hvad mere kan man ønske sig?

Nyd en dag ved poolen eller på tagterrassen med panoramaudsigt

Hotellet hedder Andris, og foruden at være et fantastisk udgangspunkt for en aktiv og indholdsrig ferie fuld af uforglemmelige oplevelser, er det også et skønt sted at slå sig ned ved poolen og slappe af under solens stråler. Swimmingpoolen er åben fra 1. juni til 30. september fra 09:30-18:30. Badehætte er obligatorisk og købes på stedet eller medbringes. På tagterrassen er der mulighed for at nyde tilværelsen i en privat jacuzzi med udsigt over Napolibugten med de små øer Capri, Ischia og Procida i det fjerne. Der er forskellige priser afhængig af tidspunktet på dagen (dag/aften) og du skal regne med ca. 30-40 euro pr. person. Prisen inkluderer adgang til jacuzzi, solseng, håndklæde, læskedrik og en frugttallerken om dagen, samt solseng, badekåbe, badetøfler, prosecco og salte snacks om aftenen. Hotellet har også en snackbar til lette måltider i løbet af dagen og en rigtig restaurant, hvor du kan nyde din middag. Der er mulighed for at spise udendørs i sommerperioden.

Læs mere om Andris Hotel

Et hotel med mange muligheder

Du kan flyve direkte til Napoli, og lufthavnen ligger blot et kvarters kørsel fra hotellet. Men vi anbefaler, at du lejer en bil, for det er den mest bekvemme måde at komme rundt på, og bilen kan du parkere på hotellets aflåste område. På grund af den centrale beliggenhed lidt uden for Napoli, kan hotellet fint benyttes til en hel ferie, men du kan også vælge at benytte det som overnatningshotel inden du skal i lufthavnen, eller til et ophold på et par dage, mens du udforsker Pompeji, Vesuv og Napoli. Mulighederne er mange.

Gode og komfortable værelser

På Hotel Andris er der 22 værelser i forskellige kategorier. De er pænt indrettet, og holder en god standard. Alle værelser har aircondition, minibar, værdiboks, wi-fi, skrivebord, satellit-TV, telefon og badeværelse med toilet, bruser eller badekar og hårtørrer. Vi gør opmærksom på, at der ikke er udsigt over Napolibugten fra værelserne. Enkelte værelser har balkon, men det kan ikke garanteres. Hotellet har en tilbygning, hvor der er en festsal, der ofte bruges til bryllupper og familiefester.

Læs om værelserne på Andris Hotel

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map