Anmeldelser af Torre Paradiso

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Torre Paradiso

Læs personlige anmeldelser af Torre Paradiso som ligger på Amalfikysten. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Torre Paradiso. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Hyggelig lille by med lokal stemning

Lejligheden er lille men fin, egner sig kun til 2 personer.
Der er smuk udsigt over havet fra terrassen. Vores besøg var i februar, men vi forestiller os at en sommerferie kan leves på den terrasse, hvor der også er en bruser til udendørs bad, hvilket må være luksus efter en varm dag ved kysten. Området er så smukt og venligt og byen byder på mange skønne restauranter og imødekommende befolkning.

In-Italia's kommentar

Jeg har været i kontakt med vores lokale samarbejdspartner. Det viser sig rent faktisk, at de havde aflåst enkeltværelset eftersom I blot var to personer - men I kunne have fået adgang til det, hvis I havde bedt dem om det. Omvendt så vidste I jo ikke dette - så jeg har bedt dem om fremover altid at give adgang til det ekstra værelse, hvis nu man kunne ønske at benytte det til bagage. Endnu engang tak for din tilbagemelding. Mvh Allan, In-Italia

Torre Paradiso
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Torre Paradiso
Toværelseslejlighed Paradiso (2. sal med terrasse og havudsigt)

Jeg forstår ikke at den beskrives som toværelses lejlighed da den kun består af et rum med seng og indbygget køkken samt badeværelse + terrasse.
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Februar 2015
Antal rejsende 2 voksne
Navn

10 dages ophold på Torre Paradiso i Minori

Vi havde 10 overnatninger i Torre Paradiso i slutningen af Juli. Det var en meget fin et væresles lejlighed med en stor og godt beliggende terrasse med en fantastisk udover bjergene og middelhavet.
Ved ankomsten manglede alle møbler på terrassen - stole, bord og solvogne, men efter at vi nævnte dette kom personalet tilbage med alle møbler umiddelbart efter. Der var adgang til Hotellets swimmingpool hvilket også var meget behageligt. Vi havde bestilt garageplads hjemmefra, hvor bilen stod sikkert i hele perioden. Garagepladsen er dog en smule dyrt.
Adgangsvejen til lejligheden på 2. sal gik op ad snoede smalle trapper, som var lidt af en udfordring ved ankomst og afrejse og absolut ikke for gangbesværede. Personalet hjalp dog med bagagen.
Der indgik sengelinned og håndklæder i prisen, og eneste minus var at udlejeren på intet tidspunkt var forbi med rene håndklæde samt evt. rent linned. Ligeledes var der ingen redskaber til at feje/vaske gulvet indenfor hvilket heller ikke var behageligt når der ikke var rengøring under opholdet inkluderet. Der kommer sand og fedt på gulvet når man kommer fra stranden og laver mad.
Ellers var det et skønt sted og ingen problemer.

Michael Stavad

Anbefaling til kommende gæster

Når man har bil med er det en fordel at have den i garage og istedet benytte de lokale Sita busser til at komme rundt med. Der er meget få offentlige p pladser og det kan være meget dyrt at parkere f.eks. i Amalfi by og Possitano, som er steder man skal/bør besøge.

Torre Paradiso
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Torre Paradiso
Toværelseslejlighed Paradiso (2. sal med terrasse og havudsigt)
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2014
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Per og familie fra København boede på Torre Paradiso i Minori fra d. 25. juni til d. 2. juli 2005.

Ovenud tilfredse. Vi nød Minori: Formentlig eneste ikke-italienske turister, imødekommende befolkning.
En lille serviceoplysning til andre kunder. Brug af hotellets parkering koster ca. 100. kr. om dagen. Kan anbefales, da det kniber med pladsen - på hele kysten! Det kan være I allerede oplyser det, og jeg bare har overset det.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2005
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 

Lignende boliger

Terrazzo Papavero

Atrani, Campania

Terrazza Marinella

Amalfi, Campania

Due Relais

Vietri sul Mare, Campania

Anbefalinger til dig

Hotel La Conca Azzurra

Conca dei Marini, Campania

Due Relais

Vietri sul Mare, Campania

Populært i Campania

search map