Feriebolig i Minori på Amalfikysten

Torre Paradiso

Paradiso Pesci Cedri Pesci Pesci Annunziata Annunziata Paradiso Paradiso Annunziata Annunziata
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Torre Paradiso består af 5 lejligheder fordelt på 3 etager. Bor du her, kan du benytte dig af et privat strandområde og svømmebassin på det nærliggende Hotel Villa Romana. Torre Paradiso ligger ud til vejen i Minoris centrum i kort afstand fra stranden og de gamle stier, der fører til de lokale citronplantager og terrasser med vinmarker bag ved byen. Lejlighederne er små men bekvemme, og den perfekte løsning til dig der rejser uden børn og vil bo midt i en hyggelig by ved kysten.

Du får indsigt i den lokale kultur og livstil

Når du bor på Torre Paradiso, er der kun få skridt til stranden (200 meter), havnen og det gamle historiske centrum, hvor der er rig mulighed for at sidde ude og nyde et glas vin eller spise et godt lokalt måltid på en af de hyggelige restauranter, hvoraf flere har udsigt til havet. Får du trang til en is eller en kage, bør du ikke snyde dig selv for et besøg på det hæderkronede konditori Sal De' Riso, som ligger lige i centrum. Har du lyst til et glas (eller en flaske) vin, måske med lidt snacks til, så Bar Europa på torvet bestemt ikke det værste sted at besøge, og du bliver hurtig stamgæst hos de søde ejere.

Læs mere om Torre Paradiso

Du kan vælge mellem 5 lejligheder

På Torre Paradiso kan du vælge mellem 5 hyggelige og smagfuldt indrettede lejligheder, der er fordelt på 3 etager. Hver lejlighed har aircondition, satellit-TV, telefon, minibar og bad med toilet og bruser. Som gæst på Torre Paradiso kan du bestille halvpension på det nærliggende Hotel Villa Romana, og det er også her du checker ind, og her du er velkommen til at benytte swimmingpoolen. Nedenstående kan du se beskrivelse og foto fra de enkelte lejligheder.

Lejlighederne på Torre Paradiso

Toværelseslejlighed Cedri (1. sal)

Lejligheden Cedri ligger på første sal og består af lille stue med køkkenhjørne og mulighed for to ekstra sovepladser, soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med toilet og bruser.

Treværelseslejlighed Annunziata (1. sal med havudsigt)

Lejlighed Annunziata ligger på første sal. Den består af lille stue med sovesofa (140 cm bred) og køkkenhjørne, soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med smal dobbeltseng og badeværelse med toilet og bruser. Bemærk at adgang til det ene soveværelse er ekstern, altså via en fællesgang. Lejligheden har desuden havudsigt fra et af vinduerne.

Toværelseslejlighed Paradiso (2. sal med terrasse og havudsigt)

Lejlighed Paradiso ligger på anden sal. Den består af stort værelse med dobbeltseng og køkkenhjørne, et enkeltværelse, badeværelse med toilet og bruser samt stor privat terrasse med havudsigt. Bemærk, at adgangen til enkeltværelset er ekstern, altså via en fællesgang. Til gengæld har værelset balkon med havudsigt.

Etværelseslejlighed på kvisten (3. sal)

Der er to små lejligheder på kvisten (Pesci og Bengodi) der har loftvinduer. De er egnet til dig der foretrækker at være udendørs og blot vil benytte lejligheden til at sove. De består begge af et opholdsrum med dobbeltseng og køkkenhjørne samt badeværelse med toilet og bruser.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map