Feriebolig i Minori på Amalfikysten

Torre Paradiso

Paradiso Pesci Cedri Pesci Pesci Annunziata Annunziata Paradiso Paradiso Annunziata Annunziata
 
Torre Paradiso er ikke tilgængelig i øjeblikket
Torre Paradiso er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Minori og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Torre Paradiso består af 5 lejligheder fordelt på 3 etager. Bor du her, kan du benytte dig af et privat strandområde og svømmebassin på det nærliggende Hotel Villa Romana. Torre Paradiso ligger ud til vejen i Minoris centrum i kort afstand fra stranden og de gamle stier, der fører til de lokale citronplantager og terrasser med vinmarker bag ved byen. Lejlighederne er små men bekvemme, og den perfekte løsning til dig der rejser uden børn og vil bo midt i en hyggelig by ved kysten.

Du får indsigt i den lokale kultur og livstil

Når du bor på Torre Paradiso, er der kun få skridt til stranden (200 meter), havnen og det gamle historiske centrum, hvor der er rig mulighed for at sidde ude og nyde et glas vin eller spise et godt lokalt måltid på en af de hyggelige restauranter, hvoraf flere har udsigt til havet. Får du trang til en is eller en kage, bør du ikke snyde dig selv for et besøg på det hæderkronede konditori Sal De' Riso, som ligger lige i centrum. Har du lyst til et glas (eller en flaske) vin, måske med lidt snacks til, så Bar Europa på torvet bestemt ikke det værste sted at besøge, og du bliver hurtig stamgæst hos de søde ejere.

Læs mere om Torre Paradiso

Du kan vælge mellem 5 lejligheder

På Torre Paradiso kan du vælge mellem 5 hyggelige og smagfuldt indrettede lejligheder, der er fordelt på 3 etager. Hver lejlighed har aircondition, satellit-TV, telefon, minibar og bad med toilet og bruser. Som gæst på Torre Paradiso kan du bestille halvpension på det nærliggende Hotel Villa Romana, og det er også her du checker ind, og her du er velkommen til at benytte swimmingpoolen. Nedenstående kan du se beskrivelse og foto fra de enkelte lejligheder.

Læs om lejlighederne på Torre Paradiso

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Torre Paradiso

Læs personlige anmeldelser af Torre Paradiso som ligger på Amalfikysten. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Torre Paradiso. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 5 anmeldelser fra Torre Paradiso

Fantastisk ferie i Italien

Så smukt et land, så fantastisk en kyststrækning, så idé-rig byggestil, så skøn og smagfuld autentisk mad, så herligt et italiensk folk - alt var bare så perfekt!!!! Lige fra vi bestilte rejsen, til vi kom afsted, har vi glædet os til at komme afsted og alt forløb som det skulle., lige efter bogen.

Læs mere

Udsigt over bjerg og hav

Lille, men lys op pæn lejlighed til 2 - 3 personer. I det store værelse er der en dobbeltseng, spisevord med to stole, fladskærmsTV, og klædeskab. Langs en væg er der et indbygget tekøkken til simpel madlavning. Stor terrasse udenfor. Det lille værelse har enkeltseng, fladskærms Tv, lille skrivebord, gardarobe og en terrasse. Intet område til fælles hygge andet end udendørs, hvor der mangler møbler. Wi-Fi var der, men var lidt svag. Boligen har ingen rengøring eller skift af sengetøj/håndklæder førend ved afrejse, uanset længden på opholdet. Man får et stort nøglebundt, og så må man selv finde frem til f.eks skralderummet. Her kan man, hvis man er heldig, finde en bunke lagner/håndklæder hvor man kan forsyne sig. Trappen går 3 til 4 etager op fra en stærkt trafikeret gade og er ikke for folk med svage ben eller handicappede. Ingen elevator. Trafikken er ganske tæt på gaden. Ingen fortove. Lokalbussen kan findes ca. 300 meter væk. Udsigten mod såvel hav som bjerg er betagende. Minori er en lille sød by med en hel del restauranter, men ellers intet natteliv. Gangafstand til Maiori. I bjergende er der masser af muligheder for at vandre hvis man er i god form.

Læs mere

Godt vejr, flot beliggenhed, dejlig aftenterrasse

Vi var glade for lejligheden. Der er 69 trin op fra den befærdede gade. Den almindelige italienske bylarm var ikke generende og dejligt at sidde ude om aftenen - vi fik aldrig spurgt efter en parasol som var nødvendig morgen/formiddag.
Ellers meget servicemindede på hotellet, der ligger et par minutters gang derfra.
Det lille rum brugte vi (2) alene som bagageopbevaring / påklædning.
Byen ligger centralt på Amalfi-kysten og er du glad for at gå i bjerge, så er der en 'kort' tur til Ravello oppe bage lejligheden.
1-2 stjerner mere, hvis der havde været en pool.

Læs mere

Hyggelig lille by med lokal stemning

Lejligheden er lille men fin, egner sig kun til 2 personer.
Der er smuk udsigt over havet fra terrassen. Vores besøg var i februar, men vi forestiller os at en sommerferie kan leves på den terrasse, hvor der også er en bruser til udendørs bad, hvilket må være luksus efter en varm dag ved kysten. Området er så smukt og venligt og byen byder på mange skønne restauranter og imødekommende befolkning.

Læs mere

10 dages ophold på Torre Paradiso i Minori

Vi havde 10 overnatninger i Torre Paradiso i slutningen af Juli. Det var en meget fin et væresles lejlighed med en stor og godt beliggende terrasse med en fantastisk udover bjergene og middelhavet.
Ved ankomsten manglede alle møbler på terrassen - stole, bord og solvogne, men efter at vi nævnte dette kom personalet tilbage med alle møbler umiddelbart efter. Der var adgang til Hotellets swimmingpool hvilket også var meget behageligt. Vi havde bestilt garageplads hjemmefra, hvor bilen stod sikkert i hele perioden. Garagepladsen er dog en smule dyrt.
Adgangsvejen til lejligheden på 2. sal gik op ad snoede smalle trapper, som var lidt af en udfordring ved ankomst og afrejse og absolut ikke for gangbesværede. Personalet hjalp dog med bagagen.
Der indgik sengelinned og håndklæder i prisen, og eneste minus var at udlejeren på intet tidspunkt var forbi med rene håndklæde samt evt. rent linned. Ligeledes var der ingen redskaber til at feje/vaske gulvet indenfor hvilket heller ikke var behageligt når der ikke var rengøring under opholdet inkluderet. Der kommer sand og fedt på gulvet når man kommer fra stranden og laver mad.
Ellers var det et skønt sted og ingen problemer.

Michael Stavad

Læs mere

Per og familie fra København boede på Torre Paradiso i Minori fra d. 25. juni til d. 2. juli 2005.

Ovenud tilfredse. Vi nød Minori: Formentlig eneste ikke-italienske turister, imødekommende befolkning.
En lille serviceoplysning til andre kunder. Brug af hotellets parkering koster ca. 100. kr. om dagen. Kan anbefales, da det kniber med pladsen - på hele kysten! Det kan være I allerede oplyser det, og jeg bare har overset det.

Læs mere
 
search map