Feriebolig i Minori på Amalfikysten

Torre Paradiso

Paradiso Pesci Cedri Pesci Pesci Annunziata Annunziata Paradiso Paradiso Annunziata Annunziata
 
Torre Paradiso er ikke tilgængelig i øjeblikket
Torre Paradiso er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Minori og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Torre Paradiso består af 5 lejligheder fordelt på 3 etager. Bor du her, kan du benytte dig af et privat strandområde og svømmebassin på det nærliggende Hotel Villa Romana. Torre Paradiso ligger ud til vejen i Minoris centrum i kort afstand fra stranden og de gamle stier, der fører til de lokale citronplantager og terrasser med vinmarker bag ved byen. Lejlighederne er små men bekvemme, og den perfekte løsning til dig der rejser uden børn og vil bo midt i en hyggelig by ved kysten.

Du får indsigt i den lokale kultur og livstil

Når du bor på Torre Paradiso, er der kun få skridt til stranden (200 meter), havnen og det gamle historiske centrum, hvor der er rig mulighed for at sidde ude og nyde et glas vin eller spise et godt lokalt måltid på en af de hyggelige restauranter, hvoraf flere har udsigt til havet. Får du trang til en is eller en kage, bør du ikke snyde dig selv for et besøg på det hæderkronede konditori Sal De' Riso, som ligger lige i centrum. Har du lyst til et glas (eller en flaske) vin, måske med lidt snacks til, så Bar Europa på torvet bestemt ikke det værste sted at besøge, og du bliver hurtig stamgæst hos de søde ejere.

Læs mere om Torre Paradiso

Du kan vælge mellem 5 lejligheder

På Torre Paradiso kan du vælge mellem 5 hyggelige og smagfuldt indrettede lejligheder, der er fordelt på 3 etager. Hver lejlighed har aircondition, satellit-TV, telefon, minibar og bad med toilet og bruser. Som gæst på Torre Paradiso kan du bestille halvpension på det nærliggende Hotel Villa Romana, og det er også her du checker ind, og her du er velkommen til at benytte swimmingpoolen. Nedenstående kan du se beskrivelse og foto fra de enkelte lejligheder.

Læs om lejlighederne på Torre Paradiso

Skjul teksten
 
 
search map