Feriebolig i Minori på Amalfikysten

Approdo Resort Thalasso Spa

 
Approdo Resort Thalasso Spa er ikke tilgængelig i øjeblikket
Approdo Resort Thalasso Spa er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Minori og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Kun billeje
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Residence L'Approdo ligger lige ud til havet ved havnen i San Marco di Castellabate. Det er en del af et større kompleks, som blev opført i 70'erne. Her er også restaurant, hotelværelser og en stor park, der dækker området bag hotellet mod Punta Licosa.

Du bor midt i en hyggelig by, samtidig med at du har mulighed for at trække dig tilbage til mere fredelige omgivelser med havet foran dig i området mod Punta Licosa. Mellem lejlighederne og havet ligger et svømmebassin på 7 x 14 meter med en dybde som varierer mellem 1,2 og 2,5 meter. Dette bassin er åbent fra 09.00 til 14.00 og fra 16.30 til 20.00 i hele sæsonen og er fyldt med havvand. I stueetagen af bygningen finder du bar og restaurant med terrasse samt reception. I sommerperioden arrangeres pianobar og underholdning som kan trække ud til kl. 01.00 om natten. I den store park er der et svømmebassin for børn (7 x 15 meter på 90 cm dybde), som er åbent fra slutningen af juni til begyndelsen af september. Dette bassin er fyldt med klorvand og holdes også åbent fra 09.00 til 14.00 og fra 16.30 til 20.00. Badehætte er ikke påkrævet.

Læs mere om Approdo Resort Thalasso Spa

Lejlighederne er lyse og pænt møblerede. De råder alle over fjernsyn, telefon og balkon med havudsigt. Airconditionanlægget på stedet er centralt styret, hvorfor det ikke er tændt alle døgnets timer. Prisen inkluderer desuden en parasol og to liggestole på den nærliggende lille strand. I hotelbygningen findes vaskeservice (mod betaling). Parkering foregår 100 m fra stedet.

Lejlighederne på Approdo Resort Thalasso Spa

Toværelseslejlighed med 4 sovepladser (med balkon & havudsigt)

Lejlighederne består af opholdsstue med to sovepladser samt køkkenhjørne og spisebord, soveværelse med dobbeltseng, badeværelse med toilet og bruser og balkon med udsigt over havnen og havet. De er udstyret med aircondition.

Toværelseslejlighed med 4 sovepladser (med terrasse & havudsigt)

Der er kun to lejligheder af denne type. De består begge af opholdsstue med to sovepladser samt køkkenhjørne og spisebord, soveværelse med dobbeltseng, badeværelse med toilet og bruser og stor terrasse på 40 m² med udsigt over havnen og havet. De er begge udstyret med aircondition.

Toværelseslejlighed med 5 sovepladser (med balkon & havudsigt)

Lejlighederne består af opholdsstue med tre sovepladser samt køkkenhjørne og spisebord, soveværelse med dobbeltseng og udgang til balkon med havudsigt, badeværelse med toilet og bruser. De er desuden udstyret med aircondition.

Treværelseslejlighed TOP med 5 sovepladser (med balkon & havudsigt)

Lejlighederne af denne type blev alle renoveret i 2007. De består af opholdsstue med køkkenhjørne og sofa, et soveværelse med dobbeltseng, et soveværelse med to enkeltsenge, badeværelse med toilet og bruser. Der er udgang til stor balkon på ca. 8 m² med udsigt over stranden og havet. De er endvidere udstyret med aircondition.

Treværelseslejlighed TOP med 5 sovepladser (i stueetagen uden havudsigt)

Lejlighederne af denne type blev alle renoveret i 2009 og er de største af dem alle. De består af opholdsstue med køkkenhjørne og sofa, et soveværelse med dobbeltseng, et soveværelse med to enkeltsenge, badeværelse med toilet og bruser. Der er udgang til terrasse der er adskilt fra stranden af en mur, hvorfor man ikke har havudsigt herfra. De er endvidere udstyret med aircondition og er handikapvenlige. De anbefales til gangsbesværede og familier med mindre børn men vi understreger at der ikke er havudsigt herfra.

Skjul teksten
 
 

Lignende boliger

Casale Villarena

Nerano, Campania

Steel House di Zio Cristoforo

Casal Velino, Campania

Terrazza Gerania

Nerano, Campania

Anbefalinger til dig

La Cecinella

Cecina Mare, Toscana

Antica Taverna Casagrande

Figline Valdarno, Toscana

Villa Rossana

Cenaia, Toscana

Nyheder fra In-Italia's
BLOG
Her kan du blive inspireret til din ferie i Italien

Populært i Campania

search map