Anmeldelser af Palazzo Vingius
 
Palazzo Vingius er ikke tilgængelig i øjeblikket
Palazzo Vingius er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Minori og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Pragtfuldt og unikt hotel.

I Minori klatrer husene op ad bjergene. Palazzo Vingius især. der var 157 trappetrin op til vores hotelværelse. Man kan klappe sig selv på skulderen når man har kæmpet sig op efter en lang dags udflugt og kan sidde og puste ud på balkonen mens man nyder den pragtfulde udsigt. Morgenmaden var god, personalet var imødekommende, værelset var godt, sengen var en anelse hård.
Vi ankom da man fejrede den lokale skytshelgen Sankta Trofimena. Der var fyrværkeri oppe i bjergene, promenadeorkester i byen og det afsluttedes af en imponerende fyrværkeri som vi havde i første parket fra vores balkon.
Vi ankom med bus og stod af ved torvet i centrum og kæmpede os op ad trapperne med kufferterne. Personalet sagde at der en anden holdeplads bag ved hotellet. Vi valgte at stå af da buschaufføren skreg "MINORI" og tage trapperne, ellers skal man sige "Stop ved holdepladsen bag Palazzo Vignius". Vi undersøgte det senere og vejen er smal og besværlig for fodgængere.

Amalfikysten som feriedestination

Der går direkte busser til Amalfikysten fra lufthavnen. Da vi ankom passede bustiderne ikke, så vi tog bus til togstationen, tog til Salerno, bus til Minori. En Hæftig oplevelse! Til returturen tog i den direkte bus. Turistbureauet kunne hjælpe os med at bestille afhentning og denne gang passede tidspunktet bedre. Fleksibelt, €15 pr. person og det var dét værd. Minori er en charmerende, hyggelig lille by, perfekt som base for udflugter til Manori, Ravello, Amalfi eller Positano. Man bliver glad når man kommer "hjem" til sin lille by efter en dagsudflugt. Det fungerer godt med Sita busserne eller bådturene mellem byerne.
Et godt TIp! Ring og reserver bord på Villa Maria efter kl . 20.00, oppe i bjergene bagved Minori. Man kommer derhen med den lokale bus, vi tog derop om eftermiddagen for at se efter og stedet er herligt med en fin udsigt og smukt med citronlundene. Desværre kunne vi ikke komme derop om aftenen. Turistbureauet har en tidstabel.

Palazzo Vingius
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
Morgenmaden
 
Selve indkvarteringen på Palazzo Vingius
Suite til 4 personer med balkon og havudsigt
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
 

Billeder

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2017
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er oversat fra svensk. Klik her for at se originalen
Vis alle anmeldelser fra Palazzo Vingius
 
search map