Anmeldelser af Palazzo Vingius

 
Palazzo Vingius er ikke tilgængelig i øjeblikket
Palazzo Vingius er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Minori og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Palazzo Vingius

Læs personlige anmeldelser af Palazzo Vingius som ligger på Amalfikysten. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Palazzo Vingius. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Kirsten og rejseledsager fra Haderslev boede på Palazzo Vingius i Minori fra d. 14. til d. 21. oktober 2008.

Det er sandt hvad vi fik at vide ved at læse beskrivelserne af Pallazzo Vingius inden vi tog af sted. Det er en perle,- selv på Amalfi-kysten blandt mange dejlige steder. Byen virker som en autentisk fiskerby i Syditalien uden den svøbe som turismen kan lægge på små byer. Nabobyerne Amalfi og Majori er eksempler på dette. Hotellet overgik vore forventninger: Venlige værtsfolk, pæne og store værelser og en betagende udsigt fra balkonen. Solopgangen over bjergene og Amalfi-bugten kl. 7 om morgenen var så smuk....Vi havde,- trods advarsler lejet en bil, men det gør vi ikke en anden gang. Værten tilbød at være taxi fra Napoli. Det var dyrt at parkere overalt og samtidig meget svært at finde p-plads i småbyerne. Samtidig bestod vejen på kysten udelukkende af hårnålesving, og vi havde ikke et roligt øjeblik i den italienske trafik! Busserne gik jævnligt frem og tilbage, og billetterne var billige! Det er muligt at flyve fra Hamborg direkte til Napoli med TUI., og det endda billigt: ca. 3000 kr. for to t/r. Alt i alt havde vi en skøn og afslappende ferie midt i oktober med 25 grader og varmt badevand i Middelhavet! Det kan varmt anbefales!!

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Oktober 2008
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Jette fra Kbh K boede på Palazzo Vingius i Minori fra d. 30. juli til d. 2. august 2008.

Palazzo Vingius var et skønt lille hotel med verdens dårligste morgenmad, helt forfærdelig!!!! Det var derfor dejligt, at man kunne gå ned af trapperne til det super lækre osteria IL PONTILE. Jeg spiste der tre aftener i træk, og jeg fik den bedste mad og betjening!! Minori er en hyggelig lille by, og folk er meget venlige!

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2008
Antal rejsende 1 voksen
Navn
Torben og Ulla fra Køge boede på Palazzo Vingius i Minori fra d. 15. til d. 22. juli 2008.

Hjemvendt efter en skøn uge i Minori fra d. 15. juli til d 22. juli. Havde lejet bil fra Napoli og medbragt GPS for at komme ubesværet til Minori, men kører man ikke som den siger, kan man ende inde midt i Napolis hvepserede. Har aldrig oplevet værre trafik kaos.
Parkering ved hotellet koster 15 euro pr. dag. Hotellet Palazzo Vingius er rigtig pænt og hyggeligt med en super beliggenhed og meget venligt og hjælpsomt personale. Vi savnede også lidt ost til toastbrødet om morgenen, men købte nogle skiver hos købmanden.
Minori by er rigtig hyggelig uden for mange turister og vil man godt se rigtig mange turister skal man bare tage til Amalfi eller Positano! Da vi sidst på ugen havde fået "gode ben" af de mange trapper gik vi turen til Ravello. Turen tager 1.5 time hver vej ad mange trappetrin, men citrontræer og andre frugttræer skygger ind i mellem. Hjemturen er rigtig smuk med udsigt over vandet.
Vi har været meget tilfredse med Jeres vejledning og anbefaling af hotel og område og vi vil helt sikkert komme igen.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2008
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Kaj og Marianne fra Fredensborg boede på Palazzo Vingius i Minori fra d. 15. til d. 24. juli 2008.

Vores ophold i Minori og vores hotel Palazzo Vingius levede helt op til vores forventninger. Det var et dejligt og hyggeligt lille hotel med et venligt og hjælpsomt værtspar, hvor alt var perfekt. Skulle man komme med et ønske ville det være dejligt, hvis der var en lille smørost til morgenmaden. De mange trappetrin vænner man sig hurtigt til. Minori er en dejlig lille italiensk by, som ikke er for turistet som Amalfi ,hvor man kan føle sig tryg når man færdes i de små gader og en dejlig strand. Folk er venlige og imødekommende, selvom vores italienske er noget mangelfuldt, men vi blev overrasket over hvor mange der prøvede at gøre sig forstålige på engelsk. Der er mange dejlige restauranter man kan vælge imellem og lidt for en hver pengepung. Minori er et godt udgangspunkt for udflugter, det være sig med båd til andre byer eller motionsture.For eks. kan man tage bussen ind til Amalfi og derefter tage bussen op til Ravello, hvor der er meget at se og derefter gå ned til Minori eller gå begge veje. Vi nåede nu kun halvvejs op, da det var meget varmt, men der er en udsigt som er så smuk ad trappestien, imellem de to byer..Det er bestemt ikke sidste gang vi skal til Minori, men det bliver enten om foråret eller om efteråret, hvor det ikke er så varmt. Det tilrådes ikke at leje bil, da det koster 15 - 20 euro i døgnet at parkere bilen i byen.
Det er overkommeligt, pengemæssigt, at køre med taxa fra lufthavnen i Napoli til Minori, en tur på ca. halvanden time. Ivørigt en smuk tur.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2008
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Helle og familie fra Helsinge boede på Palazzo Vingius i Minori fra d. 6. til d. 10. juli 2008.

Skøn by, og dejligt område, og så er der alle muligheder for at øve slalomkørsel på de små bjergveje ;-) Værelserne var glimrende, nydelige og rene, med en lille balkon og en bedårende udsigt over byen og Middelhavet. Der var blot 2 hager!! Der var 137 meget stejle trappetrin fra gadeplan til vores værelser. Og morgenmaden indeholdt intet, der ikke først havde været pakket ind i plastic. Intet frisk brød, ingen ost, intet pålæg. Mamma Rosa (Se politikens guide over syditalien) er en oplevelse langt ud over det sædvanlige. Absolut køreturen værd. Evt. parkering ved hotellet i Minori skal man snakke med receptionen om. Det var positivt, at man med lidt snilde, kunne levere bagagen ind på bagsiden af hotellet, hvor vejen befinder sig i højde med hotellets øverste etage. Den skulle altså ikke slæbes op og ned af trappen.
Stedet vil vi gerne besøge igen, men gerne på et hotel med en bedre morgenmad. På den anden side mister man så udsigten ;-(

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2008
Antal rejsende 4 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Oktober 2008
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Oktober 2008
Antal rejsende 2 voksne, 1 barn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2008
Antal rejsende 2 voksne, 1 barn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2008
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2008
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map