Anmeldelser af Palazzo Vingius

 
Palazzo Vingius er ikke tilgængelig i øjeblikket
Palazzo Vingius er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Minori og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Palazzo Vingius

Læs personlige anmeldelser af Palazzo Vingius som ligger på Amalfikysten. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Palazzo Vingius. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Bente og søsteren fra Holte boede på Palazzo Vingius i Minori fra d. 4. til d. 12. oktober 2010.

Hjemvendt fra en helt utrolig flot og oplevelsesrig tur til Amalfi kysten, har jeg kun et at sige. Det SKAL alle gi sig selv en chance for at opleve.

Min søster og jeg boede i en lille ikke turistpræget italiensk fiskerby, Minori. På det meste hyggelige hotel med den bedste udsigt jeg noglesinde har set fra et hotel. Alle er søde, rare og hjælpsomme. Det er utroligt nemt at komme rundt med lokal bus og der er mange spændende vandreture, som dog kræver man kan gå på trapper. Jeg har set Capri, Vesuv, Pompei, Positano, Amalfi, Ravello og Gudernes Sti. Det er helt klart et af de steder jeg gerne vil besøge igen.

Skal jeg komme med lidt kritik kan de ikke lave varm kaffe eller the på hotellet, men du vågnede hver morgen til duften af nybagte crosainer.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Oktober 2010
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Nina og familien boede på Palazzo Vingius i Minori fra d. 28. august til d. 4. september 2010.

Vi har været fuldt ud tilfredse med ferien i Minori.Hotellet er virkelig dejligt med smagfuldt indrettede og helt nyistandsatte værelser, den skønneste udsigt fra balkonen over bugten,byen og klipperne og værtinden sød, imødekommende, serviceminded og godt engelsktalende, hvilket er en fordel. Morgenmaden dog lidt pap-agtig.

Minori er tilmed ikke alt for overrendt af turister. Det er et super udgangspunkt for udflugter til både Amalfi (4km væk), sejltur til Capri, køretur til Pompei, Ravello etc. Dog skal man være forberedt på, at der fredag/lørdag og måske også andre ugedage, kan være optræden(discotek) lige nedenfor hotellets vinduer, som det skete et par gange i vores uge, men vi sov fint nok.

Vi lejede bil(m Maggiore og også den service var fin og effektiv), og kom derfor hurtigt og effektivt fra Napoli lufthavn til bestemmelsesstedet, men grundet overordentlig høj p-afgift, traf vi aftale m hotelværtinden, at vi kunne få bilen billigere parkeret i nabobyen Maori og så få den bragt efter behov. Som sådan fungerede det også fint, men var dog noget omstændeligt. Dertil kom, at der jo generelt er p-plads mangel, så hvis man eksempelvis ville spise middag i Ravello el. Amalfi, var det egentlig nemmere at tage bus el. båd, men selvfølgelig var man så afhængig af tider etc. Vi brugte i hvert fald bilen lidt mindre end vi havde forestillet os også af disse grunde.

Minori, Amalfikysten, udsigten, havet, Capri (ikke mindst!) kan absolut anbefales, det er smukt, venlige og hjælpsomme mennesker, dejlig mad og vin og skøn afslappet stemning. Pompei kan også snildt nås på en dagsudflugt, tager ca en time m bil. På Capri tog vi en rundtur m den røde (vistnok sidste) 1960 Fiat Cabriolet taxa(alle de øvrige er moderne biler), varede ca 5 kvarter og var det hele værd. Pris 100 euro for os fire, det kan anbefales og taxa chaufføren var super, talte og gestikulerede på sit bedste italiensk engelsk, råbte "ciao" til hø.og ve.alt imens vi drønede op og ned af vejene.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2010
Antal rejsende 4 voksne
Navn
Tina og familien fra Holbæk boede på Villaggio Baia Serena i Vico Equense fra d. 27. juli til d. 2. august 2010, på Palazzo Vingius i Minori fra d. 2. til d. 5. august 2010 og på B&B Donna Regina i Napoli fra d. 5. til d. 8. august 2010.

Ferie ved Amalfikysten og Napoli.

Først og fremmest tak for gode råd fra Filippo, der rådede os til rejsen i en anden form end vi selv havde planlagt, således at ferien blev "bygget" op, startende med et godt feriested, efterfulgt af luksus for til sidst at ende i storbyen, hvor der kunnes shoppes igennem og det herfra var nemt at nå flyet. Super godt at vi blev rådet til at lade bilen stå og lade os transportere med tog og bus, som er til ualmindelig favorable priser i Campanien, ligesom det er meget overskueligt at finde ud af afgange og tider - det var dog rigtig godt med de "overordnede" guidelines til rejedagene, som vi havde fået af Filippo.

I Napoli lufthavn holdt der lige uden for ankomsthallen bus til Sorrento. Bussen gjorde også holdt i nærmeste by til vores hotel, Vico Equense. Turens dyreste transport med 10 euro pr. mand. Fra Vico Equense 15 min. køretur med bus til vores bungalow på feriestedet Villaggio Baia Serena. Vi var klar over det ikke var luksus vi ankom til, men det passede rigtig godt til den første del af vores ferie. Vi var meget tilfredse med boligen. Stedets indehavere er utrolig søde og imødekommende. De serverer lækker mad til meget rimelige priser på en skøn terrasse med udsigt over hele Sorrentohalvøen. Vi var herfra på udflugter til Pompei, Vesuv og Capri. Capri var aldeles vidunderligt. Vi fik bevæget os ud på en rigtig god vandrerute op og ned, som bragte os væk fra "masse-turismen" og til de skønneste udsigtetspunkter - og den kunne mærkes i benene i mange dage.

I den lokale by Vico Equense nås stranden fint med den lille strandbus eller man kan - hvis man er modig - gå vejen. Pizzaria da Franco er ikke til at komme uden om - trukket væk fra torvet, i et køligt lokale, med super god mad.

Efter seks dage i Vico Equense tog vi tog til Sorrento og videre med bus til Amalfi samt endnu en bus videre til Minori, hvor vi skulle bo i tre dage på Palazzo Vingius. Stedets placering er helt fantastisk. Skøn udsigt fra værelset. Vi havde et værelse øverst og uden balkon. Vi savnede meget at have balkonen - det er nu rart at kunne træde ud og sætte sig i morgensolen eller nyde aftenens liv lidt på afstand. Men hotellet har også terrasser som er til fælles brug. Faciliteter som SPA og tyrkisk bad mv. er ikke i brug i strandsæsonen. SPA'en er blevet overdækket (vises ikke på in-italia's billeder). Et ekstra gode ved at bo på hotellet var at nabobyens strand kunne benyttes ganske gratis (det koster rask væk 15 euro pr. dag pr. person på strandene, hvis man vil have liggestol - der er dog også fine gratisområder i Minori by). Stranden kunne nås med bus til Maiori eller på gå ben ca. 10 min. - igen hvis man er modig - og det var vi :) - men der passes godt på en i trafikken. Vidunderligt vand og strand.

Minori er en rigtig hyggelig by. Vi fik fin mad hos Tony' på torvet, hvor der er god stemning og meget liv. Vi spiste også på Osteriaet som man skal igennem for at komme til Palazzo Vingius. Super dejlig mad og ikke mindst en rigtig god vin. Vi var herfra på udflugt til Ravello.

Vi sluttede med tre dage i Napoli. Tog bus til Salerno og herfra videre med tog til Napoli. Meget mystisk billetsalg i Salerno. Enten kunne man bruge billetautomaten, som jeg ikke fandt ud af at bruge eller stå i kø i 1/2 time til et enmandsbetjent billetsalg. Hurtigtog koster 15 euro pr. mand. Regionaltoget koster ca. 3 euro pr. mand. Vi valgte regionaltoget og havde en hyggelig tur med skønne udsigter undervejs. Vi endte direkte på metrostationen tættest på B&B Donna Regina. Vi fik det største værelse med stor hems. Trappen op til hemsen virkede lidt ustabil og matchede ikke den ellers så fantastiske indretning. Men sikke et vidunderligt sted. Kunst fra top til tå. Skøn morgenmad. Ikke mindst stedets vært Domenic, som gav rigtig gode anvisninger på udflugter og spisesteder. Vi tog kabelbane til Castle skt. Elmo som havde fantastisk udsigt over byen. Vi var heldige ud over det sædvanlige, da operaen var lukket ned for sæsonen - billetsalget var dog åbent, og her fik vi undtagelsesvis (ikke noget de har som de faste rundvisninger i DK) lov at komme ind i operaen, slå et sæde ned og helt i ro nyde den meget smukke opera i alt sin storslåethed. Vi havde en guidet tur i "byen under byen" som var rigtig interessant. Der blev shoppet igennem. Vi fik feriens bedste og billigste måltid hos Nennella's, den beste pizza hos di Matteo. En super dejlig storbyferie.

Vi må, som også de andre gange vi har rejst med in-italia, bare give jer ros i massevis. Vi er aldrig blevet skuffede, tværtimod. Denne tur har været vidunderlig. Meget italiensk. En anden måde at rejse på. Tusinde tak.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2010
Antal rejsende 2 voksne, 1 barn
Navn
Gregers og Anne-Marie fra Frederiksberg boede på Palazzo Vingius i Minori fra d. 24. til d. 31. juli 2010.

Palazzo Vingius i Minori var et fint lille hotel med en pragtfuld udsigt over kysten, pænt værelse og meget rent. Da vi ankom til hotellet, var der dog ingen, der kunne tale engelsk eller tysk, så vi kunne ikke få en aftale om, at bagagen kunne afleveret ved bagindgangen, så vi måtte slæbe den op ad alle de 100 trin. Bilen blev efter nogle telefonsamtaler med den kvindelige ejere hentet af to mænd og kørt til opbevaring i Maiori for 10 euro i døgnet, så husk, at det ikke kan betale sig, at leje bil mens I er på Palazzo Vingius. Bådene samt busserne er meget nemmere at komme rundt med. Vi sejlede til Amalfi by, som er en fin by med mange turister. Vi var også på Capri og spadserede den lange tur op til byen - sej tur men en oplevelse. En tur til Pompei valgte vi at få hotellet til at arrangere, og det var en meget fin bustur med guid, der var utrolig dygtig en meget stor oplevelse. Her var der lidt problemer med at forstå, hvad det egentlig kostede, da vi fra hotellet først fik en pris, som da vi skalle afregne var blevet ændret? Morgenmaden var et sukker-sjok, så der var nogle, der selv medbragte deres ost og pølse og yoghurt uden smag. Det ville være rigtigt godt med en beskrivelse/brochure af det hele på engelsk, som kunne ligge i receptionen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2010
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Ida og Julie fra Østerbro boede på Hotel Primavera i Rom fra d. 16. til d. 19. juli 2010, og på B&B Morelli 49 i Napoli fra d. 19. til d. 21. juli 2010, på Palazzo Vingius i Minori fra d. 21. til d. 23. juli 2010, på Residence Santa Barbara i Cefalù fra d. 24. til d. 30. juli 2010 og på San Demetrio Hotel i Catania fra d. 30. til d. 31. juli 2010.

I nat kom vi hjem fra vores drømmerejse i Italien. Vi vil blot sige tusind tak for super god service og for at I har fundet de helt perfekte steder til os! I har lige ramt plet! Vi blev forelsket i alle de steder, vi rejste; Rom, Napoli, Amalfikysten, Sicilien - alle steder med hver deres charme.

Vi havde en fantastisk rejse og vi har mødt så mange dejlige mennesker. Vi har allerede anbefalet jer til andre og vil bestemt bruge jer igen på vores næste rejse til Italien. Det var fantastiske steder, vi boede - lige os - meget autentisk! Vi savner det allerede!!!

Har I tips til de næstkommende? Brug ikke mere end 2 dage i Napoli. Byen i sig selv er ikke noget særligt, men et fint sted at overnatte, hvis man gerne vil bruge en dag i Pompei og på Capri, som vi gjorde. Alle vores overnatningssteder er klart anbefalesesværdige!! Vær opmærksom på at syditalienerene og sicilienerne snakker meget begrænset engelsk eller slet intet. Tegnesprog og minipalør har for os været en stor hjælp :-)
Har I ellers andre kommentarer om bolig, området, de lokale eller os? smukt, autentisk og FANTASTISK mennesker!!! Hvornår kan vi flytte derned???

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2010
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Majse og veninde fra Hørsholm boede på Palazzo Vingius i Minori fra d. 9. til d. 16. juli 2010.

Vi havde en fantastisk uge i Minori!

Såvel by som indkvartering levede i den grad op til vores forventninger. Stedet var som ønsket meget lokalt med kun ganske få udenlandske turister, hvilket vi synes var rigtig positivt.

Eneste minus ved indkvartering var, at der blev serveret traditionel italiensk morgenmad bestående af udelukkende croissant og citronkage samt syltetøj men ingen ost, skinke eller pølse eller lign. Lidt frugt ville også have været dejligt. Denne kommentarer er blot en parentetisk bemærkning, som på ingen måde har været afgørende for os.

I øvrigt var vi ikke opmærksomme på, at liggestole som hotel disponerer over IKKE var på stranden i Minori men derimod i nabobyen.

Vi har samlet set været super tilfredse med In-Italias service i forbindelse med bestilling, herunder særligt meget detaljeret orientering omkring destinationen.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2010
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Roar og rejsefælle fra København boede på Palazzo Vingius i Minori fra d. 4. til d. 13. juli 2010.

Vi er meget tilfredse med rejsen.

Minori er en lille hyggelig by med et meget stort indslag af italiensk. Det synes vi er rigtig godt.
Vi fik et godt indtryk af byen og af hotellet. Vi blev taget godt imod på hotellet og den daglige service var fuldt tilfredsstillende.

Det er bestemt et sted vi kunne have lyst til at vende tilbage til en anden gang:))

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2010
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2010
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2010
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2010
Antal rejsende 3 voksne, 3 børn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map