Anmeldelser af Palazzo Vingius

 
Palazzo Vingius er ikke tilgængelig i øjeblikket
Palazzo Vingius er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Minori og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Palazzo Vingius

Læs personlige anmeldelser af Palazzo Vingius som ligger på Amalfikysten. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Palazzo Vingius. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Birthe og Bjørn fra Roskilde boede på Palazzo Vingius i Minori fra d. 25. til d. 27. april 2012, på Residence Villa Sant' Alfonso i Scala fra d. 27. april til d. 4. maj 2012 og på Hotel Maga Circe i San Felice Circeo fra d. 4. til d. 7. maj 2012.

Vi havde lejet bil fra Roms lufthavn. Dette fungerede upåklageligt med Europcar. Vores ankomst til Pallazzo Vingius i Minori blev ikke uden besvær, da vi med gps ikke kunne finde adr.. Vi var dog heldige at vi kontaktede en mor og en datter, der ringede til hotellet, og hotellets ejer kom for at hente os kort tid efter. Det blev ret besværligt med at parkere på adr., da vi skulle have vores bagage afsat. Det var på en bjergvej. Derefter skulle vi køre bilen ned til byen, hvor det kostede i alt 18 euro pr døgn at parkere. Dette mener vi at i skal oplyse i beskrivelsen af hotellet. Ellers var hotelejeren meget imødekommende og der var meget rent. Vi skal dog som dansker vænne os til Italiensk morgenmad, som der bestod af en sød yougurt, én croissant og et stk. citronkage én kop kaffe. Værelse med udsigt var helt OK.

In-Italia's kommentar

Vi beklager, at I ikke kunne finde frem vha vores kørselsvejledning. Og så vil jeg tillade mig at kommentere dine kritikpunkter, da jeg ikke helt finder dem berettigede. Parkering i Minori er omtalt i vores beskrivelse, dog oplyser vi ikke prisen på hjemmesiden, da denne ændrer sig fra år til år og ikke direkte vedrører hotellet, da det er offentlig parkering, og som vi skriver i beskrivelsen af hotellet: Minori er godt forbundet med offentlig transport, og man bør nok overveje dette som en mulighed, frem for at leje bil, da al parkering foregår mod betaling og efter "først til mølle" princippet. Med venlig hilsen, Caroline Abel, rejsekonsulent

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode April 2012
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Kim og familien fra København Ø boede på Due Relais i Vietri sul Mare fra d. 3. til d. 7. oktober 2011 og på Palazzo Vingius i Minori fra d. 7. til d. 10. oktober 2011.

Vi havde en dejlig tur til Italien.

Vil fremhæve følgende ved Vingius: Meget søde ejere, der hele tiden ville hjælpe - både med at ringe rundt for at få info. Såvidt vi kunne se, kunne man parkere bilen ca. 300 meter længere væk og spare ca. 9 euro i døgnet ift hvor vi parkerede neden for hotellet. Vi nævnte ikke noget for værterne, men måske I skulle skrive det på hjemmesiden.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Oktober 2011
Antal rejsende 2 voksne, 1 barn
Navn
Kirsten og Asbjørn boede på Palazzo Vingius i Minori fra d. 8. til d. 10. september 2011.

Tak for en vel tilrettelagt ferie. Vi har nydt og sat pris på forskelligheden af de 3 steder I havde fundet til os. Selvfølgelig kunne vi som før selv finde overnatning på nettet, men det I har fundet var ”skævt” som vi havde håbet, og som det ikke er muligt at finde uden lokalkendskab som I har.

Pragtfuld beliggenhed midt i Minori, og direkte i forlængelse af strandkanten. Højt hævet med 122 trin over gaden, så benmusklerne kom i funktion. Udsigten fra balkonen over strand og hav er formidabel. Fin morgenmad.
Absolut ikke handikap-egnet, men vi nød rådgivningen fra mutter, som taler fint engelsk. Hun henviste os til parkering i nabobyen (10 euro/dag incl hente/bringe), hvilket er bedre end parkering i Minori, der er meget dyrt.
Capri: lad være med at tage den dyre sejltur med rundvisning på vejen til Capri. Den når ikke til den blå grotte alligevel. Tag en båd kun med transport til Capri – det er hurtigere og billigere. Herfra kan man tage bus eller båd til Den blå Grotte. Og brug så tid til en spændende vandrerundtur fra bymidten mod øst til naturbro og tilbage via kystrute.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2011
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Jørgen og Ena fra Kastrup boede på Palazzo Vingius i Minori fra d. 13. til d. 20. august 2011.

Først lidt om rejsen til Minori. Vi vil fraråde andre at rejse på en lørdag, idet flyankomst passer ret dårligt med videre transport.
Hjemrejsen gik lidt bedre, men dog med nogen ventetid mellem busserne og i lufthavnen.

Hotellet var fint og servicen god. Ligeså var morgenmaden fin.
Vi havde jo selv valgt værelse nr.1. Det var sådan set ok, men udsigten var begrænset af nabohuset, og det bør stå i beskrivelsen om nr.1, før man vælger.
Heldigvis blev vi tilbudt at flytte ovenpå, til en bedre udsigt (vi havde ellers ikke beklaget os).

En lidt bedre info om adgangstrappen til hotellet vil også være godt (vi valgte en forkert trappe da vi ankom).

Vi vandrede ad "gudernes sti" og det kan varmt anbefales, men man skal være godt til bens. Vi vil stærkt anbefale at gå turen fra morgenstunden, inden det bliver alt for varmt. Ligeledes skal turen gås fra øst mod vest. Man tager bussen fra Amalfi op til Bomerano, finder kirken og starter lige til venstre for denne, smuk, smuk tur. Vi gik også ad "citronstien" mellem Minori og Maiori, ligeledes dejlig. Turen op til og ned fra Ravello er også god.

Vi var på bådtur til Smaragdgrotten, 10 euro for båden og 5 euro for entre til grotten. Det var en skuffelse og virkeligheden lever på ingen måde op til farverne på div. postkort.

Alt i alt en dejlig ferie.
Vi kan sagtens finde på at bruge In Italia en anden gang.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2011
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Gitte og rejsefælle fra København Sv boede på Palazzo Vingius i Minori fra d. 22. til d. 26. juli 2011.

Det var et rigtigt fint sted - vi nød det.
Jeg var lidt ærgerlig over, at vi ikke fik at vide, at vi bare kunne bruge køkkentingene, fx vinglas, proptrækker etc..
Det så vi sidste dag at andre gjorde ved bare at gå i køkkenet og ”føle sig hjemme”- og det kunne være rigtigt fint lige at få at vide ved ankomsten, da det jo er hyggeligt lige at nyde lidt vin på værelset etc.

Bare et input at en ”rundvisning/velkommen til” kunne være en god ide.

Og når man kommer med bus fra Amalfi by, ville det være super at kunne læse at der er stoppested på den ”høje” side af bygningen Palazzo Vingius, så man ikke kører med bus til bunden af byen for bagefter at skulle slæbe bagagen op op op af trapper?

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2011
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Pia og familien fra Kolding boede på Palazzo Vingius i Minori fra d. 8. til d. 9. juli 2011 inden de kørte videre til Apulien, Matera og så Napoli.

Vi havde en rigtig fin tur med masser af autentiske oplevelser og søde mennesker i SydItalien.
Vi synes dog, der var alt for langt at køre for at komme til Amalfikysten blot for at overnatte een gang; der ville vi meget hellere ha' kørt en lille times tid mod den endelige distination i Øst og så overnattet et hyggeligt sted der.

Trullien var bare så hyggelig og swimmingpoolen skøn og vi nød det meget. Dejligt med en grill og grøntsager i haven; det blev til nogle gode grillaftener.

I Matera oplevede vi noget helt andet og det var fantastisk. Dejligt hotel; blot lidt ærgeligt at ungerne ikke måtte benytte poolen og hele wellnessområdet!! Havde vi vidst det, havde vi ikke boet der! Vi fik dog alligevel lov til at benytte poolen og det var da også noget peberet! Vi troede, det var inkluderet i prisen ....... 80 kr for en svømmetur pr gang er dyrere end i DK!!!

Napoli var for vild! Hold da fest for et leben! Fantastisk lejlighed at bo i; dog var badeværelset uhumsk og det var et under, vi fik et bad, for der kom knap vand ud af bruseren ........ Vi ville rigtigt gerne ha spist på stedet, som I havde anbefalet, men værten virkede så mut, at vi ikke ville spørge. Vi fik dog dejlig mad ude i byen, fantastiske pizzaer!

Alt i alt en rigtig dejlig ferie og vi håber, vi kommer igen. Tak for jeres gode service undervejs.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2011
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
Jeppe og hans kone fra Odense boede på Palazzo Vingius i Minori fra d. 26. til d. 30. juli 2011 efter at de havde været nogle dage på Hotel Cristina i Sant' Agnello. Han skrev efter rejsen:

Vi har været super tilfredse med kontakten til dig og din hjælp.
Det har været rigtig godt. Hotel Cristina var fint. Servicen var rigtig god og vi havde et godt ophold. Minori og Palazza Vingious var også okay. Dog er udsigten fra værelse 1 hvor vi boede ikke så god. Dejlig strand og hyggelig lille by. Vi vandrede op til Ravello, hvilket var en hård men spændende tur op gennem citronplantagerne... Alt i alt en rigtig god tur og super hjælp fra dig...:-)

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2011
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Anette Winther og rejsefælle fra Haderslev boede på La Rosa di Anna i Monopoli fra d. 14. til d. 18. maj 2011 og på Palazzo Vingius i Minori fra d. 18. til d. 21. maj 2011.

Vi har haft en fantastisk tur, og alt er klappet. Begge steder levede fuldt op til vores forventninger og mere til.

Især ejeren af La Rosa di Anna var fantastisk. Meget hjælpsom, og meget interesseret i, at alt var som det skulle være. Viste os rundt i byen og fortalte, hvor det var godt at spise og handle. Modtog os virkelig med åbne arme. Stedet er i det hele taget et ret fantastisk sted. Det er endnu ikke "overturistet", og man føler virkelig et ægte miljø. Folk er meget venlige. Monopoli var en rigtig god oplevelse.

Det var Majori også, men da var det mere selvfølgeligt. Men det sted er også et dejligt sted.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2011
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2011
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen
Malene og familien fra Vedbaek boede på Palazzo Vingius i Minori fra d. 15. til d. 20. oktober 2010.

Vi har været meget glade for at rejse med jer. Booking af både hotel og bil er gået glat.

Hotellet i Minori var pænt og hyggeligt, familien søde og imødekommende. MEN morgenmaden var under al kritik: Tør toast, sød croissant og et vammelt stykke kage, det er ikke noget, man som moderne danskere har lyst til at tanke op med.

En mangel på hotellet var også et sted at opholde sig om eftermiddagen/aftenen (de små borde var dækket op til morgenmad allerede om aftenen, så der kunne man ikke være).

Vi havde selv booket hotel Conca d'oro i Positano efterfølgende. Når man sammenligner de to hoteller kan jeg simpelthen ikke forstå at de begge er 3-stjernede. Det virker meget misvisende, da hotellet i Minori var af meget lavere standard.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Oktober 2010
Antal rejsende 3 voksne, 1 barn
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map