Hotel i Minori på Amalfikysten

Palazzo Vingius

Udsigt fra hotellet mod Minori by
 
Palazzo Vingius er ikke tilgængelig i øjeblikket
Palazzo Vingius er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Minori og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Palazzo Vingius er et lille hyggeligt hotel med bare 9 værelser, som ligger højt over havnen og stranden i centrum af Minori by, med en fantastisk udsigt over byen og havet. Nyd, at du kan lade bilen stå og gå til butikker, restauranter og stranden.

Imødekommende værtspar

Det er indrettet i et af byens gamle paladser, og åbnede som hotel i sommeren 2007. Palazzo Vingius ejes af det sympatiske ægtepar Trofimena og Andrea, som også står for den daglige drift. Der er ca. 100 trappetrin fra gadeniveau på havnen op til receptionen, men kommer man i bil eller med offentlig bus, er der også adgang til hotellets øverste etage fra kystvejen, som løber lige bag bygningen.

Læs mere om Palazzo Vingius

God stemning

På vejen op til receptionen, passerer man hotellets fælles terrasse, hvor der er jacuzzi, tyrkisk bad (mod betaling) og solsenge. Hotellet har foruden reception, en lille bar samt morgenmadsrestaurant. På den fælles terrasse, er der mulighed for nyde en kold øl eller et godt glas vin efter dagens oplevelser, mens man kan følge med i livet på stranden og havnepromenaden. Som et ekstra plus, kan du nå Maiori, som har Amalfikystens længste strand, med offentlig bus på 5 min.

Værelser med havudsigt

Værelserne er fordelt på 3 etager. De 3 øverste værelser har ingen balkon, men til gengæld den bedste udsigt. Alle værelser er enkelt men elegant indrettet, og Trofimena har brugt meget tid på at finde de helt rigtige materialer. Alle værelser har wi.fi, telefon, sat-tv med lcd-skærm, minibar, værdiboks, aircondition samt badeværelse med brus, føntørrer og toilet. Det finnes værelser med havudsigt.

Perfekt placering - drop bilen!

Minori er godt forbundet med offentlig transport, og man bør nok overveje dette som en mulighed, frem for at leje bil, da al parkering foregår mod betaling og efter "først til mølle" princippet.

Læs om værelserne på Palazzo Vingius

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Palazzo Vingius

Læs personlige anmeldelser af Palazzo Vingius som ligger på Amalfikysten. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Palazzo Vingius. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 28 anmeldelser fra Palazzo Vingius

Fint lille pensionat

Vi havde en vældig dejlig uge på Palazzo Vingius. Fint værelse med stor balkon og udsigt mod havet og byen samt venligst personale. Har været på vej til dette pensionat i flere år men nu kom jeg endelig dertil.
Vi tog på udflugter til Amalfi, Positano og Capri.
Der var ca. 90 trappetrin op med afsatser imellem, men det var absolut ikke besværligt hverken at gå op eller ned. Fordelen var jo at vi havde en fin udsigt selvom vi boede på den nederste etage.
Vi kan varmt anbefale Palazzo Vingius.

Mange hilsner Christer og Christina

Læs mere

Hotellet er en perle

Et lille familiedrevet hotel med flot udsigt med nærhed til alting. Rigtig godt vedligeholdt. God service fra et venligt personale. Siden sidste ophold har de fået en dejlig morgenmadsbuffet med æg, ost, pålæg og brød. Der er også yoghurt, müsli og frugt. Fra Minori kan man gå op/ned og til/fra Ravello. Vejen starter lige bag hotellet.

Læs mere

Fantastisk bolig.

Dejligt, hyggeligt hotel med 9 værelser. Sympatisk og venligt personale. God morgenmad. Mange trapper, men det var dét værd. Perfekt udsigt fra vores værelse nr. 3, med balkon.

Læs mere

Pragtfuldt og unikt hotel.

I Minori klatrer husene op ad bjergene. Palazzo Vingius især. der var 157 trappetrin op til vores hotelværelse. Man kan klappe sig selv på skulderen når man har kæmpet sig op efter en lang dags udflugt og kan sidde og puste ud på balkonen mens man nyder den pragtfulde udsigt. Morgenmaden var god, personalet var imødekommende, værelset var godt, sengen var en anelse hård.
Vi ankom da man fejrede den lokale skytshelgen Sankta Trofimena. Der var fyrværkeri oppe i bjergene, promenadeorkester i byen og det afsluttedes af en imponerende fyrværkeri som vi havde i første parket fra vores balkon.
Vi ankom med bus og stod af ved torvet i centrum og kæmpede os op ad trapperne med kufferterne. Personalet sagde at der en anden holdeplads bag ved hotellet. Vi valgte at stå af da buschaufføren skreg "MINORI" og tage trapperne, ellers skal man sige "Stop ved holdepladsen bag Palazzo Vignius". Vi undersøgte det senere og vejen er smal og besværlig for fodgængere.

Læs mere

Hyggeligt hotel med skøn udsigt og perfekt beliggenhed ved vandet og i byen.

Vi (2 voksne, 2 børn) havde et fint ophold på Palazxo Vingius. Det var dejligt at beliggenheden var så optimal både til strand og til by.
Venligt og hjælpsomt personale.

Læs mere

Skønne Minori

Et dejligt lille hotel med en skønne central beliggenhed. God service i receptionen. Små værelser (Nr. 4)der ikke lugtede helt friskt !
Meget dyr parkering ved hotellet!

Læs mere
 
search map