Hotel i Minori på Amalfikysten

Palazzo Vingius

Udsigt fra hotellet mod Minori by
 
Palazzo Vingius er ikke tilgængelig i øjeblikket
Palazzo Vingius er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Minori og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Palazzo Vingius er et lille hyggeligt hotel med bare 9 værelser, som ligger højt over havnen og stranden i centrum af Minori by, med en fantastisk udsigt over byen og havet. Nyd, at du kan lade bilen stå og gå til butikker, restauranter og stranden.

Imødekommende værtspar

Det er indrettet i et af byens gamle paladser, og åbnede som hotel i sommeren 2007. Palazzo Vingius ejes af det sympatiske ægtepar Trofimena og Andrea, som også står for den daglige drift. Der er ca. 100 trappetrin fra gadeniveau på havnen op til receptionen, men kommer man i bil eller med offentlig bus, er der også adgang til hotellets øverste etage fra kystvejen, som løber lige bag bygningen.

Læs mere om Palazzo Vingius

God stemning

På vejen op til receptionen, passerer man hotellets fælles terrasse, hvor der er jacuzzi, tyrkisk bad (mod betaling) og solsenge. Hotellet har foruden reception, en lille bar samt morgenmadsrestaurant. På den fælles terrasse, er der mulighed for nyde en kold øl eller et godt glas vin efter dagens oplevelser, mens man kan følge med i livet på stranden og havnepromenaden. Som et ekstra plus, kan du nå Maiori, som har Amalfikystens længste strand, med offentlig bus på 5 min.

Værelser med havudsigt

Værelserne er fordelt på 3 etager. De 3 øverste værelser har ingen balkon, men til gengæld den bedste udsigt. Alle værelser er enkelt men elegant indrettet, og Trofimena har brugt meget tid på at finde de helt rigtige materialer. Alle værelser har wi.fi, telefon, sat-tv med lcd-skærm, minibar, værdiboks, aircondition samt badeværelse med brus, føntørrer og toilet. Det finnes værelser med havudsigt.

Perfekt placering - drop bilen!

Minori er godt forbundet med offentlig transport, og man bør nok overveje dette som en mulighed, frem for at leje bil, da al parkering foregår mod betaling og efter "først til mølle" princippet.

Læs om værelserne på Palazzo Vingius

Skjul teksten
 
 
search map