Hotel i Minori på Amalfikysten

Palazzo Vingius

Pris fra pr. pers.
Udsigt fra hotellet mod Minori by
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Palazzo Vingius er et lille hyggeligt hotel med bare 9 værelser, som ligger højt over havnen og stranden i centrum af Minori by, med en fantastisk udsigt over byen og havet. Nyd, at du kan lade bilen stå og gå til butikker, restauranter og stranden.

Imødekommende værtspar

Det er indrettet i et af byens gamle paladser, og åbnede som hotel i sommeren 2007. Palazzo Vingius ejes af det sympatiske ægtepar Trofimena og Andrea, som også står for den daglige drift. Der er ca. 100 trappetrin fra gadeniveau på havnen op til receptionen, men kommer man i bil eller med offentlig bus, er der også adgang til hotellets øverste etage fra kystvejen, som løber lige bag bygningen.

God stemning

På vejen op til receptionen, passerer man hotellets fælles terrasse, hvor der er jacuzzi, tyrkisk bad (mod betaling) og solsenge. Hotellet har foruden reception, en lille bar samt morgenmadsrestaurant. På den fælles terrasse, er der mulighed for nyde en kold øl eller et godt glas vin efter dagens oplevelser, mens man kan følge med i livet på stranden og havnepromenaden. Som et ekstra plus, har hotellets gæster gratis adgang til familiens private strand i nabobyen Maiori, hvor der er både solstole og parasoller. Maiori har Amalfikystens længste strand, og kan nås med offentlig bus på 5 min. eller man kan køre med Andrea, hvis han alligevel skal forbi.

Værelser med havudsigt

Værelserne er fordelt på 3 etager. De 3 øverste værelser har ingen balkon, men til gengæld den bedste udsigt. Alle værelser er enkelt men elegant indrettet, og Trofimena har brugt meget tid på at finde de helt rigtige materialer. Alle værelser har havudsigt, wi.fi, telefon, sat-tv med lcd-skærm, minibar, værdiboks, aircondition samt badeværelse med brus, føntørrer og toilet.

Perfekt placering - drop bilen!

Minori er godt forbundet med offentlig transport, og man bør nok overveje dette som en mulighed, frem for at leje bil, da al parkering foregår mod betaling og efter "først til mølle" princippet.

Læs om værelserne på Palazzo Vingius

 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
Fly + ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn
 

Lignende boliger

Due Relais

Vietri sul Mare, Campania

San Pietro Residence

Maiori, Campania

Hotel Reginna Palace

Maiori, Campania

Anbefalinger til dig

Agriturismo Zio Cristoforo

Casal Velino, Campania

Hotel La Conca Azzurra

Conca dei Marini, Campania

Villaggio Baia Serena

Vico Equense, Campania

Populært i Campania

Due Relais

Vietri sul Mare

search map