Hotel i Minori på Amalfikysten

Palazzo Vingius

Udsigt fra hotellet mod Minori by
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Palazzo Vingius er et lille hyggeligt hotel med bare 9 værelser, som ligger højt over havnen og stranden i centrum af Minori by, med en fantastisk udsigt over byen og havet. Nyd, at du kan lade bilen stå og gå til butikker, restauranter og stranden.

Imødekommende værtspar

Det er indrettet i et af byens gamle paladser, og åbnede som hotel i sommeren 2007. Palazzo Vingius ejes af det sympatiske ægtepar Trofimena og Andrea, som også står for den daglige drift. Der er ca. 100 trappetrin fra gadeniveau på havnen op til receptionen, men kommer man i bil eller med offentlig bus, er der også adgang til hotellets øverste etage fra kystvejen, som løber lige bag bygningen.

Læs mere om Palazzo Vingius

God stemning

På vejen op til receptionen, passerer man hotellets fælles terrasse, hvor der er jacuzzi, tyrkisk bad (mod betaling) og solsenge. Hotellet har foruden reception, en lille bar samt morgenmadsrestaurant. På den fælles terrasse, er der mulighed for nyde en kold øl eller et godt glas vin efter dagens oplevelser, mens man kan følge med i livet på stranden og havnepromenaden. Som et ekstra plus, har hotellets gæster gratis adgang til familiens private strand i nabobyen Maiori, hvor der er både solstole og parasoller. Maiori har Amalfikystens længste strand, og kan nås med offentlig bus på 5 min. eller man kan køre med Andrea, hvis han alligevel skal forbi.

Værelser med havudsigt

Værelserne er fordelt på 3 etager. De 3 øverste værelser har ingen balkon, men til gengæld den bedste udsigt. Alle værelser er enkelt men elegant indrettet, og Trofimena har brugt meget tid på at finde de helt rigtige materialer. Alle værelser har havudsigt, wi.fi, telefon, sat-tv med lcd-skærm, minibar, værdiboks, aircondition samt badeværelse med brus, føntørrer og toilet.

Perfekt placering - drop bilen!

Minori er godt forbundet med offentlig transport, og man bør nok overveje dette som en mulighed, frem for at leje bil, da al parkering foregår mod betaling og efter "først til mølle" princippet.

Værelserne på Palazzo Vingius

Værelse med havudsigt

Disse tre værelser råder over dobbeltseng og badeværelse med toilet og bruser. Værelsets vindue har havudsigt. Der er ikke mulighed for ekstra opredninger.

Værelse med balkon og havudsigt

Disse fem værelser råder over dobbeltseng og badeværelse med toilet og bruser samt udgang til balkon med havudsigt. Der er ikke mulighed for ekstra opredninger.

Suite til 4 personer med balkon og havudsigt

Suiteværelset er det største af dem alle og kan gæste op til 4 personer. Værelset er beliggende på den næstøverste etage. Det består af to separate værelser, begge med eget toilet, og det ene ligeledes med bad. Det ene indeholder dobbeltseng, det andet en dobbelt sovesofa. Der er desuden udgang til balkon med havudsigt fra begge rum.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

Appartamenti Grandi al Due Relais

Vietri sul Mare, Campania

Due Relais

Vietri sul Mare, Campania

Hotel Il Pino

Praiano, Campania

Anbefalinger til dig

Agriturismo Zio Cristoforo

Casal Velino, Campania

Residence Villa Casale

Ravello, Campania

Hotel Santa Lucia

Minori, Campania

Nyheder fra In-Italia's
BLOG
Her kan du blive inspireret til din ferie i Italien

Populært i Campania

search map