Feriebolig i Minori på Amalfikysten

La Moresca

 
La Moresca er ikke tilgængelig i øjeblikket
La Moresca er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Minori og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

La Moresca befinder sig i en romantisk gammel villa, der ligger helt ud til havet på den klippefyldte Amalfikyst. Omkring 1 km herfra ligger den hyggelige by Minori, der om sommeren har færgeforbindelse til blandt andet Amalfi, Positano og Capri.

Den elegante villa består af tre etager, hvor den 70 m² store lejlighed La Moresca befinder sig i stueplan og sydvendt. Indgangen til villaens område foregår fra gadeplan – igennem en fjernebetjent port - og her findes 2 parkeringspladser, hvilket er et fund på Amalfikysten, der ellers er kendt for at have meget få (og meget dyre) parkeringsmuligheder!

Læs mere om La Moresca

Adgangen til lejligheden foregår via en elevator eller 58 udendørs trappetrin, der fører ned til den vidunderlige 100 m² store terrasse, som helt klart er husets hjerte. Her bliver man mødt af en mageløs udsigt til havet og kyststrækningen, og af både clematis, citron-, banan-, og hibiscustræer, duftende jasmin, bougainvillea samt terracottakrukker fyldt med farvede blomster. Her findes også udendørs brusebad, spiseplads til 8 personer, kurvemøbler til afslapning, solkroge, solsenge og parasoller. Højdepunktet er nok den lille pool med hydro-massage, hvorfra den fantastiske panorama-udsigt kan nydes, så langt øjet rækker.

Havet ligger lige under ejendommen, og der er privat adgang hertil via en elevator samt 90 trappetrin. Her findes en badeplatform med tilhørende stige, hvorfra du kan nyde det krystalklare havvand. Platformen deles med gæsterne fra to øvrige lejligheder.

Fireværelseslejlighed med 5 sovepladser (med terrasse med havudsigt):
- Fra terrassen er der adgang til den lyse og luftige stue med spiseplads til 6 personer samt sofa-område med TV og telefon. På denne etage findes også et lille badeværelse og et lille, men funktionelt køkken, der er udstyret med bl.a. opvaskemaskine, 4 gasblus, ovn, 2 vaske, køleskab og fryser, samt adgang til terrassen og udsigt til havet. En åben trappe fører op til etagen ovenover, som indeholder et soveværelse med dobbeltseng, et lille soveværelse med en fransk seng (1,20 x 1,80) og lille badeværelse med toilet, bidet og bruser. Desuden er der vaskemaskine i lejligheden.

Med direkte indgang fra terrassen findes endnu et soveværelse med dobbeltseng og dertilhørende toilet (ingen bad). Her kan man bo uforstyrret fra resten af familien, idet der ikke er gennemgang til lejligheden herfra – et oplagt rum til teenagebørnene!

Skjul teksten
 
 
search map