Hotel i Minori på Amalfikysten

Hotel Villa Romana

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Minori er en rigtig italiensk by

Hotel Villa Romana ligger i centrum af den lille hyggelige kystby Minori. Stemingen i byen er meget lokal og alle kender alle. Børnene bruger strandpromenaden til legeplads mens byens gamle mænd tager deres daglige spil kort på en af de små caféer i centrum. Hotel Villa Romana ejes af byens mangeårige borgmester Andrea, og har fået navn efter den romerske villa fra det 1.årh., som ligger lige i nærheden og som absolut er et besøg værd.

Gode transportmuligheder

Der er kun ca. 200 meter til stranden, og i sommerperioden kan du tage en af de små rutebåde fra Minori langs kysten til Maiori og Amalfi, hvorfra du kan komme videre med båd til f.eks. Capri og Salerno. Kommer du i bil kan du parkere i byen mod tillæg, og kommer du med offentlig transport, er der kun ca. 100 meter fra busstoppestedet til hotellet.

Læs mere om Hotel Villa Romana

Tagterasse med pool

Hotellet er pænt indrettet i klassisk stil. Der er en god restaurant, bar, TV-stue, opholdsstue og elevator. På taget er der en lille terrasse med pool, hvor der også er solsenge. Hotellet har et privat strandstykke, hvortil du har gratis adgang, og du kan frit benytte omklædningsrummene. Du skal dog betale for at benytte parasol og solsenge. Hotellet samarbejder med skønhedscentret Centro Naturale Herbarium, som du har mulighed for at benytte, hvis du trænger til lidt selvforkælelse.

Komfortable og velindrettede værelser

På Hotel Villa Romana er der i alt 55 værelser i forskellige kategorier. Alle værelserne har aircondition, minibar, satellit TV, telefon samt bad med toilet, bruser eller badekar og hårtørrer, ligesom de fleste har en større eller mindre balkon. Du kan se havet fra den fælles solterrasse på taget, men ikke fra værelserne. De fleste værelser vender ud mod en mindre vej med lokal trafik, så en anelse trafikstøj kan forekomme i dagtimerne.

Læs om v√¶relserne på Hotel Villa Romana

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map