Hotel i Minori på Amalfikysten

Hotel Settebello

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Midt i den lille by Minori ligger det populære familieejede hotel Settebello, som har gennemgået en større renovering i 2018. Der er ikke mere end 29 værelser, så her bliver du aldrig et nummer, men nærmere en del af familien. Det betyder naturligvis også, at hotellet har mange stamgæster, som sætter stor pris på den gode service og den hyggelige atmosfære. Du kan altid slå dig ned i en af de bløde lænestole i lobbyen med en kop kaffe og en god bog, eller hygge dig i baren med en kølig forfriskning. Der er også en lille udendørs terrasse som vender mod vejen.

Privat parkering

Morgenmaden serveres på en lukket terrasse, og henvender sig til både et internationalt og et italiensk publikum. Har du lyst til at spise din middag på hotellet, er der også mulighed for det, og ellers er der flere gode og lokale restauranter i nærheden. Hotellet ligger perfekt hvis du kommer med offentlig transport, for bussen fra Amalfi og Salerno holder lige uden for døren. Ankommer du i bil, er det heller ikke noget problem, for hotellet har sin egen private parkeringsplads på taget, hvor du kan parkere mod tillæg. Forudbestilling anbefales dog.

Læs mere om Hotel Settebello

En romersk villa og et pavevelsignet konditori

En af hotellets nærmeste naboer, er også en af byens største attraktioner, nemlig en gammel romersk villa. Det er gratis at besøge både den og det tilhørende museum, og selv om det ikke er Pompeji, giver det alligevel et rigtig godt indblik i både byggestil og livsførelse i romertiden. Minori har også et berømt pavevelsignet konditori, som absolut er et besøg værd, og trænger du til at blive klippet eller barberet, kan vi varmt anbefale et besøg hos den lokale barber, for det er en helt særlig oplevelse.

Gastronomiens by

Ellers kan du hygge dig på de små torvepladser, tage på sejltur fra havnen eller dase på stranden, som ligger et par minutters gang fra hotellet. Kommer du i påsken, må du endelig ikke gå glip af den store Langfredags-procession, hvor alle byens borgere er på stikkerne. Minori er også kendt som gastronomiens by, og hvis du har fulgt den engelske kok Jamie Olivers meritter i det italienske, vil du også vide, at hans lærermester Gennaro Contaldo er født i Minori, hvor hans familie stadig bor.

Værelse med balkon

Der er i alt 29 pænt indrettede værelser på Hotel Settebello, som findes i forskellige størrelser og kategorier. Alle værelser er delvist renoveret i 2018, og fremstår derfor i god stand. På hotellet er der economy-værelser som ikke har nogen udsigt, men alle har et vindue, og så er der de almindelige standard-værelser, som alle har en lille balkon som vender ud mod vejen (lydisolerede vinduer), og hvorfra du kan skimte havet. Alle værelser har som minimum aircondition, satellit TV, wi-fi, minibar, værdiboks samt badeværelse med bruser eller badekar og hårtørrer. Firesengsværelserne har to køjesenge, som passer bedst til børn.

Læs om værelserne på Hotel Settebello

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Hotel Settebello

Læs personlige anmeldelser af Hotel Settebello som ligger på Amalfikysten. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Settebello. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 3 anmeldelser fra Hotel Settebello

Hyggeligt hotel i tilpas stor by

Vi er meget tilfredse med vores ophold i Minori. Søde ejere og meget hjælpsomme ved spørgsmål. God morgenmad. Rent og fint. Blev lidt urolige for balkonen lå ved en gennemfartsvej men når man lukkede balkondørene blev det roligere.
At bo midt i Minori fungerede rigtigt godt. Vi vandrede på citronstien til Maiori og vandrede op til Ravello. For øvrigt er det meget let at bruge den kollektive trafik. Vi valgte båd så ser man omgivelserne på en bedre måde.

Læs mere

Skønt familie hotel med god beliggenhed.

Dejligt familie hotel med meget venligt og serviceminded personale.
Vi nød især godt af hotellets meget fine morgenbuffet, gode beliggenhed i.f.t. vandet, bylivet og de gode restauranter.

Læs mere

Bedømmelse af Hotel Settebello

Hotellet levede op til anbefalingerne.
Det ligger centralt,men der er meget støj.
Fin betjening.

Læs mere
 
search map