Hotel i Minori på Amalfikysten

Hotel Santa Lucia

Kig mod Minori fra havet
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Hotel Santa Lucia er et hyggeligt familieejet hotel, som ligger lige i centrum af Minori og blot ca. 100 m fra stranden og de både, som forbinder de mindre byer langs kysten i sommersæsonen.

Helt centralt

Hotellet ligger ud til kystvejen, og det er derfor nemt at komme både til og fra stedet, også med offentlig transport, da de lokale busser, som kører mellem Salerno og Amalfi stopper næsten lige uden for døren. Minori er en hyggelig lille by med masser af lokalkolorit, så her kan du komme helt tæt på det Italien, som de fleste er på jagt efter, men som er så svært at finde, ikke mindst på Amalfikysten. Der er et godt udvalg af hyggelige caféer, hvor du kan drikke kaffe med de lokale, gode restauranter og butikker. I Minori kan du også stadig gå til barber på den gammeldags facon, hvilket er en helt særlig oplevelse, og så kan du spise kager på det pave-velsignede konditori De' Riso.

Læs mere om Hotel Santa Lucia

Hjemlig og familiær stemning

Hotellet har en lille reception, elevator, bar, opholdsstue m. TV, restaurant og udendørs terrasse. Da familien (mor og søn) selv bor på hotellet, fungerer det også som deres hjem, og atmosfæren er derfor meget hyggelig og familiær. Det betyder også, at du hurtigt bliver en del af familien, og de hjælper naturligvis gerne med alle former for spørgsmål.

Et lille hyggeligt hotel

Santa Lucia har i alt 35 værelser (også til kørestolsbrugere), som er pænt indrettet med satellit-tv, værdiboks, aircondition, minibar og bad med bruser, hårtørrer og toilet. Halvdelen af værelserne vender mod gaden, og derfor må du påregne en vis trafikstøj i dagtimerne, og så er der lidt roligere værelser, som vender mod byen.
Nogle værelser er beliggende i et anneks omkring 50 meter væk. Typen kaldet studie er IKKE med et tekøkken.

Læs om værelserne på Hotel Santa Lucia

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map