Hotel i Minori på Amalfikysten

Hotel Santa Lucia

Kig mod Minori fra havet
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Hotel Santa Lucia er et hyggeligt familieejet hotel, som ligger lige i centrum af Minori og blot ca. 100 m fra stranden og de både, som forbinder de mindre byer langs kysten i sommersæsonen.

Helt centralt

Hotellet ligger ud til kystvejen, og det er derfor nemt at komme både til og fra stedet, også med offentlig transport, da de lokale busser, som kører mellem Salerno og Amalfi stopper næsten lige uden for døren. Minori er en hyggelig lille by med masser af lokalkolorit, så her kan du komme helt tæt på det Italien, som de fleste er på jagt efter, men som er så svært at finde, ikke mindst på Amalfikysten. Der er et godt udvalg af hyggelige caféer, hvor du kan drikke kaffe med de lokale, gode restauranter og butikker. I Minori kan du også stadig gå til barber på den gammeldags facon, hvilket er en helt særlig oplevelse, og så kan du spise kager på det pave-velsignede konditori De' Riso.

Læs mere om Hotel Santa Lucia

Hjemlig og familiær stemning

Hotellet har en lille reception, elevator, bar, opholdsstue m. TV, restaurant og udendørs terrasse. Da familien (mor og søn) selv bor på hotellet, fungerer det også som deres hjem, og atmosfæren er derfor meget hyggelig og familiær. Det betyder også, at du hurtigt bliver en del af familien, og de hjælper naturligvis gerne med alle former for spørgsmål.

Et lille hyggeligt hotel

Santa Lucia har i alt 35 værelser (også til kørestolsbrugere), som er pænt indrettet med satellit-tv, værdiboks, aircondition, minibar og bad med bruser, hårtørrer og toilet. Halvdelen af værelserne vender mod gaden, og derfor må du påregne en vis trafikstøj i dagtimerne, og så er der lidt roligere værelser, som vender mod byen.
Nogle værelser er beliggende i et anneks omkring 50 meter væk. Typen kaldet studie er IKKE med et tekøkken.

Læs om værelserne på Hotel Santa Lucia

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Hotel Santa Lucia

Læs personlige anmeldelser af Hotel Santa Lucia som ligger på Amalfikysten. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Santa Lucia. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 6 anmeldelser fra Hotel Santa Lucia

Dejligt

Et familiært og dejligt hotel med en meget god morgenmad. 5 minutters gåtur til strandpromenaden og badetur. Centralt beliggende med lydisolerede døre til balkonen mod trafikken.

Læs mere

Smukke Amalfikyst!

Vi fløj til Rom og kørte i lejet bil til Minori. Bilen holdt hele ugen i hotellets kælder (18 euro/døgn!)! Bilen er kun i vejen, når man er på ferie på Amalfikysten. Vi gik meget, benyttede busser og de mange både, som sejler mellem byerne på kysten. Vi var meget glade for, at vi valgte at bo i Minori, som er en af de mindste byer på kysten (I hvert fald lykkelige for, at vi ikke boede i Amalfi By!!)
På hotellet bookede vi en heldagstur til Pompeji og Vesuv (45 euro/pers) + entreer - og vi blev afhentet ganske tæt ved hotellet om morgenen. Fin tur, bortset fra, at vi blev "trukket" med til frokost på en bestemt restaurant, som guiden sikkert havde samarbejde med.

Læs mere

Bedømmelse af Hotel Santa Lucia

Læs mere

Bedømmelse af Hotel Santa Lucia

Læs mere

Hyggeligt hotel

Charmerende og hyggelige fællesrum .. Meget rent og ordentligt. Personalet er venligt og hjælpsomt.
Vi boede på standard dobbeltværelse, som var helt fint. Badeværelset kunne bruge en opgradering, men fungerede ok. Morgenmad var udmærket, kunne måske have varieret lidt mere, i hvert fald i weekenden.
Vældig hyggelige terrasser, med mulighed for at spise ude.
Vi brugte hotellets turforslag, blandt andet til Pompeji og Capri, det fungerede fint.
Kan absolut anbefale til andre og vil selv bo der igen på et senere tidspunkt.

Læs mere

Dejligt hotel, god beliggenhed

Har boet på samme hotel for 2 år siden, ville gerne have samme service som tidligere, derfor ønskede vi dette hotel igen.

Læs mere
 
search map