Feriebolig i Meta di Sorrento i Campania

Sola nel Sole

 
Sola nel Sole er ikke tilgængelig i øjeblikket
Sola nel Sole er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Meta di Sorrento og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Sola nel Sole er en gammel olivenmølle fra 1700-tallet omgivet af en appelsinplantage med udsigt over Napoli bugten. Der er ca. 4 km. til stranden, og 1,5 km. til den lille by Meta di Sorrento herfra. Det gamle hus er blevet grundigt restaureret af ejeren, som også er arkitekt. Det er lykkedes ham at bevare den originale bygning og fint integrere moderne arkitektoniske elementer med de oprindelige stentrapper, buer og hvælvede lofter.

Husets velholdte have er på ca. 3.500 m² og her er der især appelsin-, citron- og mandarintræer, men også nøddetræer, kirsbærtræer og oliventræer. Ejeren har anlagt en urtehave, hvor den frodige vulkanske jord hilser tomater, auberginer, courgetter og flere middelhavsgrøntsager velkomne. I haven er der også blevet indrettet et udstillingsområde, hvor der nu og da arrangeres koncerter, skuespil og kunstudstillinger.

Læs mere om Sola nel Sole

Den gamle olivenmølle er blevet delt i 8 lejligheder, som hver især er opkaldt efter græske nymfer. Alle lejligheder har fjernsyn og aircondition og råder over eget udendørs areal / terrasse. Lejlighederne er indrettet med møblering fra bl.a. IKEA - så du vil sikkert føle dig hjemme - kun køkkenet er produceret og designet i Italien.

Læs om lejlighederne på Sola nel Sole

Skjul teksten
 
 
search map