Anmeldelser af Bleu Village Residence & Hotel

 
Bleu Village Residence & Hotel er ikke tilgængelig i øjeblikket
Bleu Village Residence & Hotel er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Meta di Sorrento og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Bleu Village Residence & Hotel

Læs personlige anmeldelser af Bleu Village Residence & Hotel som ligger i Campania. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Bleu Village Residence & Hotel. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Jette og familie fra Gentofte boede på Bleu Village Residence & Hotel i Meta di Sorrento fra d. 14. til d. 21. juli 2007.

Vi havde en dejlig uge i Meta di Sorento på Blue Villlage. Byen er ikke voldsomt præget af turister og det synes vi var en fordel, det var nemt og hyggeligt at handle sammen med de lokale, typisk om morgnen inden det blev for varmt, der er ca. 200 meter fra blue Village til det nærmeste lille torv, hvor der er de forretninger vi havde behov for til daglige fornødenheder.

På selve blue Village havde vi fået en bungalow der lå ret dårligt, lige ved en sti som de fleste andre gæster skulle gå på for at komme gennem området, efter den første nat spurgte om vi om vi kunne bytte vores bungalow til den ved siden af som havde en langt bedre beliggenhed og som nu stod tom, langt de fleste bungalows har en smuk udsigt med mulighed for at opleve de smukkeste solnedgange. Det kunne vi godt uden ekstra beregning - flot service. Standarden i bungalows er forholdsvis lav og meget uensartet, men badeværelserne så ud til at være renovere for nylig og der var de mest basale ting i køkkenet. Der var f.eks hele tiden varmt vand nok osv. Poolområdet er fint, det fungere upåklageligt og vores børn var glade for det, der var mange liggestole og altid til at få plads. Om aftnen var der nogen støj i form af musik og underholdning fra de omkringliggende hoteller og blue villages egen underholdning. Stranden var vi ikke så begejstrede for, der var mange mennesker hele tiden og der flød affaldet i vandet og det var forholdsvis dyrt aft leje liggestole og parasoller som typisk er adgangsgivende for tilgangen stranden. Fra blue Villages øverste terrasse er der ca. 300 trin ned til strand området. Sorrento er en klassisk turisby men alligevel et besøg værd, det er en smuk by og der er livligt om aftnen, med et meget stort udbud af restauranter og butikker. Området ligger fint for udflugter til både Napoli, Vesuv, Pompeij og en tur langs Amalifi kysten

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2007
Antal rejsende 2 voksne, 3 børn
Navn
Flemming og familie fra Hellerup boede på Bleu Village Residence & Hotel i Meta di Sorrento fra d. 1. til d. 8. juli 2006.

Vi har været meget glade for Meta fordi der ikke var
så mange turister som f.eks. i selve Sorrento eller
Napoli. Der var flest italienere, men også nogen
tyskere. Der var flest unge mennesker og familier med
børn. Der er dog plads til alle. Generelt levede det
op til vores forventninger.

Det var for os et dejligt pool-område, gode og venlige animatorer (hjælpere) og der var kun 5-10 minutters gang til lokale indkøbsmuligheder. Fantastisk god, italiensk, billig mad (pizza og pasta) på den lokale restaurant lige uden for området. Det er en god ide at bestille bord.

Der er gode parkeringsmuligheder inde på området. Der
er ret langt at gå til stranden (specielt OP - ca. 400
trin), men OK med bus der går til stranden ca. hver
time.

Boligen (bungalows) var nogenlunde, men bestemt ikke
luksus. Der var roligt selv om der var pænt gang i den
om aftenen ovre ved pool-området. Køkken, køleskab og
rengøring virkede fint. Vi havde en fantastisk flot
udsigt mod vest ud over havet.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2006
Antal rejsende 2 voksne, 3 børn
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2005
Antal rejsende 2 voksne, 1 barn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen
Hugo og familie fra Fakse kørte til Bleu Village Residence & Hotel, hvor de holdt ferie fra d. 14. til d. 21. juli 2001. Han skrev efter turen:

Om ophold på Bleu Village, Meta di Sorento
Ankomst: Registrering uden problemer, med engelsk talende receptionist. Overraskende var det at priserne var meget lavere end de forventede.
Depositum på 300.000 skulle slet ikke betales og forbrug var ikke 150.000, men blot 75.000, medens rengøring ikke var 130.000, men kun 60.000.
Aircondition kostede 50.000 for 1 uge
Hotellet: Værelset var nydeligt og pænt, inklusive badeværelse og køkken.
Belysningen kunne være bedre. Kun én pære. En sengelampe ville gøre underværker. Aircondition anlægget var nyt, effektivt og støjfrit. De ydre omgivelser: Flot udsigt, men ellers virker det hele lidt slidt. "Egen lille have" var blot et par ekstra fliser på en lang fælles gang. Parkeringsforholdene ikke altid lette, især ikke hvis man ikke har en lille Fiat. Om aftenen en del støj indtil kl. 24 fra udendørs underholdning på hotellet. Underholdningen var da også helt baseret på at der næsten udelukkende var italienske gæster på hotellet. Hotellets restaurant er åbenbart helt beregnet på gæster med pension. Har ikke spisekort.
Byen Meta di Sorrento: Fordel: Meget italiensk, og meget lidt turist præget. 
Ulempe: Kun få restauranter. Der er dog kun få km. Til Sorrento med masser af turistbutikker, restauranter m.fl.
Området: Ideelt udgangspunkt for udflugter til Sorrento, Capri, Amalfikysten, Herculaneum, Pompeii og Vesuv.
Konklusion: Til prisen anbefalelsesværdigt. Internet løsningen fra In-Italia har fungeret let og elegant. (Dog var betalingsfristen allerede overskredet da vi modtog opkrævning, men det fik ikke indflydelse på vores reservation).

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2001
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Lars og hans familie fra Frederiksberg og hans familie tilbragte to uger på Bleu Village Residence & Hotel fra d. 24. juni til d. 8. Juli 2000. Han skrev til os efter hjemkomsten:

Jeg har et konsulentfirma som hovedsageligt beskæftiger sig med rådgivning til virksomheder omkring anvendelsen af Internettet. Jeg besluttede mig derfor for at årets sommerferie skulle tilrettelægges udelukkende ved at anvende Internettet. Familien havde besluttet, at årets ferie skulle gå til Italien og vores ønske var at komme til Sorento halvøen. Vi ville gerne have bilen med, men da vi alle synes at det er en lang tur i bil, ville vi undersøge muligheden for at lade bilen transportere en del af vejen med tog.
En søgning på Internetet gav os faktisk meget få valgmuligheder. De fleste rejsearrangører der tilbyder bilrejser kommer sjællent sydligere end Rom. Vi havde et par krav som vi ville have opfyldt. Da vores familie består af 2 voksne og et "barn" på 14 år skulle vores bolig have 2 separate værelser og boligområdet skulle kunne tilbyde swimmingpool. www.in-italia.dk kunne tilbyde et par muligheder. Internet eller ej, vi besluttede os for at tage personlig kontakt med Filippo fra www.in-italia.dk for at få et par personlige råd. Valget faldt på "Bleu Village" i Meta de Sorrento, en forstad til selve Sorrento. Biltoget kunne vi finde men ikke bestille via Internettet (det foregår gennem Deutche Bahn på Vesterbroggade i København). lejligheder i Bleu Village lejes fra lørdag til lørdag, så vi måtte tage biltoget fra Berlin. Det afgår nemlig om fredagen. Jamen, så tager vi da lige et par dage i Berlin, nu vi alligevel er der. Hotel i Berlin og færgebilet blev let bestilt via Internettet. Så det endte altså med en halvautomatisk Internet ferie.
Vi kan stærkt anbefale at benytte biltoget. Der er en besparelse på 1.690 km plus omkostninger til overnatning. Besparelsen er desuden de belastede (belastende) tyske motorveje samt passene gennem Alperne. Toget kører om natten og har man liggevorgn kommer man udhvilet frem. De sidste 600 km foregår på de glimrende Italienske motorveje og kan inklusiv bjergkørsel det sidste stykke gennemføres på omkring 6 timer.
Bleu Village kan være lidt svær at finde, idet Meta består af et system af smalle ensrettede gader. Og ikke nok med det! Trafikken i dette område af Italien er mildest talt kaotisk. 100-vis af scootere myldrer ud fra sidegader, kører mod ensretningen og overhaler hvorsomhelst. Utroligt at der ikke sker flere uheld. Italienerne kører hårdt, men når man har vænnet sig til trafikkulturen og selv begynder at køre lidt frækt, så går det faktisk forbavsende fint.
Vores ferie omfattede 2 uger i Bleu Village - sidste uge i Juni og første uge i Juli. Det viste sig at være et rigtigt godt valg. Perioden ligger uden for højsæssonen i dette område og alligevel var vejret perfekt. Vore naboer var alle Italienere (i den første uge). Og det vil det normalt være i hele perioden. (Vi havde dog det ekstraordinære "uheld", at 70 unge tyskere "erobrede" området i vores anden uge. Deres "ejer-lignende" adfærd, blev dog sat på plads af områdets personale og vi hørte derefter ikke meget til dem). Boligerne i området består af små selvstændige hytter, der er placeret i en olivenlund på en bjergskråning ned til middelhavet. Vores hytte havde den bedst mulige placering med en stor terrasse med udsigt til bjerge, havet og Sorrento. Ja, faktisk kunne man høre bølgernes brusen langs strandkanten som beroligende lyde fra soveværelset. Selve hytterne trænger til nogen vedligeholdelse, men det skal siges at dette arbejde er påbegyndt. Vores hytte blev f.eks. malet mens vi boede der. Vi boede i den hytte der er afbilledet på In-italia's Internetsider. Minikøkkenet var vi ikke begejstrede for kvaliteten af, men heldigvis kan man for en rimelig pris spise den vidunderlige mad i byens (eller nabobyernes) restuaranter. Til jer der har børn skal det fortælles at pizzaen faktisk er opfundet i dette område og det siges også at Spaghetti stammer herfra.
Sammenlignet med strandende andre steder i Italien (og såmend også i Danmark) er Sorrentohalvøens strande ikke det man skal tilrettelægge sin ferie efter. Bleu Village har gratis adgang til en af betalingsstrandende ved byen, men vi valgte for det meste at nyde solen ved stedets egen swimmingpool, der i denne periode havde rigeligt kapacitet. Personalet på stedet er yderst behagelige og hjælpsomme. Det er egentlig synd at fremhæve dem, for overalt har vi kun mødt imødekommende mennesker. Vi kom let i snak med lokalbefolkningen og kunne kun beklage vores begrænsede rejse-Italiensk. Vores dreng tilbragte mange timer ved poolen sammen med to næsten jævnaldrende italienske drenge. Det tyder på at kunne blive et varigt venskab.
Med bilen kan man rigtigt komme rundt og der er mange seværdigheder i området. Valget afhænger naturligvis af den enkeltes interesser, men det ville da være en skam at tage til dette område uden at besøge Pompeii, Herculenaeum, Vesuv og Amalfikysten. Kan man lide at shoppe, er Sorrento en hyggelig by med masser af forretninger, men dog noget turristorienteret.
Vi har haft en vidunderlig ferie. Noget nær den for os ideelle. Vi kommer gerne tilbage hertil og gerne samme sted. Vi er ikke blevet færdige med syditalienske oplevelser for det drejer sig ikke kun om sol og vand for os. Den syditalienske atmosfære, seværdighederne, køkkenet, befolkningen, ja hele oplevelsen har sat sig dybe spor hos os.
Internettet kan bruges til ferietilrettelæggelse. Heldigvis er der jo også mennesker bag Internettets mange sider. Vi måtte lige have en snak med Filippo inden vi sendte den bindende bestilling, men det viste sig kun at være en formalitet, for det hele havde såment også fungeret uden.
Henriette, Lars & Esben

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2000
Antal rejsende 4 voksne
Navn
Magnus fra Göteborg og hans familie boede på Bleu Village Residence & Hotel fra d. 15. til d. 22. April 2000. Han skrev efter hjemkomsten:

Det var mycket trevligt. Bra service, trevliga människor. Enklare och kanske lite mer slitet än väntat men priset var ju också rimligt.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode April 2000
Antal rejsende 6 voksne, 1 barn
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2000
Antal rejsende 4 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map