Feriebolig i Meta di Sorrento i Campania

Bleu Village Residence & Hotel

 
Bleu Village Residence & Hotel er ikke tilgængelig i øjeblikket
Bleu Village Residence & Hotel er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Meta di Sorrento og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Bleu Village ligger blandt oliven- og appelsintræsplantager, på terrasser der har udsigt over Sorrento bugten.

Meta di Sorrentos bycentrum ligger 200 meter herfra. Togstationen ligger 800 meter væk mens der er 4 km til selve Sorrento. Stranden, som består af sand og klippe, befinder neden for Bleu Village og kan nås ned ad en trappe på 200 trin eller ved benyttelse af gratis transfer bus.

Læs mere om Bleu Village Residence & Hotel

Ved Bleu Village kan gæsterne nyde det lokale køkken på restaurantens terrasse. Der findes desuden bar / café, pizzeria og egen parkeringsplads.

Det obligatoriske klubkort inkluderer brugen af pool og parasole og liggestole ved dens kanter, transfer bus til stranden, adgang til piano-bar, brugen af de trampolinerne for børn samt bordtennis. Mod betaling kan man få parasol og liggestole ved stranden. I nærheden findes der desuden sejlskole, dykkercenter og tennisbane.

Bleu Village består af 53 funktionelle bungalows bygget i mursten, og isoleret med træ inden i. Hver bungalow har eget badeværelse og lille have. Alle indlogeringer er udstyret med telefon, airconditioning og lille have. Standarden er det man kan forvente af en campingplads. Her kommer man for at nyde miljøet omkring boligerne, der ellers trænger til en kærlig hånd. Der findes et-, to- og treværelsesbungalows.

Skjul teksten
 
 
search map