Anmeldelser af Residence Capo d'Arco

 
Residence Capo d'Arco er ikke tilgængelig i øjeblikket
Residence Capo d'Arco er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Massa Lubrense og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Residence Capo d'Arco

Læs personlige anmeldelser af Residence Capo d'Arco som ligger i Campania. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Residence Capo d'Arco. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Bent og hans hustru fra Mørdrup boede en uge på Residence Capo d'Arco fra den 5. til den 12. juli 2003 efter at de havde været en uge på en vingård ved Firenze. Han skrev efter turen:

En positiv og dejlig overraskelse ovenpå den første uge ved Firenze. Stedet virkede velholdt, og vi havde nogle gode dage på stedet. I forhold til beskrivelsen skal det understreges, at Residence Capo d’Arco ikke ligger i Massa Lubrense med udsigt Capri, men ved Termina med udsigt over den yderste del af Amalfi-kysten. Man bør endvidere gøre opmærksom på, at kommer man i egen bil, er det nødvendigt at reservere/betale for en parkeringsplads, som giver mulighed for at parkere sin bil på et område, der er alt for lille til det antal biler, man lejer plads ud til. Området er ikke hverken overvåget eller aflåst… Igen var der ikke dobbeltseng, men en fællesmadras, som gjorde, at begge var vågne, hver gang den ene skulle vende sig i sengen…
Området var spændende, men der manglede information om de turistmæssige muligheder. Der var ingen betjening af udlejer på stedet, og turistkontorerne kunne man ikke engang levere en lokal busplan med information om, hvor man skulle købe billetter.
Torsdag vendte vi næsten hjemad, ikke på grund af stedet, men vi havde et hus i Halland, der stod og ventede på os til den sidste uges ferie.
KOMMENTAR: Når vi skriver Massa Lubrense, som bruges det i betydningen kommune, ikke by. Vi benytter ofte nærmeste by/kommune som indikation, så vore kunder kan finde stedet på kortet. Og fra Massa Lubrense kommune har man udsigt til Capri. Kan en dobbeltseng ikke have én madras? Det kommer lidt bag på os...  

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2003
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode April 2003
Antal rejsende 5 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map