Hotel i Massa Lubrense i Campania

Relais Blu

 
Relais Blu er ikke tilgængelig i øjeblikket
Relais Blu er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Massa Lubrense og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Relais Blu er et lille paradis, som ligger i Massa Lubrense, ca. 20 min´s kørsel fra Sorrento. Udsigten er ubetalelig, og fra den store terrasse kan du se øerne Capri, Ischia og Procida, lige som du kan se Napoli og vulkanen Vesuv.

Intim atmosfære

Det lille hotel med blot 11 værelser åbnede i sommeren 2006. Det er indrettet i en tidligere privat og meget moderne villa, og ligger i en have med oliventræer, pinjer, agaver og klipper.

Læs mere om Relais Blu

Føl dig som var du hjemme

Relais Blu ejes og drives af de to søskende Bianca og Antonio, som sammen med deres personale gør deres yderste for, at stedets gæster føler sig hjemme. Du føler dig mere som gæst hos en privat familie, end som gæst på et hotel - og stedet har naturligvis den diskretion, som du kan forvente af et hotel i den klasse.

Højt serviceniveau

Serviceniveauet er højt, og personalet giver gerne gode råd om spændende og anderledes udflugter. Blandt meget andet kan de f.eks. arrangere tur med privat båd til Capri, og de andre nærliggende øer. De arrangerer ofte dykkerture langs den spændende kyst - ligesom det er let at få adressen på en små "hemmelige" strande i nærheden.

1-stjernet Michelin-restaurant

Hotellet har en hyggelig lille reception, bar, smagfulde opholdsrum, restaurant, swimmingpool og en meget stor tagterrasse. Relais Blu er berømt for sin restaurant (åben til frokost og middag), og køkkenchefen har arbejdet på flere af Europas kendteste restauranter. Den tiltrækker derfor ikke blot hotellets gæster, men også et publikum udefra.

Smagfulde værelser

Relais Blu har i alt 11 store værelser i flere forskellige kategorier. Alle har naturligvis havudsigt, men ellers er de indrettet meget personligt og individuelt i maritim stil, og pga. de store panoramavinduer vil du automatisk føle dig som en del af naturen. Både deluxe-værelser og sepcialrooms har balkon eller have, mens superior-værelserne kun har vinduer. Alle værelser har som minimum aircondition, satellit TV, minibar, værdiboks samt bad med bruser eller jacuzzi.

Læs om værelserne på Relais Blu

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Relais Blu

Læs personlige anmeldelser af Relais Blu som ligger i Campania. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Relais Blu . Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 3 anmeldelser fra Relais Blu

HOTELLET!

Et fantastisk sted med kun 15 værelser - perfekt til afslapning og ro!
Nyd den smukke udsigt, afslapning ved poolen og spis godt !!
Top service - vi elskede det !!!

Læs mere

Perfekt for honeymoon!

Nydeligt, lille boutiqe hotel- perfekt til bryllupsrejese. Helt fantastisk mad- vinkælder med over 1000 forskellige vine. Afslappende infinitypool, dog noget lille til svømning. Mange gode dagsudflugter: Capri, Pompei, Positano, Captain Cook Beach Club, klogt med lejebil, men hotellet arrangerer pickup services. Fantastisk god service! Spektakulær udsigt

Læs mere

Bedømmelse af Relais Blu

Læs mere

Karsten og Josefine fra Schweiz boede på Hotel Europa i Bologna fra d. 30. til d. 31. maj 2011, på Hotel Tritone i Praiano fra d. 31. maj til d. 4. juni 2011 og på Relais Blu Belvedere i Massa Lubrense fra d. 4. til d. 6. juni 2011.

Alt gik m-e-g-e-t fint.

Kontakt til in-italia: Perfekt

Hotel i Bologna: Lige hvad vi havde bruge for. Praktisk beliggenhed og alt fungerede perfekt

Hotel i Praiano: Paa den ene side et hotel, der ligger fantastisk indbygget i klipperne, med "korrekte" värelser og enestaaende balkoner. Paa den anden side var det ligesom om, det er et hotel som har mistet en stjerne... Det er svärt at putte fingeren paa noget bestemt og vi havde et dejligt ophold. De som drev det og arbejdede i recption, barer, parkerede biler osv. var bare ikke 4/5-stjernede folk. F.eks. var der ikke een der sagde "Tak" da vi checkede ud og rejste. Vi (min kone) glemte en skjorte, som de fandt. Men de sagde ogsaa det ville blive for dyrt at sende den til os, saa vi kunne komme og hente den selv (hvilket vi ikke havde mulighed for). Alt i alt, dog, en god oplevelse men ikke helt paa niveau med Relais & Chateau som vi bruger meget i Frankrig. Jeg tror en anden gang, at vi vil söge efter noget inde i selve Praiano, som er en hyggelig lille by.
Vi var ogsaa oppe i Ravello som har fantastiske hoteller men maaske lidt for turistede.

Hotel Relais Belvedere: Okay, den anden side af kysten er jo ikke lige saa betagende som Amalfi-siden men dette hotel er jo närmest paa spidsen. Hotellet er fantastisk. Indretning, udsigt, osv. Mest af alt, og i modsätning til hotellet för, saa vidste de alt om hvordan man imödekommer og behandler gästerne. Bravo.

PS. Jeg fik ogsaa bilen hjem igen til Schweiz uden skrammer, men det er da vist et mirakel paa den kyst :-)

Læs mere

Per og hustru fra Roskilde boede på Relais Blu Belvedere i Massa Lubrense fra d. 9. til d. 14. maj 2009.

Vi havde en fantastisk dejlig ferie. Solen skinnede alle dage og vi nød til fulde det fantastiske hotel og område. Området er ideelt til gåture, da alle stier udgår fra Termini, der ligger godt 1 km fra hotellet. Man går stort kun på landevejen, når man skal til og fra Termini. Hotellet udleverer et rigtigt godt vandrekort. Tur nummer tre bringer en ned til et rigtigt flot naturområde med et frilandsmuseum. Man kan kun komme til dette område gående. Forvalteren kan overtales til at servere en kaffe, der skal opleves.

Hotellet er fabelagtigt. Når man om morgenen trækker gardinerne fra ligger middelhavet foran dig med Capri til venstre, Ischia foran og Vesuv til højre. Om aftenen kan man nyde solnedgangen fra terrasen ved restauranten. Når man sidder på terrassen, er det næsten som at være på et krydstogtskib.
Hotellets restaurant serverer rigtig god mad, som aspirerer til en Michelin stjerne. Men på en uge kommer man godt og vel rundt om alt på menu kortet. Det kan derfor anbefales også at besøge de andre restauranter i området.

Alt ialt har det været en meget positiv oplevelse, som vi gerne vil gentage i fremtiden. Det er ganske enkelt stedet, som man godt ville have været på bryllupsrejse til. Prøv det.

Læs mere

Bedømmelse af Relais Blu

Læs mere
 
search map