Hotel i Massa Lubrense i Campania

Relais Blu

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Relais Blu er et lille paradis, som ligger i Massa Lubrense, ca. 20 min´s kørsel fra Sorrento. Udsigten er ubetalelig, og fra den store terrasse kan du se øerne Capri, Ischia og Procida, lige som du kan se Napoli og vulkanen Vesuv.

Intim atmosfære

Det lille hotel med blot 11 værelser åbnede i sommeren 2006. Det er indrettet i en tidligere privat og meget moderne villa, og ligger i en have med oliventræer, pinjer, agaver og klipper.

Læs mere om Relais Blu

Føl dig som var du hjemme

Relais Blu ejes og drives af de to søskende Bianca og Antonio, som sammen med deres personale gør deres yderste for, at stedets gæster føler sig hjemme. Du føler dig mere som gæst hos en privat familie, end som gæst på et hotel - og stedet har naturligvis den diskretion, som du kan forvente af et hotel i den klasse.

Højt serviceniveau

Serviceniveauet er højt, og personalet giver gerne gode råd om spændende og anderledes udflugter. Blandt meget andet kan de f.eks. arrangere tur med privat båd til Capri, og de andre nærliggende øer. De arrangerer ofte dykkerture langs den spændende kyst - ligesom det er let at få adressen på en små "hemmelige" strande i nærheden.

1-stjernet Michelin-restaurant

Hotellet har en hyggelig lille reception, bar, smagfulde opholdsrum, restaurant, swimmingpool og en meget stor tagterrasse. Relais Blu er berømt for sin restaurant (åben til frokost og middag), og køkkenchefen har arbejdet på flere af Europas kendteste restauranter. Den tiltrækker derfor ikke blot hotellets gæster, men også et publikum udefra.

Smagfulde værelser

Relais Blu har i alt 11 store værelser i flere forskellige kategorier. Alle har naturligvis havudsigt, men ellers er de indrettet meget personligt og individuelt i maritim stil, og pga. de store panoramavinduer vil du automatisk føle dig som en del af naturen. Både deluxe-værelser og sepcialrooms har balkon eller have, mens superior-værelserne kun har vinduer. Alle værelser har som minimum aircondition, satellit TV, minibar, værdiboks samt bad med bruser eller jacuzzi.

Læs om værelserne på Relais Blu

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

Bellevue Syrene

Sorrento, Campania

Hotel Palazzo Murat

Positano, Campania

Hotel Covo dei Saraceni

Positano, Campania

Nyheder fra In-Italia's
BLOG
Her kan du blive inspireret til din ferie i Italien

Populært i Campania

Due Relais

Vietri sul Mare

Villa Mirella

Palinuro

search map