Hotel i Massa Lubrense i Campania

Relais Blu

 
Relais Blu er ikke tilgængelig i øjeblikket
Relais Blu er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Massa Lubrense og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Relais Blu er et lille paradis, som ligger i Massa Lubrense, ca. 20 min´s kørsel fra Sorrento. Udsigten er ubetalelig, og fra den store terrasse kan du se øerne Capri, Ischia og Procida, lige som du kan se Napoli og vulkanen Vesuv.

Intim atmosfære

Det lille hotel med blot 11 værelser åbnede i sommeren 2006. Det er indrettet i en tidligere privat og meget moderne villa, og ligger i en have med oliventræer, pinjer, agaver og klipper.

Læs mere om Relais Blu

Føl dig som var du hjemme

Relais Blu ejes og drives af de to søskende Bianca og Antonio, som sammen med deres personale gør deres yderste for, at stedets gæster føler sig hjemme. Du føler dig mere som gæst hos en privat familie, end som gæst på et hotel - og stedet har naturligvis den diskretion, som du kan forvente af et hotel i den klasse.

Højt serviceniveau

Serviceniveauet er højt, og personalet giver gerne gode råd om spændende og anderledes udflugter. Blandt meget andet kan de f.eks. arrangere tur med privat båd til Capri, og de andre nærliggende øer. De arrangerer ofte dykkerture langs den spændende kyst - ligesom det er let at få adressen på en små "hemmelige" strande i nærheden.

1-stjernet Michelin-restaurant

Hotellet har en hyggelig lille reception, bar, smagfulde opholdsrum, restaurant, swimmingpool og en meget stor tagterrasse. Relais Blu er berømt for sin restaurant (åben til frokost og middag), og køkkenchefen har arbejdet på flere af Europas kendteste restauranter. Den tiltrækker derfor ikke blot hotellets gæster, men også et publikum udefra.

Smagfulde værelser

Relais Blu har i alt 11 store værelser i flere forskellige kategorier. Alle har naturligvis havudsigt, men ellers er de indrettet meget personligt og individuelt i maritim stil, og pga. de store panoramavinduer vil du automatisk føle dig som en del af naturen. Både deluxe-værelser og sepcialrooms har balkon eller have, mens superior-værelserne kun har vinduer. Alle værelser har som minimum aircondition, satellit TV, minibar, værdiboks samt bad med bruser eller jacuzzi.

Læs om værelserne på Relais Blu

Skjul teksten
 
 
search map