Hotel i Massa Lubrense i Campania

Relais Blu Belvedere

Pris fra pr. pers.
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Relais Blu Belvedere er et lille paradis, som ligger i Massa Lubrense, ca. 20 min´s kørsel fra Sorrento. Udsigten er ubetalelig, og fra den store terrasse kan du se øerne Capri, Ischia og Procida, lige som du kan se Napoli og vulkanen Vesuv.

Intim atmosfære

Det lille hotel med blot 11 værelser åbnede i sommeren 2006. Det er indrettet i en tidligere privat og meget moderne villa, og ligger i en have med oliventræer, pinjer, agaver og klipper.

Føl dig som var du hjemme

Relais Blu Belvedere ejes og drives af de to søskende Bianca og Antonio, som sammen med deres personale gør deres yderste for, at stedets gæster føler sig hjemme. Du føler dig mere som gæst hos en privat familie, end som gæst på et hotel - og stedet har naturligvis den diskretion, som du kan forvente af et hotel i den klasse.

Højt serviceniveau

Serviceniveauet er højt, og personalet giver gerne gode råd om spændende og anderledes udflugter. Blandt meget andet kan de f.eks. arrangere tur med privat båd til Capri, og de andre nærliggende øer. De arrangerer ofte dykkerture langs den spændende kyst - ligesom det er let at få adressen på en små "hemmelige" strande i nærheden.

1-stjernet Michelin restaurant

Hotellet har en hyggelig lille reception, bar, smagfulde opholdsrum, restaurant, swimmingpool og en meget stor tagterrasse. Relais Blu Belvedere er berømt for sin restaurant (åben til frokost og middag), og køkkenchefen har arbejdet på flere af Europas kendteste restauranter. Den tiltrækker derfor ikke blot hotellets gæster, men også et publikum udefra.

Smagfulde værelser

Relais Blu Blevedere har i alt 11 store værelser i flere forskellige kategorier. Alle har naturligvis havudsigt, men ellers er de indrettet meget personligt og individuelt i maritim stil. Enkelte har en større eller mindre terrasse - men pga. de store panoramavinduer, vil du under alle omstændigheder føle dig som en del af naturen - også uden. Alle værelser har som minimum aircondition, satellit TV, minibar, værdiboks samt bad med bruser eller jacuzzi.

 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
Fly + ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn
 

Lignende boliger

Hotel Villa Franca

Positano, Campania

Hotel Marina Riviera

Amalfi, Campania

Bellevue Syrene

Sorrento, Campania

Anbefalinger til dig

B&B Blue Tropea Maison

Tropea, Calabrien

Agriturismo Zio Cristoforo

Casal Velino, Campania

Due Relais

Vietri sul Mare, Campania

Populært i Campania

Due Relais

Vietri sul Mare

Hotel Cristina

Sant' Agnello

search map