Hotel i Massa Lubrense i Campania

Lubra Casa Relax

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Midt i bjergene på den yderste del af Sorrentohalvøen, ligger der et væld af hyggelige små og meget lokale landsbyer, hvor man sjældent ser turister. Det kan man så undre sig over, for beliggenheden midt mellem mellem storbyen Sorrento og den berømte Amalfikyst fejler bestemt ikke noget. Man fristes til at sige - gud ske tak og lov, at der stadig findes et forholdsvis stort antal byer i dette område, hvor livet leves næsten som inden turismen blev opfundet. Sådan er det faktisk også på selve Amalfikysten, selv om de fleste nok vil nægte at tro det.

Lucia tager hånd om det hele

Intimt og familiært er nøgleordene for dette hyggelige hotel, hvor Lucia pusler om dig og sørger for, at du føler dig hjemme. Bygningen, som stammer fra 1600-tallet, er blevet renoveret med nænsom hånd og ånder af historie. Smukke stentrapper, fresker i loftet, en hyggelig restaurant og dejlige terrasser er noget af det, du kan nyde her på Lubra Casa Relax, som ligger i landsbyen Schiazzano ca. fire kilometer fra byerne Massa Lubrense og Sant'Agata.

Føles mere som et familiært lille B&B

Hotellet føles, på grund af sine få værelser, mere som et lille Bed and Breakfast, og passer perfekt til dig, der ønsker at bo på et mindre sted, hvor ro og fred sammen med en smuk udsigt og en familiær atmosfære er det vigtigste på ferien. En del af bygningen var tidligere en kirke, og samtidig præstens hjem. Også i dag er huset inddelt i to, en hoteldel og en restaurantdel, hvoraf den sidstnævnte var husets cantina, hvor man opbevarede olie, vin, ost og andet småt og godt. I dag er det en dejlig restaurant med en hyggelig atmosfære, smukke stenhvælvinger i loftet og hjemmelavet mad, med Lucia ved komfuret, naturligvis. Har du lyst til at lure hende kunsten af, har du også mulighed for at deltage på et ægte italiensk madlavningskursus.

Læs mere om Lubra Casa Relax

Du har udsigt over havet og øerne

Ischia, Capri, Procida, Napoli og Vesuv ligger for dine fødder, og fra hotellets terrasse kan du nyde den fantastiske udsigt over de smukke øer, storbyen og den allestedsnærværende vulkan. I tilslutning til restauranten har du adgang til en af terrasserne, hvor du også finder den lille såkaldte "plungepool" hvor der også er solstole og parasoller. Den anden terrasse ligger en etage op, og her kan du også nyde morgenmaden under åben himmel. Det er et perfekt sted, hvor du i fred og ro kan starte din dag eller afslutte den med noget godt at drikke akkompagneret af en smuk solnedgang.

Passion og tradition når det er bedst

Lucia er en yderst venlig og behagelig person, som mere betragter Lubra Casa Relax som et hjem, man skal passe godt på, end som et hotel. Hun er den, der sørger for, at du har det godt og hun deler gerne ud af sine kundskaber inden for madlavning, hvis du er interesseret. Hun fikser alt muligt, og kan også ordne en frokostpakke til dig, hvis du har lyst til dig, ligesom hun kan organisere hyggelige og spændende udflugter, prøvesmagningsture og meget andet. Det er altid godt at høre med hende, hvis der er noget, du ønsker at opleve, eller noget du mangler - så forsøger hun at hjælpe dig på bedste vis. Du skal være opmærksom på, at restauranten kun holder åbent på forespørgsel, så sig til Lucia i god tid, hvis du ønsker at spise på hotellet, eller book på forhånd. Også madlavningskurserne er på forespørgsel og mod betaling.

Værelser med et romantisk touch

Lubra Casa Relax har som nævnt kun 6 værelser i forskellige kategorier, og som alle er forskelligt indrettet. Det kan være alt fra farve til størrelse og udsigt der adskiller værelserne fra hinanden. Som et minimum har værelserne aircondition, TV, wi-fi og badeværelse med toilet, bruser eller badekar og hårtørrer. De fleste værelser har også værdiboks og minibar og enkelte har balkon eller terrasse.

Læs om værelserne på Lubra Casa Relax

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map