Hotel i Massa Lubrense i Campania

Hotel Delle Palme

 
Hotel Delle Palme er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Delle Palme er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Massa Lubrense og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Hotel Delle Palme er et rigtigt hyggeligt familieejet hotel, som ligger i centrum af den lille by Sant' Agata sui Due Golfi ca. 7 km fra centrum af Sorrento og ca. 10 km fra Positano.

Hotellet er indrettet i en gammel villa fra 1800-tallet, og er omgivet af en smuk grøn have, hvor man også finder hotellets swimmingpool. Atmosfæren er utrolig god, og indretningen er en broget og meget charmerende blanding af nyt og spændende antikviteter.

Læs mere om Hotel Delle Palme

Byen Sant' Agata er ikke særlig stor, men til gengæld er er stille og fredeligt og med et hyggeligt lokalt liv. Den er et spændende udgangspunkt for udflugter både til Sorrento, Napoli og Capri - men også den nærliggende Amalfikyst med alle de skønne småbyer. Sant' Agata byder desuden på den eneste 3-stjernede Michelin restaurant i miles omkreds.

Hotellet har en lille reception, elevator, flere forskellige opholdsstuer, restaurant, have m. terrasser og swimmingpool. Der er parkering ved hotellet, - lige som der er god offentlig transport både til Sorrento og Amalfikysten.

Hotellets værelser er pænt indrettet med telefon, satellit TV og bad med brus eller kar og toilet. Mod tillæg fås værelser med aircondition, minibar og balkon.

BEMÆRK ! - Rabat ved længere ophold i perioderne 12-30 april og 1-31 juli:
- bo 7 nætter og betal for 6.
- bo 14 nætter og betal for 12.
- bo 21 nætter og betal for 18.

Skjul teksten
 
 
search map