Hotel i Massa Lubrense i Campania

Hotel Delfino

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Leder du efter et sted, hvor du kan holde en helt afslappet ferie, en smule gemt væk fra folkevrimlen, bade i krystalklart vand og nyde skønne solnedgange, så skal du vælge Hotel Delfino.

Nyd forbløffende smukke solnedgange

Der er visse hoteller, som er mere priviligerede end andre, og man kan sige, at dette er et af dem. Den fine beliggenhed ude på klippen gør, at du dels får mere rolige omgivelser, men også panoramaudsigt over det dramatiske landskab. Specielt fra liggestolene, som er placeret ved poolområdet, hvor du ser lysene fra Capri, som ligger lige overfor dig. For at komme ned til havet må du tage trapperne, men belønningen er stor: Du kan bade i det fineste, krystalklare vand. Hvis du holder af saltvand, men alligevel foretrækker poolen, kan vi afsløre, at Hotel Delfinos pool er en saltvandspool.

Du bor lidt afsides, men alligevel tæt på alt

Sorrentohalvøen er en skyggefuld og meget smuk halvø med en dramatisk kyst, også her i Massa Lubrense. Det perfekte er, at du kun er 7 km. fra Sorrentos livlige centrum, hvor du finder butikker, caféer og restauranter, samt en togstation og både til Capri og Napoli. Du kan også tage en tur væk til Sant'Agata, hvor du finder et par hyggelige restauranter, eller udforske den magiske Amalfikyst med byer som Positano og Amalfi.

At spise god mad er livskvalitet

Har du lyst til at "blive hjemme", venter der dig ypperlige oplevelser, for på Hotel Delfino findes der to barer, Miracapri og Le Sirene, som serverer gode drinks og cocktails, samt to restauranter. La Rotonda serverer morgenmad og middag, og frem for alt har den en vidunderlig 360 graders udsigt. Så læn dig tilbage og nyd traditionelle retter fra området - naturligvis akkompagneret af god vin. På Punta San Lorenzo, som også er åben for offentligheden, kan du spise frokost på panoramaterrassen. Forskellige temaaftener afholdes, og man kan tilbyde særlige menuer til dig, som ønsker at spise eksempelvis vegetarisk eller glutenfrit.

Godt at vide

Der afholdes af og til forskellige begivenheder på hotellet, for eksempel bryllupper.

Vælg den udsigt, som passer dig bedst

Værelserne er hyggeligt indrettede i maritim stil, og har enten en queensize seng eller to twin beds. Du kan vælge mellem dobbeltværelse med udsigt over haven (vindue) eller dobbeltværelse med udsigt over havet og balkon. Faciliteterne er de samme: Aircondition, satellit-tv, minibar og pengeboks.

Læs mere om Hotel Delfino

Læs om værelserne på Hotel Delfino

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map