Hotel i Massa Lubrense i Campania

Grand Hotel Due Golfi

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Det stilfulde Grand Hotel Due Golfi ligger i de grønne bakker i byen Sant' Agata sui due Golfi ca. 15 minutters kørsel fra Sorrento og få minutters gang fra byens centrum. Hotellets største attraktion er uden tvivl udsigten. Du er garanteret en helt fantastisk udsigt over havet mod Napoli og vulkanen Vesuv, og hvis du vælger et værelse med havudsigt, kan du også nyde den fra din balkon. Slå dig ned, læs din bog, eller lad dig forføre af udsigten mens tiden går langsomt.
Grand Hotel Due Golfi ligger strategisk godt, hvis du vil på udflugt til f.eks. Pompeji, Napoli, Positano, Sorrento, Amalfi og du har måske også lyst til at se øerne Capri og Ischia... - hvis du har tid, naturligvis. Hvis ikke du har tiden, eller hvis du blot ønsker at slappe af og nyde stilheden og udsigten, står det dig naturligvis frit for. I umiddelbar nærhed er der mange gode vandreruter, og bl.a. kan vi anbefale den berømte "Gudernes sti" på Amalfikysten med guddommelige udsigter. Hvis du vil besøge Sorrento, tilbyder Grand Hotel Due Golfi en gratis shuttlebus til centrum flere gange om dagen.

Pool-området er betagende

Det er muligt at hotellet ligger et stykke fra stranden, men til gengæld kan du benytte dig af den spektakulære swimmingpool med den fantastiske udsigt. Der er naturligvis en pool-bar, hvor du kan du læse i din bog samtidig med at du nyder en kølig forfriskning. I løbet af dagen serverer baren også lette snacks og i restauranten kan du spise frokost og middag med lokale og italienske specialiteter. Både service og faciliteter holder et godt niveau, og hotellet er perfekt til en afslappende ferie. Hvis du har brug for at være on-line, er der gratis wi-fi over hele hotellet, og hvis du kommer med bil, er der gratis parkering på stedet. For de aktive er der en tennisbane og en lille fodboldbane.

Læs mere om Grand Hotel Due Golfi

Traditionelt indrettede værelser

Grand Hotel Due Golfi har 67 komfortable værelser som er enkelt indrettet i traditionel stil. Værelserne har aircondition (fra maj til september), wi-fi, minibar, telefon, værdiboks, satellit TV og balkon, nogle vender mod parkeringspladsen, mens andre har havudsigt. Badeværelserne har toilet, bruser eller badekar og hårtørrer.

Læs om værelserne på Grand Hotel Due Golfi

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map