Anmeldelser af Casa Titigliano

 
Casa Titigliano er ikke tilgængelig i øjeblikket
Casa Titigliano er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Massa Lubrense og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Casa Titigliano

Læs personlige anmeldelser af Casa Titigliano som ligger i Campania. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Casa Titigliano. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Keld og familien fra Hinnerup boede på Casa Titigliano i Massa Lubrense fra d. 31. juli til d. 7. august 2010.

Casa Titigliano ligger helt fantastisk smuk i Massa Lubrense regionen, tæt på Sorrento, Amalfi kysten og ikke mindst Pompeji. De lokale småbyer i området er hyggelige med gode spisesteder og muligheder for indkøb af de daglige fornødenheder.

Det tilhørende poolområde er meget flot anlagt med udsigt ud over vandet, og generelt holdes udendørs arealerne rigtig nydeligt.

Vi havde glædet os meget til at spille tennis, bordtennis og billard som der jo er nævnt, og havde taget ketsjere og bat med – men ak og ve, der var da et bordtennis bord som godt kunne bruges, men tennisbanen fik vi at vide ikke tilhørte Casa Titigliano, men derimod nabo ejendommen – det er ikke OK at skrive at faciliteterne findes, når dette ikke er tilfældet. Lejlighederne er hyggelige med tagterrasse, men fremstår meget slidte og specielt køkken og køkkenudstyret var noget ramponeret og af meget billig kvalitet.

Ekstraomkostningerne som vi godt kendte hjemmefra, virker som et forsøg på at lejlighederne skal se billige ud. Specielt virker et tillæg på forbrug på 110 EUR og 35 EUR for parkering – noget ublu, for der var ingen alternativ. Men alt i alt et dejligt område, hvor vi havde en rigtig god ferie

In-Italia's kommentar

Vi har strøget tennisbanen fra stedet, på trods af at stedet i sin tid har oplyst at de havde en sådan, men når I fortæller at det er naboejendommen, har I ret i, at faciliteten ej bør nævnes og vi beklager!

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2010
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
Thomas og familie fra Karlslunde boede på Casa Titigliano i Massa Lubrense fra d. 11. til d. 18. juli 2009.

Overordnet set var vi rigtig glade for opholdet. Bygningen som lejligheden lå i var vi meget begejstrede for og det var rigtig godt med tagtaresse med udsigt til Capri. Poolområdet var rigtig godt og der var en fantastisk udsigt. Betjeningen på stedet var venlig og imødekommende. Den lokale by var OK selvom vi ikke brugte den så meget, men vi kunne hente friskt brød og grønt i virkelig god kvalitet. Beliggenheden i forhold til Sorrento var også fin og Sorrento var vi meget glade for. Derudover er der fantastisk smukt.

På den lidt negative front så var udstyret i lejligheden for dårligt. Komfuret var ramponeret og skævt og pander og gryder var også skæve. "Dobbeltsengen var 2 gamle feltsenge som var sat ved siden af hinanden. Derudover var der en enorm larm i området om aftenen og om natten. Specielt gøende hunde var et problem. Derudove var beliggenheden ikke helt fordelagtig for besøg til fx Pompeii, amalfi og Vesuv. Selvom der kun var ca. 30 km så var det mindst 1 times bjergkørsel hver vej hvilket resulterede i en del jamren fra bagsædet.

Derudover var der ekstraomkostningerne som vi godt nok kendte hjemmefra. Hvordan man kan have et forbrug på 1 uge på 110 EUR er en gåde og 35 EUR for parkering (når der intet alternativ var) virker også ublu. En samlet pri på 6.200 kr. er egentlig i orden så I bør overveje at præsentere det sådan. Det andet virker lidt som bondefangeri.

Hvis vi skulle derned igen ville vi bestemt overveje stedet igen. Dog trækker larmen og køreturene ned.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2009
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
Tine og familie fra Kokkedal boede på Casa Titigliano i Massa Lubrense fra d. 26. juli til d. 9. august 2008.

Det er et godt sted at være for familier med børn, da det er lidt tilbagetrukket fra byerne og samtidig en anelse køligere. Det er en fin pool de har, det er bare ærgeligt, at det virker som om nabens børn invadere den omkring weekenderne. Dem der ejer og passer stedet er søde og hjælpsomme med både tur, indkøbs-, og restaurantmuligheder og taler udemærket engelsk. Det er ikke moderne lejligheder, men de har hvad man har brug for. Jeg synes man bliver en anelse overrasket over alle de ekstra tillæg man får når man ankommer. Man tror, at man har betalt det meste af ferien hjemmefra men ender ud med at skulle betale over 5000 kr. mere ved ankomst for at benytte pool, tennisbanen, parkering og komme et par timer senere grundet forsikelse på flyet...

Området er et godt udgangspunkt for ture i mange retninger, som så ikke kræver, så mange timer undervejs. Man skal passe godt på de italienske trafikkanter på de små snoede veje, da de bryder de fleste trafikregler og der ikke er meget plads at gøre godt med.

In-Italia's kommentar

Alle de ekstraudgifter man bliver opkrævet i Italien udover boligprisen er oplyst på vores hjemmeside under lejlighedspriserne og på det opholdsbevis man får inden man tager afsted. Det er korrekt, ved for sen aflevering af den lejede bil (via Maggiore gennem os) betaler man for en ekstra dags leje.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2008
Antal rejsende 2 voksne, 3 børn
Navn
Thomas og familie fra Greve boede på Casa Titigliano fra 05. juli til 12 juli 2008

Vi boede på Casa titigliano i Massa Lubrense fra d. 5. til d. 12. juli 2008.
Dejlig rolig beliggenhed med flot udsigt. Lejligheden var i 3 etager, stue/køkken/soverum på 1. sal, soveværelse/Bad på 2. sal, tagterrasse på 3. sal. Stedet var generelt meget nedslidt, kontakter der hænger ud af væggen, gasblus der ikke alle virker etc. Rengøringen var ok undtagen under sengene der lå tons af støv. Tagterrassen var meget lidet charmerende og uden nogen form for belysning så der kunne man ikke sidde og læse og spille spil etc. Swimmingpoolen var der problemer med så den var uren og malingen skallede gevaldigt. Stedet var ved at sætte en lejlighed i stand hvilket betød hamren og banken fra klokken 7.00 morgen. Vi kræver normalt ikke meget af et feriested, men dette trængte dog til en meget kærlig hånd.
Fantastisk område lidt væk fra alting, men nemt at komme rundt til de dejlige byer på "halvøen". Strandene var små og tætpakkede med liggestole til 13 euro for 2 stole incl. parasol. Transfer bussen til strandene brød sammen mens vi var der så vi klarede selv transport og udgifter. Rullestensstranden mellem Massa Lubrense og Poulo var fin selvom man lå meget tæt.
Utoligt smukt område af italien, og mange dejlige små byer.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2008
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
Leif og familie fra Køge boede på Casa Titigliano fra 28. juni til 05. juli 2008.

Tak for din mail, og jeg kan fortæller at vi havde en god ferie i Massa Lubrense, og jeg vil gerne anbefale andre dette sted, hvis man agter sig til Sorrentohalvøen.
Beliggenheden er central. Der er hvad der skal være. Indkøbsmuligheder, glimerende lejligheder, og i den rette lejlighed en storslået udsigt over Napolibugten og Capri, samt swimmingpool.
Der er smukt overalt, og Amalfikysten er fantastisk, Man skal blot vide at det er et meget søgt turistområde, med alt hvad det indebærer af trafik, menneskemylder, platterier og et "let" forhøjet prisniveau. I givne situationer kan det sikkert betaler sig at benytte den lokale offentlige transportsektor.
Hvad resortet angår, var der en fin modtagelse og anvisning på dagen. Vi fik et rum med 6 sovepladser. Vi havde bestilt 3. Det gjorde ingenting for vi fik den ovennævnte udsigt.
Et lille minus set i forhold til os og tidpunktet. Man var tydeligvis ikke sommerklar på stedet i den uge. Man arbejdede med rep af poolkanten.
Solstole og parasoller var i en elendig forfatning og selve poolen burde have været tømt og bundmalet(mange løse malingsflager) inden sæsonstart.
Ligesom man arbejdede med at færdiggøre nogle lejligheder.
Men alt i alt en rigtig god ferie. Vi kan sagtens finde på at benytte andre af In-Italia´s tilbud andre steder i Italien.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2008
Antal rejsende 2 voksne, 1 barn
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2008
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen
Poul og rejsefælle fra Birkerød boede på Casa Titigliano i Massa Lubrense fra d. 21. til d. 28. juli 2007.

Vi havde en dejligt tur til Massa Lubrens. Der var mange gode udflugtsmuligheder, og havde man ikke lyst til at kører i bil, så var det nemt og billigt at transporter sig med bus. Det kunne også være en fordel, da parkering kan være et problem. Ferie centeret levede op til forventningerne, betjeningen var venlig og hjælpsom og der var rent og pænt. En dryppende vandhane blev repareret. Dog kunne sengen godt trænge til udskiftning, og så må det anbefales, at man selv tager et par håndkælder med, da der kun blev udleveret et sæt pr "næse" til en uge. Fyret på Punta Campanella er gå turen værd, hyggelig tur at gå og flot udsigt når man kommer frem, også har man det hele for sig selv.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2007
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2007
Antal rejsende 3 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2007
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2006
Antal rejsende 4 voksne, 1 barn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

Side 1 2 Næste side
 
search map