Agriturismo i Massa Lubrense i Campania

Casa Titigliano

 
Casa Titigliano er ikke tilgængelig i øjeblikket
Casa Titigliano er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Massa Lubrense og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Mellem de kendte byer Sorrento og Positano ligger den lidt oversete Massa Lubrense højt i bakkerne med udsigt over havet. Udsigten er imponerende, og man ånder friere heroppe end nede langs kysten hvor det i sommermånederne kan blive særdeles lunt.

Det gamle bondehus Casa Titigliano er bygget med de lokale tufsten. Huset ligger mellem byerne Massa Lubrense og Sant' Agata sui Due Golfi. Dets klassiske stil gør det svært at sige om det stammer fra 1600-tallet eller blot fra mellemkrigstiden. Her er meget grønt og friskt, så ud over at nyde livet i gårdens store have er der gode muligheder for kortere eller længere ture ad de mange vandrestier i området.

Læs mere om Casa Titigliano

De nærmeste dagligvarebutikker ligger ca. 400 meter fra gården, og den nærmeste by (Sant’Agata sui due Golfi) er ca. to kilometer væk. Øvrige afstande af interesse: stranden fem km og Sorrento ti km.

Alle lejlighederne har fjernsyn, aircondition (mod betaling af tillæg) og parkeringsplads. Der findes desuden en lang række tilbud til gæsterne som for eksempel svømmebassin, vaskeri, terrasse med liggestole og parasoller. Det obligatoriske klubkort i højsæsonen inkluderer transferbus til stranden med faste køretider, billiard, bordtennis mv.

Læs om lejlighederne på Casa Titigliano

Skjul teksten
 
 
search map