Kun ophold
Fly + ophold
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Byen Massa Lubrense ligger ca. 12 km vest for Sorrento, på den sorrentinske halvø, i retning mod Punta Campanella, som er den yderste spids på den halvø, som udgør Amalfikysten mod syd og Sorrento med Napolibugten mod nord.

Området omkring Massa Lubrense er endnu ikke særlig kendt, hvilket i virkeligheden er synd, for udsigten er helt ubetalelig. Man kan se alle de tre øer Capri, Ischia og Procida, lige som man kan se Napoli og vulkanen Vesuv.

Området er bakket og iblandt dramatisk, for bjergkæden Monti Lattari, som deler halvøen i to, begynder netop her. Heroppefra kan man nyde freden mens man ser ud på det azurblå hav.
Naturen er smuk og frodig , og der findes rige muligheder for vandreture ad de mange gamle muldyrstier i området - og der er mange små "skjulte" strande, som stort set aldrig opsøges af turister.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien
 
 

Populært i Campania

Hotel Cristina

Sant' Agnello

search map