Hotel i Marina di Casalvelino i Campania

Hotel Il Porto

 
Hotel Il Porto er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Il Porto er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Campania og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Hotel Il Porto ligger i Marina di Casalvelino bycentrum, lige over for den lille havn og ca. 100 meter fra den fine sandstrand.

Hotellet er blevet restaureret og nymøblerede af de søde Fabio of Rosamaria. Værelserne er pænt møblerede og råder alle over minibar, fjernsyn, telefon og en dejlig balkon med havemøbler og udsigt over havet, havnen og strandpromenaden. De er naturligvis alle udstyrede med badeværelse med bruser og toilet.

På Hotel Il Porto søger Rosamaria for at byde velkommen til gæsterne. Fabio, som virkeligt er den personificerede glade, står ude i køkkenet og forbereder hotellets restaurant specialiteter.

Vi kan især anbefale deres fiskeretter og pastaretter med fisk. De gæsterder vælger at booke kun overnatning med morgenmad kan glæde sig over en god morgenbuffet... og hvis der ønskes noget mere end det der står på buffetbord, skal man bare spørge det imødekommende værtpar.

Læs mere om Hotel Il Porto

Skjul teksten
 
 
search map