Villa i Maiori på Amalfikysten

Villa La Ginestra

 
Villa La Ginestra er ikke tilgængelig i øjeblikket
Villa La Ginestra er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Maiori og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Villa La Ginestra ligger på Amalfikysten og byder på en sjælden kombination af en fantastisk udsigt, swimmingpool med havvand, rolig beliggenhed i isolerede omgivelser og dog alligevel i nærheden af kystens mange charmerende byer.

I centrum af byen Maiori – som ligger 4 km fra villaen - findes både butikker, barer og et godt udvalg af restauranter (den nærmeste ligger dog kun 1,5 km fra villaen). Maiori er i øvrigt kendt for at have Amalfikystens længste sandstrand, hvilket gør den yderst velegnet for bl.a. børnefamilier. Villaen ligger på en bjergskrænt, hvor man fra toppen kan se udover havet. Det omkringliggende landskab består af en blanding af pinje-, oliven- og teaktræer sammen med Middelhavs vegetation, som fortsætter helt ned til havet. Villa La Ginestra nås nemt fra den kystnære hovedvej, og har sin egen private indkørsel, beskyttet af en elektrisk kontrolleret port og med plads til 3 biler.

Læs mere om Villa La Ginestra

Villaen er på 190 m² og har plads til otte personer, og udendørs kan man nyde den 60 m² store østvendte terrasse med bord, stole og magelige hyggekroge. Ved havvands-poolen (6 x 14 meter), der ligger en etage længere nede (39 trappetrin), findes solsenge, bruser og en pergola, der kan sørge for skygge i de hede middagstimer. Uanset hvorfra du vælger at nyde solen og den lette brise, er her en mageløs udsigt over det azurblå Middelhav og Amalfikysten.

Villa med 8 sovepladser:
- I villaen, som er udstyret md aircondition / varmeanlæg, mødes man af rustikke stenmure, terracotta-gulve samt en smuk og moderne indretning, der formår at blande Balis kunst og varme med Europas lyse kølighed. Her findes en stor spise- og opholdsstue med satellit-tv, cd-afspiller, spiseplads til otte personer, panoramavinduer og adgang til den østvendte terrasse. I køkkenet findes alt i moderne faciliteter, så som ovn og 4 gasblus, mikroovn, opvaskemaskine, brødrister, espresso-kaffemaskine, køleskab og fryser.

Desuden findes her fire soveværelser, der alle er forskelligt, men smagfuldt indrettede samt fire badeværelser:
- Et soveværelse med dobbeltseng og udgang til terrassen samt eget badeværelse med toilet og badekar.
- Et rummeligt master soveværelse med dobbeltseng samt eget badeværelse med toilet og badekar.
- Et soveværelse med to enkeltsenge (kan sættes sammen til dobbeltseng på forespørgsel) og udgang til den østvendte terrasse, samt badeværelse (på gangen) med toilet, badekar og vaskemaskine på gangen.
- Et mindre soveværelse med to enkeltsenge (kan ikke sættes sammen til dobbeltseng) samt lille badeværelse (på gangen) med toilet og bruser.

Skjul teksten
 
 
search map