Feriebolig i Maiori på Amalfikysten

Terrazza Vista Felicità

 
Terrazza Vista Felicità er ikke tilgængelig i øjeblikket
Terrazza Vista Felicità er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Maiori og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Hvis du vil have en helt særlig ferie på en af Italiens smukkeste kyststrækninger Amalfikysten, så skal du kigge nærmere på Terrazza Vista Felicità, som betyder den "lykkelige udsigt". Der er ikke bare en helt fabelagtig udsigt, men fra stort set alle værelser er der også udgang til en større eller mindre terrasse med havudsigt.

Ferie med offentlig transport

Du har mulighed for at benytte offentlig transport og besøge hele området med de effektive lokalbusser, der forbinder byerne Amalfi og Salerno, hvor der er togstation. I Amalfi kan du skifte bus for at komme oppe i bjergene i de hyggelige byer Scala og Ravello eller endnu længere op i bjergene til de berømte vandrestier som kaldes Sentieri degli Dei. Fra Salerno kan du nemt komme videre til Pompei og Napoli, som absolut er et besøg værd. Der er også mulighed for at sejle langs med kysten med mindre både, der har afgang både fra Maiori, Minori og Amalfi.

Bil på Amalfikysten

At køre i bil på Amalfikysten kan være en udfordring, for vejen er smal, trafikken er intens, og der er mange hårnålesving. Derfor skal du kun vælge at leje bil, hvis du elsker at køre i bjerge. Der er ingen parkeringsplads ved selve huset, men det er muligt at parkere bilen i en garage i Maiori, og så er der transferservice til og fra huset, hver gang du har behov for at hente din bil. Der er ca. 1 km til Maiori.

Læs mere om Terrazza Vista Felicità

Spring i vandet fra klippen

Din lejlighed deler en badeplatform nede ved vandet med to andre feriehuse på denne del af klippen. Du har "kun" 240 trappetrin til vandkanten og lige så mange, når du skal op igen, hvilket svarer nogenlunde til at gå op i en 10-etagers bygning. Turen op til hovedvejen består af 100 trappetrin, altså ca. 5 etager. Du skal derfor ikke vælge dette hus, hvis du rejser med mindre børn eller gangbesværede.

Et veludstyret feriehus

Din feriebolig er ikke den lettest tilgængelige, men alligevel til at komme til. Den er udstyret med aircondition, vaskemaskine, opvaskemaskine, fjernsyn og flere terrasser. Der kan desuden arrangeres privat kok i huset, så der tilberedes en traditionel middag på netop din terrasse med de gode råvarer fra kysten.

Lejligheden på Terrazza Vista Felicità

Fireværelseslejlighed med 5 sovepladser (med terrasse og havudsigt)

Lejligheden er ca. 120 m² og råder over terrasser på i alt ca. 25 m². Den består af rummelig opholdsstue med sofaarrangement samt udgang til to terrasser med havudsigt, køkken med opvaskemaskine samt ovn og køleskab med fryseboks, soveværelse med dobbeltseng og udgang til terrasse med havudsigt, soveværelse med to enkeltsenge (de kan samles til dobbeltseng) og udgang til terrasse med havudsigt, soveværelse med enkeltseng og udgang til terrasse med havudsigt, gæstetoilet med vaskemaskine, badeværelse med toilet og bruser samt karbad og endnu et badeværelse med toilet og bruser. NB: pejsen i stuen må IKKE tændes

Skjul teksten
 
 
search map