Feriebolig i Maiori på Amalfikysten

Terrazza Vista Felicità

Pris fra pr. pers.
 
Terrazza Vista Felicità er ikke tilgængelig i øjeblikket
Terrazza Vista Felicità er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Maiori og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Kun billeje
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Planlæg din ferie uden bil i en af Italiens smukkeste kystområder, netop Amalfikysten. Fra dit værelse og faktisk fra hele lejligheden vil du altid have udgang til en terrasse med havudsigt.

Ferie med offentlig transport

Du kan ankomme hertil med offentlig transport og besøge hele området ved benyttelse af det effektive bussystem der forbinder kystvejen til Salerno, hvor der er togstation i den ene retning og Amalfi i den anden, mod vest. I Amalfi kan du skifte bus for at komme oppe i bjrgene i de hyggelige byer Scala og Ravello eller endnu længere op på toppen af vandrestierne system kaldet Sentieri degli Dei. Fra Salerno kan du nemt komme videre til Pompei og Napoli, som er absolut et besøgs værd. Der er også mulighed for at sejle langs med kysten med både, der har afgang fra Maiori, Minori og Amalfi.

Bil på Amalfikysten

Hvis du ankommer i bil skal du regne med - selve hvis du er en erfaren chauffør - at skulle køre efter de andre da overhaling er næsten umuligt langs den eneste kystvej, der betjener de hyggelige byer langs Amalfikysten: Vietri sul Mare, Cetara, Maiori, Minori, Atrani, Amalfi, Praianom, Positano. Ved huset er der ikke parkeringsplads men et er muligt at parkere bilen i en garage i Maiori med transfer service til og fra huset, hver gang du har behov for at hente din bil.

Spring i vandet fra klippen

Din lejlighed deler en platform ned ved vandet med to andre feriehuset på denne del af klippen. Du har "kun" 240 trappetrin for at nå ned til vandkanten og lige så mange, når du vil tilbage, hvilket svarer at gå op af en 10-etagers bygning. For at nå op til hovedvejen har du 100 trappetrin, altså ca. 5 etager. Det er derfor ikek dette hus, som du skal vælge hvis du rejse med mindre børn eller med gangbesværede.

Et veludstyret feriehus

Din feriebolig er svært opnåelig med dog være at komme til. Det er udstyret med aircondition, vaskemaskine, opvaskemaskine, fjernsyn og flere terrasser. Der kan desuden arrangeres kok i huset, så der tilberedes en traditionel middag på netop din terrasse med de smagfulde råvarer fra kysten

Lejligheden på Terrazza Vista Felicità

Fireværelseslejlighed med 5 sovepladser (med terrasse og havudsigt)

Lejligheden er ca. 120 m² og råder over terrasser for i alt ca. 25 m². Den består af rummelig opholdsrum sofaarrangement samt udgang til to terrasser med havudsigt, køkken med opvaskemaskine samt ovn og køleskab med fryseboks, soveværelse med dobbeltseng og udgang til terrasse med havudsigt, soveværelse med to enkeltseng (de kan samles til dobbeltseng) og udgang til terrasse med havudsigt, soveværelse med enkeltseng og udgang til terrasse med havudsigt, gæstetoilet med vaskemaskine, badeværelse med toilet og bruser samt karbad og endnu et badeværelse med toilet og bruser. NB: pejsen i stuen må ikke tændes

 
 

Lignende boliger

Terrazza Smeraldo

Atrani, Campania

Terrazza Giada

Atrani, Campania

Hotel Aurora

Amalfi, Campania

Anbefalinger til dig

Ristoro del Cavaliere

Piazza al Serchio, Toscana

La Cecinella

Cecina Mare, Toscana

Hotel Residence Mondial

Moneglia, Ligurien

Populært i Campania

search map