Feriebolig i Maiori på Amalfikysten

Terrazza Acquachiara

Pris fra pr. pers.
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Her bor man med en smuk havudsigt circa én km fra Maioris folkelige centrum, hvor man finder lille gågade, strandpromenade, butikker, caféer, restauranter mm.

Ubetalelig udsigt med historiske aner, pool og strand

Fra lejlighedens store vinduer og terrasse kan man nyde udsigten langs den smukke kyst og mod det statelige udkigstårn som i tidernes morgen blev benyttet til at beskytte kyststrækningen mod ubudne gæster. Ved lejligheden har man installeret et svømmebassin på ca 40 m² med tilhørende solterrasse. Vil man ned til havet, må man gå ca. 250 trappetrin ned ad en sti, som deles med tre andre huse, til en lille platform, hvorfra man kan springe i vandet. Vandet bliver her dybt med det samme og det kan derfor ikke anbefales til hverken børn eller dårlige svømmere. Er man til rigtig strand så findes Amalfikystens største sandstrand ca. 1 km fra lejligheden mellem byen og havet.

Treværelseslejlighed med 6 sovepladser (med terrasse og havudsigt):
- Lejligheden har to indgange. Den ene kan man parkere ved, mens man kun kan komme til den anden indgang til fods, da den ligger oppe ad ca. 100 trappetrin. I lejligheden finder man et veludstyret køkken med ovn samt spiseplads med tv, bord, stole og dobbeltsovesofa, soveværelse med dobbeltseng og udgang til terrasse med havudsigt, soveværelse med to enkeltsenge (de kan samles) med udsigt over havet fra siden, badeværelse med toilet, brusebad og vaskemaskine, endnu et badeværelse med brusekabine samt en stor terrasse der omgiver lejligheden. Terrassen er indrettet med havemøbler og grill.

 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
Fly + ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn
 

Lignende boliger

Casale Villarena

Nerano, Campania

San Pietro Residence

Maiori, Campania

Aparthotel Santa Tecla

Maiori, Campania

Anbefalinger til dig

Agriturismo Golfo dei Poeti

La Spezia, Ligurien

Hotel Residence Mondial

Moneglia, Ligurien

Podere La Pieve Vecchia

Riparbella, Toscana

Populært i Campania

search map