Feriebolig i Maiori på Amalfikysten

Terrazza Acquachiara

 
Terrazza Acquachiara er ikke tilgængelig i øjeblikket
Terrazza Acquachiara er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Maiori og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Her bor man med en smuk havudsigt circa én km fra Maioris folkelige centrum, hvor man finder lille gågade, strandpromenade, butikker, caféer, restauranter mm.

Ubetalelig udsigt med historiske aner, pool og strand

Fra lejlighedens store vinduer og terrasse kan man nyde udsigten langs den smukke kyst og mod det statelige udkigstårn som i tidernes morgen blev benyttet til at beskytte kyststrækningen mod ubudne gæster. Ved lejligheden har man installeret et svømmebassin på ca 40 m² med tilhørende solterrasse. Vil man ned til havet, må man gå ca. 250 trappetrin ned ad en sti, som deles med tre andre huse, til en lille platform, hvorfra man kan springe i vandet. Vandet bliver her dybt med det samme og det kan derfor ikke anbefales til hverken børn eller dårlige svømmere. Er man til rigtig strand så findes Amalfikystens største sandstrand ca. 1 km fra lejligheden mellem byen og havet.

Læs mere om Terrazza Acquachiara

Treværelseslejlighed med 6 sovepladser (med terrasse og havudsigt):
- Lejligheden har to indgange. Den ene kan man parkere ved, mens man kun kan komme til den anden indgang til fods, da den ligger oppe ad ca. 100 trappetrin. I lejligheden finder man et veludstyret køkken med ovn samt spiseplads med tv, bord, stole og dobbeltsovesofa, soveværelse med dobbeltseng og udgang til terrasse med havudsigt, soveværelse med to enkeltsenge (de kan samles) med udsigt over havet fra siden, badeværelse med toilet, brusebad og vaskemaskine, endnu et badeværelse med brusekabine samt en stor terrasse der omgiver lejligheden. Terrassen er indrettet med havemøbler og grill.

Skjul teksten
 
 
search map