Feriebolig i Maiori på Amalfikysten

San Pietro Residence

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

På San Pietro Residence kan du vælge imellem at bo i dobbeltværelse med morgenmad eller i lejlighed, hvor du har mulighed for at lave maden selv. Uanset hvilken mulighed, du vælger, har du de faciliteter, som er nødvendige for en behagelig ferie. Området, du befinder dig i, Amalfikysten, har mange fantastiske perler, du bør opleve.

Det tager ca. 10 min. at gå ned til havet og byens centrum, hvortil der er ca. 900 meter. Men hvis du skulle finde vejen for lang, kan du nyde godt af den shuttleservice, der er til rådighed. Strandavgiften betalar du på plats
Du behøver dog ikke tage til stranden for at bade, for på hotellet findes et poolområde med solstole, parasol og en pool med olympiske mål. Børnene har også en pool at lege og plaske i. Der er en poolbar med udendørs servering, hvor du kan bestille gode cocktails, som du kan nyde enten ved poolen eller i haven. Senere kan du afslutte aftenen i restauranten, som serverer traditionelle retter fra regionen Campania.

Du bor ved en vidunderlig kyst

Hvis du bliver træt af at solbade, svømme og hvile, kan du udfordre en ven i et spil tennis eller billiard, eller du kan leje en cykel og begive dig ud på eventyr; enten langs med kysten eller inde i landet, oppe i bjergene. Amalfikysten er nemlig et fantastisk sted med mange seværdigheder. Smukke byer som Positano, Amalfi og Sorrento bør opleves, og forsøm ikke at tage på en dagstur til øen Capri. Du kan måske endda unde dig selv en spændende tur til Napoli eller Pompejis imponerende udgravninger.

Vælg lejlighed eller hotelværelse

På San Pietro Residence kan du vælge mellem to- eller treværelses lejligheder, samt dobbeltværelser. Lejlighederne er udstyret med tekøkken, TV og opbevaringsboks, samt udsigt til enten poolen eller haven. Værelserne er udstyret med aircondition, TV, opbevaringsboks (mod gebyr), minibar.

Læs mere om San Pietro Residence

Læs om lejlighederne på San Pietro Residence

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af San Pietro Residence

Læs personlige anmeldelser af San Pietro Residence som ligger på Amalfikysten. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af San Pietro Residence. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 10 anmeldelser fra San Pietro Residence

Velfungerende hotel i hyggelig by

Lejligheden var dejlig stor til en familie på fem. Gode senge og dejligt med to badeværelser. Køkkenet var dog gammelt og gaskomfureret fungerede ikke særlig godt. Vi manglede en køkkensaks, serveringsfad og et ekstra skærebræt. Balkonen var meget lille og manglede en stol. Dog var det dejligt med et tørrestativ. Poolområdet var dejligt. Vi kunne altid finde en solstol. Og vi oplevede ikke at vi skulle bruge badehætter.

Læs mere

Overgik vores forventninger!

Så tilfreds! Vi vidste ikke hvad vi skulle forvente, men alt var over forventning. Der var ikke transfer inkluderet i rejsen, men da vi steg af flyet og gik til turistinfo i lufthavnen, så bookede de Pintour til os, som gik hver 3. time. Vi var heldige og ventede blot et kvarter. 20€/person, og det tog ca. 1,5 time til Maiori derfra.
Desuden kunne vi tage Pintour til andre byer ved kysten.
Personalet på hotellet var både sociale og hjælpsomme. Vi fil al mulig hjælp med booke transport til lufthavnen, udflugter og de gav os brochurer med kort og tips til aktiviteter.

Læs mere

Meget charmerende og rummeligt!

Vores lejlighed føltes gigantisk og var indrettet i en charmerende 70'er stil. Personalet var meget venligt og imødekommende. De sendt os ned til strandpromenaden den første dag da vi ankom og var virkeligt venlige. Hotellet ligger ca. 10-15 minutters gang fra stranden. Der var ca. 500 meter til et størrere supermarked. Poolområdet var fint men lå i skyggen om eftermiddagen.

Læs mere

Hyggeligt hotel med venligt personale

Meget fint hotel med fungerende internet forbindelse og en elevator, som ikke ville fungere særligt godt, eller som ikke er i henhold til beskrivelsen af hotellet.

Læs mere

Dejligt hotel med skøn pool.

Vi havde en uges ophold på dette dejlige hotel i Maiori. Hotellet er lidt slidt, men alt er rent og pænt. Personalet er yderst flinke og hjælpsomme. Poolen er skøn, med både vippe og lille vandrutsjebane til børnene.
Værelset (lejligheden), vi havde booket var dejligt stor. To soveværelser, stor opholdsstue, to badeværelser og et køkken. Masser af plads til fire/fem mennesker. Eneste anke er at vores værelse lå med det ene soveværelse ud til hovedgaden, hvilket betyder MEGET støj fra store lastbiler, dyttende trafikanter og hurtige/larmende scootere og motorcykler. Det var svært for os at falde i søvn og vi vågneðe mange gange i løbet af natten. Jeg havde ellers skrevet til hotellet og forklaret at vores datter er støjfølsom, men det havde de åbenbart ikke taget hensyn til.
Alt i alt en glimrende ferie i det altid varme og smukke Syditalien.

Læs mere

Super dejligt hotel

Et meget stille og roligt hotel, personalet var rigtig hjælpsomme og venlige. Rengøringsniveau var fuldstændig i top. Morgenmaden var også ok, Maden ved poolbaren var også rigtig god. Vi spiste ikke aftensmad på hotellet, da prøvede vi de forskellige hyggelige steder i byen. Alt i alt rigtig godt og vi skal helt sikkert bo der igen.

Læs mere
 
search map