Feriebolig i Maiori på Amalfikysten

San Pietro Residence

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

På San Pietro Residence kan du vælge imellem at bo i dobbeltværelse med morgenmad eller i lejlighed, hvor du har mulighed for at lave maden selv. Uanset hvilken mulighed, du vælger, har du de faciliteter, som er nødvendige for en behagelig ferie. Området, du befinder dig i, Amalfikysten, har mange fantastiske perler, du bør opleve.

Det tager ca. 10 min. at gå ned til havet og byens centrum, hvortil der er ca. 900 meter. Men hvis du skulle finde vejen for lang, kan du nyde godt af den shuttleservice, der er til rådighed. Du behøver dog ikke tage til stranden for at bade, for på hotellet findes et poolområde med solstole, parasol og en pool med olympiske mål. Børnene har også en pool at lege og plaske i. Der er en poolbar med udendørs servering, hvor du kan bestille gode cocktails, som du kan nyde enten ved poolen eller i haven. Senere kan du afslutte aftenen i restauranten, som serverer traditionelle retter fra regionen Campania.

Du bor ved en vidunderlig kyst

Hvis du bliver træt af at solbade, svømme og hvile, kan du udfordre en ven i et spil tennis eller billiard, eller du kan leje en cykel og begive dig ud på eventyr; enten langs med kysten eller inde i landet, oppe i bjergene. Amalfikysten er nemlig et fantastisk sted med mange seværdigheder. Smukke byer som Positano, Amalfi og Sorrento bør opleves, og forsøm ikke at tage på en dagstur til øen Capri. Du kan måske endda unde dig selv en spændende tur til Napoli eller Pompejis imponerende udgravninger.

Vælg lejlighed eller hotelværelse

På San Pietro Residence kan du vælge mellem to- eller treværelses lejligheder, samt dobbeltværelser. Lejlighederne er udstyret med tekøkken, TV og opbevaringsboks, samt udsigt til enten poolen eller haven. Værelserne er udstyret med aircondition, TV, opbevaringsboks (mod gebyr), minibar.

Læs mere om San Pietro Residence

Læs om lejlighederne på San Pietro Residence

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map