Anmeldelser af Residence Panoramic

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Residence Panoramic

Læs personlige anmeldelser af Residence Panoramic som ligger på Amalfikysten. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Residence Panoramic. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Fantastisk lejlighed med skøn beliggendhed

Lejligheden er beliggende utrolig centralt. 50 m til offentlig strand, 100 m til supermarked og busstoppested. Lejligheden er elegant indrettet . Køkkenet savner lidt udstyr, men ellers pænt og rent
Tagterrasen er med udsigt over byen og havet og er bare dejlig. Personalet meget behjælpelig med tips om alt.

Anbefaling til kommende gæster

Stil bilen på hotellets gratis parkeringsplads. Finder du endelige en parkeringplads koster den en formue. Tag busserne. De kører ofte mellem byerne og er meget billige eller tag rutebådene mellem byerne. Også disse er billige og byerne bliver endnu smukkere fra vandsiden. Ravello er et must, men tag bussen derop.

Residence Panoramic
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Residence Panoramic
Etværelseslejlighed med 2 sovepladser (med direkte havudsigt)
 

Billeder

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2016
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Gitte og Jørgen fra Højbjerg boede på Residence Panoramic i Maiori fra d. 3. til d. 10. oktober 2009.

Allerførst tak til jer for en god og overskuelig hjemmeside. Vi har været yderst tilfredse med korrespondancen med jer lige fra vi bestilte ferien til Amalfikysten og til afrejsen lørdag den 3/10-2009.

Min mand og jeg har haft en SUPERSKØN uge på Residence Panoramic i den hyggelige by Maiori. Sol, sommer og masser af gode oplevelser. Skøn strand og hyggelig havnepromenade.

Vi lejede også bil gennem jer, og det fungerede perfekt med både udleveringen og afleveringen i Capodichino-lufthavnen. Hvis man har en GPS til bilen, kan det anbefales at tage den med – ikke så meget til brug i kystbyerne, men derimod på motorvejen fra Napoli til Maiori, og hvis man tager til Pompeji, Vesuv og Paestum.

Vi var fremme ved lejligheden lidt før middag og kunne normalt først få den kl. 17, men da vi ankom, stod den allerede klar. Vi havde bestilt med havudsigt på 6. sal og fik da også en dejlig lejlighed men med udsigt mod bjergene og skrå havudsigt. Gratis P-plads følger med til lejligheden.

Jeg spurgte i receptionen, om det eventuelt kunne lade sig gøre at få med direkte havudsigt som på jeres billeder, og damen i receptionen tilbød at ringe til direktøren om mandagen for at undersøge det. Da vi kom tilbage fra en udflugt om mandagen, stod der en lejlighed med direkte havudsigt klar til os. Det kalder jeg service!!! I det hele taget var alle i receptionen utrolig søde og imødekommende.

En aften, da vi skulle ringe til familien i Danmark, var der ikke så god dækning på mobilen fra vores lejlighed, så vi gik op på tagterrassen, hvor morgenmadsrestauranten ligger, for at ringe derfra. Da vi kom ud på terrassen, sad alle dem fra receptionen der sammen med hele deres familie. En af dem kom straks ilende med et bord og to stole, så vi kunne sidde lidt behageligt, når vi skulle ringe. Knapt havde vi sat os, før der stod en tallerken med småkager til os. Da vi ville gå ned igen, kom der en anden italiener og spurgte, om vi kunne tænke os en kop kaffe, men vi takkede pænt nej, da vi ikke ville trænge os på. Sikken en gæstfrihed – vi var helt overvældet. En STOR tak og megen ros til dem alle.

I det hele taget var alle de italienere, vi havde kontakt med, lige fra dem i receptionen, damen hos den lokale købmand i stueetagen inkl. de andre handlende i ejendommen og i de byer, vi besøgte undervejs, helt utroligt søde og imødekommende. En virkelig positiv oplevelse :o)

I løbet af ugen besøgte vi Pompeji. Husk at få oversigtskort i informationen ved indgangen (det glemte vi desværre, men fik alligevel set størsteparten af udgravningerne). Vi var også en tur på Vesuv. Flot tur resten af vejen fra parkeringspladsen op til toppen af krateret.

En anden dag var vi en tur i Ravello. Noget ”spændende” køretur pga. den til tider MEGET smalle bjergvej, hvor man kan undre sig over, at der virkelig kan være plads til to biler ved siden af hinanden ;o) Fantastisk udsigt ud over kysten fra den smukke park i Villa Rufolo.

Bagefter kørte vi til Amalfi og var inde at se domkirken. Den var ellers lukket, men ved at købe billet til Paradisklosteret og Sct. Andreas krypten (til venstre for indgangen) fik vi også adgang til selve kirken, som er meget smuk.

Senere på ugen tog vi på en sejltur fra Amalfi til Positano. Vi lod bilen stå ved lejligheden og tog i stedet bussen (billetter købes i nærliggende bar) til Amalfi, da P-billet koster 3 euro/time. Husk at checke køreplanen som hænger i receptionen. Vi regnede med at bussen nok kørte ofte, men det viste sig, at den kun gik én gang i timen i oktober, så vi ventede i ¾ time :o) Skøn sejltur langs kysten (25 min.).

Besøgte Vietri sul Mare, som er hjemsted for én af de dominerende retninger i italiensk keramik. Selve byen er ikke så smuk som de andre byer langs kysten, men den har et kæmpe udvalg af keramik – noget flottere end andet. Det var lidt svært at finde en P-plads, men fra torvet i centrum går der en lille skrå og ujævn gade ned til stranden/havnen, og her er der masser af P-pladser. Herfra tager det små 10 min. at gå op til centrum igen.

Sidst på ugen tog vi til Paestum, som ligger ca. 60 km syd for Maiori. Bestemt et besøg værd! Her findes arkæologiske udgravninger og tre store, velbevarede græske templer. For 6,50 euro kan man løse billet til både udgravningerne og det nærliggende museum med verdens eneste græske vægmaleri fra denne periode (Dykkerens grav).

På bjergskråningen i Maiori kan man se borgen S. Nicola de Thoro-Plano. Vi havde lidt besvær med at finde derop, da det sidste stykke foregår ad en stejl bjergvej. Vejen er meget smal og ender blindt. Ikke meget plads at vende bilen på. Dernæst går turen op ad bjerget ad en masse trapper, indtil man står foran gitterlågen til borgen. Dér blev vi modtaget af ”borgherren” – en ældre mand ved navn Crescenzo de Martino – og hans hund, Billie. Crescenzo er utrolig venlig og fortæller gerne og længe om borgens historie – på italiensk! Jeg kan heldigvis lidt italiensk og kunne forstå en del af det, han sagde, og også spørge ham om nogle ting, så det var en rigtig spændende rundvisning. Han har de sidste mange år selv gået og restaureret borgen, og man betaler ikke entré men lægger i stedet nogle penge (beløb efter eget valg) til restaureringen. Undervejs gav han os vindruer af egen avl og plukkede forskellige krydderurter til os fra skråningerne. Besøget sluttede af med, at jeg fik lov at udvælge mig en citron fra et af hans træer, og bagefter gav han galant et håndkys som farvel. Vi kan varmt anbefale en tur dertil – og der er en fantastisk udsigt deroppefra.

På grund af de smalle veje er der ikke så mange tankstationer i kystbyerne, men vi fandt en i nabobyen Minori lige på hovedgaden over for stranden.

Minori er også en hyggelig by, og da vi gik rundt dér kom vi forbi et destilleri, hvor de lavede den berømte citronlikør, Limoncello. Der var en helt vidunderlig duft af friske citroner. I lokalet sad to kvinder og skrællede citroner, og vi spurgte, om vi måtte komme indenfor. Fik lidt at vide om fremstillingen af likøren og købte nogle flasker med hjem. Skal drikkes iskold!

Samme eftermiddag overværede vi en eftermiddagsbarnedåb i kirken i Maiori. Den blev først holdt kl. 17 og foregik ved, at familien – kun otte personer – ankom med drengen, som skulle døbes. De gik lidt rundt i kirken og ventede. Så dukkede præsten op, og herefter gik de alle sammen udenfor, hvor præsten holdt en lille prædiken, og forældrene skulle svare ja på nogle spørgsmål. En dreng, som var med, holdt et langt stearinlys med en lille lyseblå roset på. I en anden kirke så vi, at disse rosetter bliver sat på en lille tavle inde i kirken, hvor der også sidder rosetter med navnene og dåbsdatoerne på de børn, som er blevet døbt i kirken. Bagefter gik familien ind i kirken igen, hvor den egentlige dåb skulle foregå. Hyggelig oplevelse.

Vi har haft en helt fantastisk ferie, som fuldt ud og mere til har levet op til vores forventninger.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Oktober 2009
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Per og familien fra Roskilde boede på Residence Panoramic i Maiori fra d. 18. juli til d. 1. august 2009.

Vi havde en dejlig tur til Maiori. Hotel og omgivelserne svarede helt overens med jeres beskrivelser. Residence Panoramic er et lille og meget hyggeligt feriehotel med fine og funktionelle lejligheder i stille og rolige omgivelser og med fantastisk udsigt over havn og kyst fra 5 og 6 sal. Vi blev budt velkommen
ved ankomst ved blot at nævne vores navn og alt var klart til os. Der blev skiftet håndklæder og sengetøj to gange om ugen. Vi fik god hjælp,
rådgivning og service. Der blev altid fundet en P-plads til os ved hotellet, også når vi kom sent hjem.

En hyggelig og dejlig badeby som ikke er overrendt af for mange udenlandske turister. Vi nød at være midt imellem alle italienerne, som var søde, hjælpsomme og overbærende med vores italienske sprogkundskab. Vi var på udflugt til alle byerne langs kysten, sejlede fra Maiori til Capri, hvilket var en fantastisk tur, hvor vi bl.a gik de 800 trin ned af den fønikiske trappe og så en anden side af Capri -FANTASTISK. Vi var på vulkan tur til Vesuvio, besøgte Pompeji og Herculanum. En meget oplevelsesrig ferie og samtidig afslappende, hvor vi nød at komme 'hjem' til Maiori og stranden. Vi har tidligere været meget i Toscana, og dette var første gang til Amalifi kysten. En fantastisk kyststrækning med de mest utrolige udsigter over bjerglandskab og havet samt stemningsfyldte små havnebyer - helt sikkert et sted vi skal besøge igen.

Tak til In-Italia for igen at have gjort vores ferie til en dejlig oplevelse, det er skønt når alt bare er iorden både mht. booking, beskrivelser, service etc.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2009
Antal rejsende 2 voksne, 1 barn
Navn
Jette med familie fra Munkebo boede på Residence Panoramic i Maiori fra d. 27. juni til d. 11. juli 2009.

Det er dejligt at i følger op på jeres kunders tilfredshed. Jeg vil gerne sige at lejen igennem jer har været præget af en meget professionel håndtering.

1. Det er et rigtigt dejligt område, men det er også meget bjergrigt, med en nogen besværlig og langsommelig kørsel. Men det er meget dyrt område, for dyrt efter vores mening. For at være på stranden med en parasol og 2 stole kostede det typisk 20-30 Euro. Maden var dyr o.s.v. Vi har et par gange tidligere været i USA og Kina, hvor næste ferie formodentligt går til, da man får meget mere for pengene og på trods af dyrere fly billetter kan gøres til samme pris som Italien.

2. Vi har generelt været tilfreds med lejligheden, men er dog noget skuffede over at der udelukkende var 2-3 engelsk sprogede kanaler på TV'. Ved der blot stod at der var satellit TV, men med det forventede vi absolut at vi kunne se en film kanal eller sport (det var jo midt i starten af Tour De
France) ;-) og der var lidt for børnene. Der kunne også godt være en beskrivelse af funktioner m.v. på engelsk på værelset, som beskriver hvordan man betjener air con, lys os så videre. Et trådløst netværk ville også hæve standarden.

3. Vi var oppe og spise på den nærliggende "borg", som absolut er et besøg værd. Den er med i Michelin guide over alverdens gode spisesteder. Det er relativt dyrt, men det er tip top kvalitet og betjening, men prisen er ikke skyhøj. Se vedhæftede billede.

Billeder

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2009
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn

Billeder

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2009
Antal rejsende 4 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2009
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen
Gitte og rejsepartner fra Herlev boede på Residence Panoramic i Maiori fra d. 23. august til d. 6. september 2008.

Hotel Panoramic var ved ankomst ret svært at finde. Den fremsendte kørselsvejledning er ikke specificeret nok, i Maiori, især i lørdagstrafikken.
Vi ankom til Hotel Panoramic ca. 5 timer for tidligt, alligevel ventede vi kun en time, det var rigtig god service.
Selve lejligheden var i orden, det samme gælder udsigten, som alligevel nok er bedre fra 6. end fra 5. sal, pga huset overfor. I den et vær. lejl. er sovesofaen udskiftet med en god seng, som godt nok tager ret meget plads. Eneste mangel var hylder. Til 14 dage er et skab ikke nok, der mangler plads til at lægge div. ting som tlf. fotoapp. mv, selv tandbørster kunne ikke være på badeværelset, for der var heller ingen hylde. Rengøringen var helt i top, og personalet i receptionen var også meget hjælpsomme.
Selve området byder på mange ture, som er ganske godt beskrevet på in-italias hjemmeside. Vi så, og genså rigtig meget, og benyttede både båd og bus. På Capri syntes jeg, at det der gjorde størst indtryk var stoleliften, den syntes jeg ikke in-italia nævner. Tænk der er total stilhed mens man svæver over haver, vinmarker og træerne. Stilhed er ellers ikke lige det der præger Syditalien. Til Pompei og Ercolano valgte vi den guidede tur med minibus. Billetter købte vi i receptionen, pr. person ? 45 + entre ? 20. Guiden var rigtig god, så pengene var givet godt ud. Det skal dog siges, at hvis man benytter en dag til hvert sted, ser man naturligvis mere. Især i Pompei syntes vi ikke der var tid nok til.

In-Italia's kommentar

Kære Gitte. Vi beklager at I manglede hylder, samt at I ikke fandt kørselsvejledningen tilstrækkelig præcis, noget vi vil tjekke op på ved næste besøg på stedet. Vh Johanne In-Italia

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2008
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2008
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2008
Antal rejsende 4 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2008
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

Side 1 2 3 4 Næste side
 

Lignende boliger

Torre Paradiso

Minori, Campania

Terrazza Rotonda sul Mare

Amalfi, Campania

Terrazzo Papavero

Atrani, Campania

Anbefalinger til dig

Hotel Leopold

Moneglia, Ligurien

Residence La Pianca

Musso, Lombardiet

Villa Sergilla

La Spezia, Ligurien

Populært i Campania

Hotel Cristina

Sant' Agnello

Due Relais

Vietri sul Mare

search map