Feriebolig i Maiori på Amalfikysten

Residence Panoramic

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Residence Panoramic ligger i Maioris centrum lige bag havnepromenaden og ca. 30 meter fra byens strand, som er den største og bredeste på Amalfikysten. Fra Maiori kan man beundre og besøge kystens storslåede natur og maleriske småbyer, uden at skulle undvære en god sandstrand i nærheden.

Du bor komfortabelt og med god beliggenhed

Residence Panoramic ligger som ovenfor nævnt i anden række, så byens trafik ikke forstyrrer stedets gæster. Lejlighederne ligger på de to øverste etager af en høj bygning og har alle aircondition, satellitfjernsyn, telefon og privat parkeringsplads.

På hotellet finder du, foruden lobbyen, en bar samt en lille morgenmadssal for dig, der ønsker at tilkøbe din morgenmad på stedet. Du har kun ganske kort gåafstand til byens hyggelige restauranter, men eftersom du bor i komfortable lejligheder, kan du helt enkelt selv lave den mad, du ønsker - og senere eventuelt nyde den på din balkon, mens du beundrer udsigten.

Tæt på bade- og udflugtsmuligheder

Hvis du elsker et dyp i havet om morgenen eller om aftenen, kan du ikke bo bedre end her, for havet og stranden ligger lige ovre på den anden side af gaden. Det forklarer også den skønne udsigt fra din balkon. Fra Maiori kan du gøre mange dejlige udflugter, dels til nærliggende småbyer som Minori, Amalfi og Positano, men også Sorrento, Capri og Pompeji. Bilen parkerer du bekvemt på den tilhørende parkeringsplads.

Læs mere om Residence Panoramic

Etværelseslejlighed med 2 sovepladser
- etværelseslejligheder med to sovepladser består af opholdsrum med køkkenhjørne (med ovn og fire gasblus) og dobbeltsovesofa samt badeværelse med toilet og bruser. Lejlighederne har adgang til privat balkon med bord og stole.
Toværelseslejlighed med 4 sovepladser
- toværelseslejligheder med fire sovepladser består af opholdsstue med køkkenhjørne (med ovn og fire gasblus) og dobbeltsovesofa, soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med toilet og bruser. Lejlighederne har til privat balkon med bord og stole.
Toværelseslejlighed med 5 sovepladser
- toværelseslejligheder med fem sovepladser består af opholdsstue med køkkenhjørne (med ovn og fire gasblus) dobbeltsovesofa og mulighed for opredning, soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med toilet og bruser. Lejlighederne har adgang til privat balkon med bord og stole.

Stedet råder desuden over elevator, møntvask og tagterrasse med morgenmadsrestaurant samt bar, som kan benyttes mod betaling.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Residence Panoramic

Læs personlige anmeldelser af Residence Panoramic som ligger på Amalfikysten. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Residence Panoramic. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 11 anmeldelser fra Residence Panoramic

Dejlig by for børn og voksne

Det var en dejlig oplevelse at rejse til Maiori med In Italia. Byen har en god størrelse - en flot og livlig havnepromenade og liigeså hoved-/gågade. Byen bærer præg af, at mange italienere bor og ferierer her, hvorfor mængden af “turistgøgl” er meget begrænset. Stranden var meget dejlig med godt vand og kun små bølger, og byen var meget gæstfri og børnevenlig, Residence Panoramic havde det forventede og god service samt flot udsigt fra altanen + super beliggenhed - tæt på strand og by, men samtidig stille omgivelser. Maiori er et trygt sted med en dejlig italiensk atmosfære og kun et begrænset antal ikke-italienske turister. Mange gode udflugtsmål i omegnen med bil.

Læs mere

Dejlig lejlighed med fantastisk udsigt

Vores lejlighed på 6.sal var godt indrettet og med en fantastisk udsigt fra altanen, ud over havnen og vandet. Maiori er en hyggelig by, med gode restauranter og en fin badestrand. God placering ift både sejlture og udflugter til Pompeji og Vesuv. Og så er det rart at der hører parkeringsplads til lejligheden.

Læs mere

Maiori en skøn ferieby

Maiori var et skønt sted at holde ferie, der var ikke mange turister ift mere kendte byer på Amalfikysten, som Positano og Amalfi der var smukke, men tætpakkede turistbyer. Skønt at bo tæt på havnen og stranden, vi sejlede i de små udflugtsbåde til alle de små byer langs Amalfikysten. Skønt i varmen.
Et must er at gå turen fra kirken i Maiori op til Centurio dei Limone, citronstien i 140 højdemeter og over 500 trin op før citronstien rigtig begynder. Sikke en udsigt. En skøn tur er også at gå til den lille rolige naboby Minori, hvor det er en oplevelse at gå på det berømte konditori Sal di Riso, sikke nogle kager !
Det ligger nede ved Strandpromenaden.

Læs mere

Flot ferie på Residence Panoramic

Stedet havde et meget godt beliggenhed, der var rent, og betjeningen var hjælpsom og tilgængelig. Vi var der i 14 dage og de skiftede håndklæder og sengetøj efter behov. Vores rum havde en delvis udsigt til havet (Noget vi troede var fuld havudsigt) og skygge på terrassen ud på eftermiddagen. Det passede os godt. Stedet har gåafstand til butikker og mange anderledes spisesteder i hyggeligt Maiori. Det var enkelt at tage bus eller båd til de andre byer i nærheden. Vi havde også nogle fine gåture i citronlunden over til Minori, og op til borgen som ligger over byen. Vi kommer gerne tilbage igen.

Læs mere

En positiv oplevelse

Lejligheden vi havde svarede absolut til vores forventninger. Vi brugte terrassen meget. Afstanden til stranden og centrum var upåklagelig. Vi fik også god hjælp når vi spurgte om det.
Der er bare nogle få ting der går, at den ikke får top score. Gassen gik ud en gang, men blev fikset. Lidt uklar info angående affald og hvor det skulle hen. Flere fraværende fra receptionen med åbne døre og nøgler hængende tilgængelig for alle. Men det gik fint. Hårde senge for vores standard, men...
En lille små ting lige ved indgangen var godt at ha.
Maori var et godt valg for os. Under den "værste turist trail", som Amalfi i større grad er.

Læs mere

Fantastisk uforglemmelig ferie. Ferielejlighed i Maiori som håbet og forventet. Et hit.

Transfer med ”Suntransfer” til/fra lejlighed var som forventet en god komfortabel tryg oplevelse.

2 værelser med direkte havudsigt og lang terrasse var lige så godt, som billederne viste.

God indretning, køkken OK (ferie), gaskomfur – husk tændstikkerne, men ovn tænder selv ved aktivering! ”Hotel” meget rent og god hygiejne.

Man mærker Maiori er en ferieby, hvor primært italienerne holder ferie, da der er langt mellem typiske turister.

Det startede ellers ikke lovende på Panoramic Residence, da vi lørdag kl. 17.00 fik anvist en 1 værelseslejlighed. Først dagen efter kl. 12.00 fik vi adgang til 2 værelseslejlighed, som vi havde betalt for.
Derfor kuldsejlede plan om indkøb lørdag. Surt da supermarked indkøb først mulig mandag efter 13.00. ”Kompensationen” i form af én dags morgenmad blegner i det lys.

Et godt råd til feriestedet: udlever ved ankomst instruks til ovn og gaskomfur, samt instruks i affaldssortering (vi fik først besked onsdag, da vi selv efterlyste det).

Endvidere var flyselskab (Ryanair) pga underbemanding en katastrofe v. Napoli incheckingen, hvor vi spildte 3 timer og dernæst måtte halse igennem security og straks ombord på fly.

Men det kunne ikke ændre det faktum, at det havde været en fantastisk ferie.

Læs mere
 
search map