Anmeldelser af Residence La Divina

 
Residence La Divina er ikke tilgængelig i øjeblikket
Residence La Divina er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Maiori og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Residence La Divina

Læs personlige anmeldelser af Residence La Divina som ligger på Amalfikysten. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Residence La Divina. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Lene Haahr og familie fra Kastrup boede på Residence La Divina i Maiori fra d. 19. til d. 26. maj 2007.

ALT har været perfekt. I flybilletten stod dog at vi fik morgenmad ud og et koldt måltid hjem - det fik vi altså ikke. Men skidt pyt med det. Vi fik en bedre bil end bestilt hjemmefra. Den vi havde bestilt var ikke hjemme, men det var kun en fordel for os. Stedet vi boede på var helt perfekt. Dejlig stor og meget nydelig og velholdt lejlighed. Vi havde et lille havkig mellem to huse. Byen vi boede i Maiori var overkommelig og ikke for turistet som Amalfi. Vi var dog ikke forberedt på så meget bjergkørsel, men vi vænnede os efterhånden til det. Vi har kun ros til jeres bureau og vil kontakte jer såfremt samme type ferie kommer på tale igen. Tak for god service.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2007
Antal rejsende 4 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2007
Antal rejsende 2 voksne, 1 barn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2007
Antal rejsende 4 voksne, 4 børn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

Side Forrige side 1 2 3
 
search map