Anmeldelser af Residence La Divina

 
Residence La Divina er ikke tilgængelig i øjeblikket
Residence La Divina er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Maiori og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Residence La Divina

Læs personlige anmeldelser af Residence La Divina som ligger på Amalfikysten. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Residence La Divina. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Karsten og hans familie fra Solrød Strand boede på Residence La Divina i Maiori fra d. 12. til d. 19. juli 2008.

Meget fin lejlighed - ny, velindrettet og ren. God altan. Top beliggenhed 100 m. fra stranden og 100 m. fra indkøb og restauranter. Komplekset ligger i et beboelseskvarter, hvorfor der er en del restriktioner omkring benyttelse af pool - dvs. boldspil, udspring og anden støjende leg er forbudt. Man føler sig meget velkommen i Maiori. Folk er utroligt venlige. Vi var overraskede over, at der var meget få udenlandske turister i området midt i juli. Der var stort set kun italienere. Det var i sig selv en ekstra charme. Vi havde frygtet et trafikkaos på den smalle kystvej, men tværtimod var der meget fremkommeligt.
Fra Maiori går der en turbåd til Capri. Billetter købes på havnen. Turen tager ca. 5 kvarter. Et absolut must! Capri i sig selv er en oplevelse og sejlturen langs kysten er simpelthen storslået.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2008
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
Iben og familie fra Hørsholm boede på Residence La Divina i Maiori fra d. 5. til d. 12. juli 2008.

Tak - vi havde en dejlig uge i Maiori. Et dejligt veldrevet ferielejlighedskomplex med velholdte og store lejligheder + en meget fint vedligeholdt pool.

Byen Maiori synes vi mindre godt om - det var okay, men stranden var typisk privatdrevet med alt for mange solbrikse og få muligheder for at gå en tur langs vandkanten. Restauranterne var rimelige, men bymiljøet lidt kedeligt. I retrospekt ville vi nok have valgt en af de andre omkring liggende byer: Almalfi, Ravello eller Positano, som virker hyggeligere.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2008
Antal rejsende 6 voksne, 2 børn
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2008
Antal rejsende 4 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen
Mads og familie fra Gadstrup boede på Residence La Divina i Maiori fra d. 21. til d. 28. oktober 2007.

Det var er rigtig fin tur, i første omgang var der var dog noget skuffelse over hotellet (parate til at finde et andet). Det værelse vi fik havde en relativ stor bræmme af skimmesvamp på vægen i soveværelset ind mod badet. Dagen efter (vi ankom meget sent) da vi forklarede det på hotellet var de dog meget flinke fandt straks et nyt værelse til os. Byen og området var hyggeligt, og vi vil helt klart overveje at komme tilbage til området. En anden gang vil vi nok vælge Amalfi by eller Positano by hvis det som denne gang er uden for sæson. I højsæson ville jeg klart fortrække en by som Maiori.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Oktober 2007
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
Annette Stausholm og hendes familie fra Nærum boede på Residence La Divina i Maiori fra d. 13. til d. 20. oktober 2007.

Jo tak, vi havde en glimrende tur til Italien.

Lejligheden var udemærket, pænt og relativt ny-udstyret. Lucia, som styrede Recidence La Divina var meget imødekommende og kendte sine gæster, selvom stedet har adskillige lejligheder. Hun stod klar og ventede, da vi ankom kl 00.30 om natten.

Området er meget smukt, men vejen langs kysten noget af en udfordring for os danskere at køre på. Den slynger sig ud og ind konstant, og man får hurtigt samlet en hale af biler efter sig - for Italienerne kender jo vejen og kører lidt mere friskt til.

Vi synes Maiori er en dejlig by, men lidt stille uden for sæsonen. Vi var en tur i Amalfi, men det var alt for turist-fyldt efter vores smag, så hellere det stille og mere lokale Maiori. Vi kan anbefale stien mellem Maiori og Minori, det er en meget smuk tur med fantastisk udsigt. Turen tager ca 45 minutter at gå. I Maiori starter stien ved trappen fra gågaden op til den store kirke.

Også turen op til Santuaro Avvocado på toppen af bjerget syd for Maiori er spændende. Det er en hård tur, som tager lang tid (6-8 timer), så det er en fordel at starte om morgenen.

Endelig vil jeg nævne sandal-butikken i Maiori lige overfor den lille havn. Indehaveren laver de smukkeste sandaler og har en formidabel udstilling af sandaler i butikken. Man vælger den model, man vil have, og så laver indehaveren sandalerne, mens man venter, så de passer præcis til ens fødder - og så kan man i øvrigt selv vælge farver, hæltype m.v. Indehaveren fortalte at hans familie havde lavet sandaler i tre generationer.

Vi har været fuldt ud tilfredse med den service, vi har fået af In-Italia og var ikke mindst glade for de tips, I har på jeres hjemmeside om, hvad man kan forvente og hvad man skal huske på.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Oktober 2007
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
Rolf og familie fra Fredensborg boede på Residence La Divina i Maiori fra d. 14. til d. 21. oktober 2007.

Vi er kommet godt hjem og har haft en fantastisk tur til Maiori og hele Amalfikysten. Maiori er nok ikke den mest spændende af byerne på Amalfikysten - men den hviler i sig selv og med langt færre turister end de ander byer på kysten, såsom Amalfi og Positano. Lejligheden (Residence La Divina) var helt perfekt, lys og venlig og i meget fin stand og med gode faciliteter. I burde nok lade det fremgå tydeligere af jeres beskrivelse, at lejlighederne ligger i tredie til fjerde række fra havet og at der generelt ikke er havudsigt fra lejlighederne - specielt når stort set alle huse langs hele Amalfikysten netop har havudsigt. Men dette er det kun en af mindre betydning. En anden kommentar til hjælp for andre gæster er at skiltningen til Residence La Divina er meget mangelfuld og at de skilte der er peger i forkerte retninger!! Men alt i alt et rigtig godt udgangspunkt for at udforske denne helt fantastiske og spændende kyststrækning. Tak for god service og hjælp/assistance. Vi har allerede anbefalet In-Italia til venner og familie.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Oktober 2007
Antal rejsende 6 voksne, 4 børn
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2007
Antal rejsende 2 voksne, 3 børn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2007
Antal rejsende 4 voksne, 4 børn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2007
Antal rejsende 2 voksne, 1 barn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2007
Antal rejsende 4 voksne, 3 børn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map