Feriebolig i Maiori på Amalfikysten

Residence La Divina

 
Residence La Divina er ikke tilgængelig i øjeblikket
Residence La Divina er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Maiori og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Residence La Divina er et nyere lejlighedskompleks med i alt 35 lejligheder. Det ligger centralt i centrum af Maiori i et beboelsesområde, blot ca. 50 meter fra den længste strand på Amalfikysten.

Bygningen som er på fem etager, blev indrettet med ferielejligheder i 2003, og den fremstår derfor i rigtig god stand. Residence La Divina har en stor swimmingpool og overdækket og aflåst parkering (mod betaling). Der er en lille reception samt elevator.

Læs mere om Residence La Divina

Der er tre forskellige typer lejligheder som alle har balkon med udsigt til swimmingpoolen, aircondition og satellit-tv. Trods nærheden til havet har ingen af lejlighederne havudsigt. Lejlighederne rengøres to gange i løbet af ugen, inkl. ankomstdagen. Håndklæder til brug ved swimmingpoolen bør medbringes.

Etværelseslejlighed type D med 2/3 sovepladser
- etværelseslejligheder på ca. 35 m² med tre sovepladser består af køkken-alrum (i køkkenet er der ovn) samt et sovehjørne med dobbelt- og enkeltsovesofa og udgang til balkon, samt et badeværelse med brus og toilet.
Toværelseslejlighed type C med 3/4 sovepladser
- toværelseslejligheder på ca. 50 m² med fire sovepladser består af køkken-alrum (i køkkenet er der ovn) samt et sovehjørne med dobbeltsovesofa og udgang til balkon, og et soveværelse med dobbeltseng med en suite badeværelse med brus og toilet.
Toværelseslejlighed type B med 4/5 sovepladser
- toværelseslejligheder på ca. 55 m² med fem sovepladser består af køkken-alrum (i køkkenet er der ovn) samt et sovehjørne med dobbeltsovesofa og udgang til balkon, soveværelse med dobbeltseng og eventuelt en enkeltseng, samt badeværelse med badekar og toilet.

Skjul teksten
 
 
search map