Feriebolig i Maiori på Amalfikysten

Residence Due Torri

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Residence Due Torri ligger på kystvejen, lige inden du når byen Maiori, hvis du altså kommer fra Salerno. Beliggenheden helt ud mod vandet og kun 600 meter fra byen og stranden opvejes klart af den trafik, som du må være forberedt på at kunne høre, især i dagtimerne.

Helt ud mod havet

Residence Due Torri er placeret på et udsigtspunkt over den lille Acqua Chiara-bugt, hvor der også er en privat strand, som du har adgang til via trapper. For at benytte stranden betales der et tillæg i højsæsonen, som også inkluderer brug af to solsenge og parasol. Du kan også benytte stranden i Maiori, som er den længste på Amalfikysten, og det tager kun ca. 10 minutter at gå derned. Gå altid ud mod havet, for så er du sikker på at bilerne ser dig. På den store strand er der et offentligt område, som det er gratis at benytte.

Læs mere om Residence Due Torri

En helt særlig restaurant

Knapt 200 meter fra lejlighederne ligger Hotel Due Torri. Her har du mulighed for at spise morgenmad og middag mod betaling, og udsigten over havet og mod Ravello er mageløs. På hotellet er der også en døgnåben reception, hvor du altid kan få hjælp. Der er parkering på hotellet (begrænset antal pladser), som skal forudbestilles og betales på stedet. Du bor også lige ved det gamle normannertårn Torre Normanna, som er en af de bedste restauranter på hele Amalfikysten. Det kan varmt anbefales at aflægge et besøg, for både maden og udsigten er fantastisk, men husk at bestille bord. Alternativt er der mange gode spisesteder i centrum af Maiori, hvor du også finder havnen, hvorfra du kan sejle til nabobyerne i sæsonen.

Komfortable lejligheder

Lejlighederne er senst renoveret i 2012 og har alle aircondition og satellit TV. De er lyse og bekvemme og med god lydisolering. De fleste har balkon med en fantastisk havudsigt - mens de, der vender mod bjerget, ikke har balkon og en noget mere begrænset udsigt. På øverste etage er der et fælles vaskeri, som kan benyttes mod betaling.

Læs om lejlighederne på Residence Due Torri

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map