Hotel i Maiori på Amalfikysten

Relais San Giacomo

 
Relais San Giacomo er ikke tilgængelig i øjeblikket
Relais San Giacomo er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Maiori og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Relais San Giacomo ligger på den øverste etage af et antikt adelspalæ ved Maioris gågade og havpromenaden. Her bor man i kort afstand til spisesteder, caféer og stranden.

Amalfitanske detaljer

Den etage, hvor værelserne er placeret, er blevet renoveret i 2009. De flotte kupellofter, som er karakteristiske for Amalfikysten, præger flere af værelserne. Også andre elementer som træbjælker, antikke lamper og møbler i klassisk stil gør stemningen meget hyggelig. Det hele hører under Hotel San Francesco, som ligger ca. 400 meter herfra, og hvor check-in samt morgenmad sker.

Læs mere om Relais San Giacomo

5 rummelige værelser med aircondition

På Relais San Giacomo er der 5 rummelige værelser, som alle råder over aircondition, satellitfjernsyn, køleskab og badeværelse med toilet og bruser samt hårtørrer. 4 af disse værelser har desuden balkon med havudsigt - enten fra siden eller direkte; det femte værelse har loft med træbjælker og et vindue (ingen balkon) med udsigt til den nærliggende kirke. Morgenmaden serveres ikke på stedet, men man kan bestille den på forhånd til en rimelig pris og spise den på Hotel San Francesco eller vælge at gå ned på gaden og afprøve de mange små caféer og barer i nærheden (hvilket vi anbefaler). Parkeringspladsen på Hotel San Francesco kan benyttes frit, og ønsker man i stedet garage, kan man få det mod betaling på samme hotel.

Værelserne på Relais San Giacomo

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Relais San Giacomo

Læs personlige anmeldelser af Relais San Giacomo som ligger på Amalfikysten. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Relais San Giacomo. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 2 anmeldelser fra Relais San Giacomo

Amalfi kysten er altid et besøg værd.

Vi boede i annekset til Hotel San Francesco, som lå 400 meter længere henne af gaden, hvor der blev serveret en dejlig morgenbuffet. Vi havde et dejligt værelse, med lille balkon, direkte udsigt til stranden og det pulserende liv på strandpromenaden.

Læs mere

Super hotel - lokalt

Man skal kunne lide at bo i samme opgang som de lokale og kunne affinde sig med ikke at have reception i indgangen

Læs mere

Bedømmelse af Relais San Giacomo

Læs mere
 
search map