Hotel i Maiori på Amalfikysten

Relais San Giacomo

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Relais San Giacomo ligger på den øverste etage af et antikt adelspalæ ved Maioris gågade og havpromenaden. Her bor man i kort afstand til spisesteder, caféer og stranden.

Amalfitanske detaljer

Den etage, hvor værelserne er placeret, er blevet renoveret i 2009. De flotte kupellofter, som er karakteristiske for Amalfikysten, præger flere af værelserne. Også andre elementer som træbjælker, antikke lamper og møbler i klassisk stil gør stemningen meget hyggelig. Det hele hører under Hotel San Francesco, som ligger ca. 400 meter herfra, og hvor check-in samt morgenmad sker.

Læs mere om Relais San Giacomo

5 rummelige værelser med aircondition

På Relais San Giacomo er der 5 rummelige værelser, som alle råder over aircondition, satellitfjernsyn, køleskab og badeværelse med toilet og bruser samt hårtørrer. 4 af disse værelser har desuden balkon med havudsigt - enten fra siden eller direkte; det femte værelse har loft med træbjælker og et vindue (ingen balkon) med udsigt til den nærliggende kirke. Morgenmaden serveres ikke på stedet, men man kan bestille den på forhånd til en rimelig pris og spise den på Hotel San Francesco eller vælge at gå ned på gaden og afprøve de mange små caféer og barer i nærheden (hvilket vi anbefaler). Parkeringspladsen på Hotel San Francesco kan benyttes frit, og ønsker man i stedet garage, kan man få det mod betaling på samme hotel.

Værelserne på Relais San Giacomo

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map