Hotel i Maiori på Amalfikysten

Minihotel Iris

 
Minihotel Iris er ikke tilgængelig i øjeblikket
Minihotel Iris er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Maiori og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Fred og ro i udkanten af Maiori

Minihotel Iris kan bedst betegnes som et lille gæstehus eller en Bed & Breakfast som er gemt lidt af vejen i udkanten af byen Maiori blot 2 km fra havet og stranden. Det er et perfekt sted for dig, som ikke har lyst til at bo blandt de andre turister i centrum, men som foretrækker at bo midt i den skønne natur blandt de lokale, men med let adgang til alle kystens mange faciliteter og seværdigheder.

Lokalområdet har meget at byde på

Den lille Bed & Breakfast ligger langs floden og vejen Via Nuova Chiunzi, som krydser over bjergene fra Amalfikysten mod Pompeji og Napoli. Undervejs passerer du de 13 små hyggelige landsbyer i området Tremosine, som også er kendt for sin gode vin og de mange gode lokale restauranter, hvor der stort set ikke kommer turister. Derfor kan du også være helt sikker på at spise godt til fornuftige penge, for her i området lever de fleste meget spartansk.

Maiori har mange muligheder

Selve Maiori er dog en rigtig dejlig by, som på trods af det forholdsvis store antal hoteller alligevel er hyggelig på mange måder, og hvor de lokale benytter hovedgaden som dagligstue, så du skal ikke blive overrasket over at se de gamle mænd sidde på en bænk og spille kort, mens familiens yngste øver sig i at cykle. Maiori har også Amalfikystens længste strand, og så er der mange gode vandreruter i området, hvis du hører til de aktive. Du spiser også godt i Maiori, og samtidig er der et godt udvalg af både butikker og større supermarkeder.

Maiori er i det hele taget et godt udgangspunkt for en ferie på Amalfikysten, for byen ligger ca. midt på kysten, så du har ganske korte afstande til kystens største attraktioner som Amalfi, Ravello og Positano. Om sommeren kan du også sejle fra havnen i Maiori til byerne langs kysten, og ja sågar helt til øen Capri, som absolut er et besøg værd.

Enkel og hyggelig indkvartering

Selv om Minihotel Iris ikke er et smart hotel, så bor du rigtig pænt og får god valuta for pengene. Det betyder også, at stedet allerede har fået mange stamgæster, og får rigtig gode tilbagemeldinger, som ligger langt over, hvad du normalt vil forvente af et lille sted "ude på landet". Du bor privat, så servicen er god, ligesom morgenmaden, som du kan nyde på den lille fælles terrasse, hvor du også kan slikke sol i dagens løb. Der er en lille have og mulighed for at leje cykler og parkere din bil. Der er wi-fi på stedet mod et mindre gebyr.

Læs mere om Minihotel Iris

Hyggelige værelser og god komfort

Der er kun 6 værelser på Minihotel Iris, og de er alle rigtig pænt men samtidig enkelt indrettet i forskellige farver. Alle værelserne er opkaldt efter forskellige blomster, og disse blomster går også igen i udsmykningen. Alle værelser har aircondition, TV, skrivebord, minibar samt badeværelse med toilet, bruser eller badekar samt hårtørrer.

Læs om værelserne på Minihotel Iris

Skjul teksten
 
 
search map