Anmeldelser af La Torre di Cesare

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af La Torre di Cesare

Læs personlige anmeldelser af La Torre di Cesare som ligger på Amalfikysten. Bedømmelserne af villaen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af La Torre di Cesare. Foruden vurdering af selve villaen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Thomas og venner fra Charlottenlund boede på La Torre di Cesare i Maiori fra d. 13. til d. 20. oktober 2012.

Alt vedr. vores ferie på Torre de Cesare fungerede perfekt, herunder også vejret. Stedet er i absolut topklasse og vi har været meget tilfredse med hele forløbet både før og under ferien.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Oktober 2012
Antal rejsende 9 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 

Lignende boliger

Villa degli Angeli

Conca dei Marini, Campania

Villa Gisella

San Marco d'Alunzio, Sicilien

Anbefalinger til dig

Residence Liana

Torri del Benaco, Veneto

Residence San Rocco

Soiano del Lago, Lombardiet

Residence Terry Apartments

Tremosine, Lombardiet

Populært i Campania

search map