Villa i Maiori på Amalfikysten

La Torre di Cesare

Pris fra pr. pers.
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Amalfikysten ca. tre kilometer fra Maiori ligger Torre di Cesare, som er et gammelt saracensk tårn, der går helt tilbage til 1500-tallet. Det blev oprindeligt bygget for at kunne holde øje med pirater og andre fjender, som i fordums tid foretog plyndringer i dette kystparadis. Takket være historie har Amalfikysten bevaret sine karakteristika – Torre di Cesare er et rigtigt godt eksempel på dette. Det har en fantastisk beliggenhed, og er en ejendom som klart vil danne grobund for en fortryllende ferie.

Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed

Ejendommens areal strækker sig som sagt fra den panoramiske kystvej og helt ned til havet. På vejen ned går du gennem en skøn og velholdt have i middelhavsstil fuld af overraskelser – fra jacuzzien, som ligger på en terrasseafsats midt mellem himmel og hav, til saunaen gemt bag en klippe hvorfra man kan se Middelhavet. Der er adskillige panoramiske terrasser med bænke og keramikborde og en opvarmet indendørs/udendørs swimmingpool med jacuzzi.

Læs mere om La Torre di Cesare

Solterrasser, moderne faciliteter og pool

Der er op til flere møblerede udeområder, hvor man kan slappe af på vejen ned til havet. Torre di Cesare har aircondition og opvarmning (mod betaling), satellit-tv, videomaskine, telefon og værdiboks. Der er ismaskine og grill ud over det sædvanlige køkkenudstyr. Og så er der minikøleskab og -bar i alle værelser. Ejendommens kontor tilbyder gæsterne internetadgang via fast computer, ligesom man kan benytte deres faxmaskine (begge mod betaling) og et anlæg med cd-afspiller. Endelig er her pool med jacuzzi og privat adgang til havet samt privat parkeringsplads.

Ejendommen etage for etage

Ejendommen er delt op i følgende afdelinger:
- 1. niveau: Kystvej med fjernbetjent port til parkeringsplads (til maks. 4 biler)
- 2. niveau: (100 trappetrin fra parkeringspladsen): Opvarmet indendørs swimmingpool med jacuzzi (hvor glasdørene mod havet kan skydes til side, så den bliver udendørs), adskillige terrasser med kurvehavemøbler, en overdækket veranda med spiseplads med bord med plads til op til 22 gæster. Fra verandaen er der adgang til køkken og barbecue.
- Canonica (beliggende på 2. niveau): Det er den gamle præstegård på ca. 300 m² som indeholder stort køkken (med opvaskemaskine, 6 gasblus, brødrister, elektrisk ovn, mikrobølgeovn samt vaskemaskine) og spisestue, stor opholdsstue med pejs, 1/2 badeværelse og 4 soveværelser:
1 - Giglio: dobbeltværelse med badeværelse med brus.
2 - Rosmarino: Soveværelse med dobbelseng og sovesofa (med plads til en) samt badeværelse med bruser.
3 - Oleandro: Soveværelse med dobbelseng og påklædningsværelse samt badeværelse med bruser.
4 - Cactus: Soveværelse med dobbelseng med badeværelse med bruser.

- 3. niveau: (ca. 90 trappetrin yderligere ned af klippen fra 2. niveau): Stor terrasse med smukt håndmalet Vietri-keramikbord og stole.

Det saracenske tårn (ca. 200 m² delt op i 4 etager):
Stueetage: Køkken med adgang til møbleret terrasse, som er ideel til spisning under åben himmel. Soveværelse med dobbelseng og badeværelse med bruser.
1. sal: stor opholdsstue med pejs og spisestue med udsigt over havet.
2. sal: to soveværelser (med dobbeltsenge) som deler et badeværelse med bruser (det ene værelse er med pejs). Panoramisk terrasse med udsigt over havet. Fra denne etage er der desuden adgang til 3. sal.
3. sal: soveværelse med dobbeltseng og eget badeværelse med brus samt hems med en enkeltseng, soveværelse med dobbeltseng, terrasse med udsigt til havet – ideel til solbadning, en privat sti som fører ned til havet, hvor der på vejen findes møblerede udeområder, som er ideelle til solbadning.

Havudsigt, opsynsmand og ekstraydelser

Bemærk venligst, at ingen af soveværelserne har direkte havudsigt: Soveværelserne på Canonica vender ud mod udendørsterrasser, hvorfra man har havudsigt, mens soveværelserne i tårnet har udsigt over havet fra siden.

I lejeprisen er inkluderet to timers daglig rengøring, barneseng samt mulighed for to ekstra opredninger. Desuden er en engelsktalende opsynsmand på stedet hver dag for at sikre, at alt på ejendommen forløber uden problemer.

Mod ekstra betaling er det muligt at gøre brug af aircondition, computer med internetforbindelse samt fax (ved køb af et forudbetalt internetkort - kan købes i villaen), daglig morgenmad, frokost og/eller middag der serveres af kvalificeret personale (anmodning skal indgives på tidspunktet for reservationen), opvarmning af pool, sauna og ekstra rengøring.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Kun billeje
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

Villa degli Angeli

Conca dei Marini, Campania

Villa Gisella

San Marco d'Alunzio, Sicilien

Anbefalinger til dig

Residence San Rocco

Soiano del Lago, Lombardiet

Hotel Europa

Limone sul Garda, Lombardiet

Residence & Yachting Club La Cava

Pognana Lario, Lombardiet

Populært i Campania

Due Relais

Vietri sul Mare

Hotel Cristina

Sant' Agnello

search map