Anmeldelser af Hotel Villa Pandora

 
Hotel Villa Pandora er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Villa Pandora er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Maiori og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Hotel Villa Pandora

Læs personlige anmeldelser af Hotel Villa Pandora som ligger på Amalfikysten. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Villa Pandora. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Mikael og familie fra Kbh. NV boede på Hotel Villa Pandora i Maiori fra d. 19. til d. 24. juli 2008.

Det var et meget lækkert område - og vejret var med os. Stedet i Maiori ligger en del udenfor byen, så man skulle have bilen, hver gang - og p-forholdene var ikke gode. Men udsigten og værelset var super.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2008
Antal rejsende 4 voksne, 1 barn
Navn
Per og hans hustru fra Aalborg boede på Hotel Villa Pandora i Maiori fra d. 7. til d. 13. juni 2008.

Hotel Villa Pandora er jo på sin vis et dejligt sted. Vores lille suite fungerede fint. Og udsigten er bedårende - både fra værelser og fra den fredfyldte swimmingpool på toppen. Og ejer og personale er yderst venlige og hjælpsomme. Blandt andet til at hente og bringe ens bil fra en fjernere beliggende parkeringsplads. Dog lykkedes det aldrig at få dem til at hjælpe med at bruge suitens opreklamerede jacuzzi. Formentlig fordi den ikke virkede!

Villa Pandora ligger direkte ud til den trafikerede bjergvej langs Amalfikysten. Og det er lidt farligt og utrygt at færdes dér som fodgænger, hvis man vil ned i selve Maiori halvanden kilometer væk - og ikke mindst hvis man vil sikkert hjem i mørket. Vi vil derfor meget stærkt anbefale, at man tager en lille lommelygte med, så man kan gøre bilister opmærksomme på ens eksistens på den snævre vej! Vi brugte det sparsomme lys i vores mobiltelefoner!!

Af samme grund kan vi ikke anbefale Villa Pandora til gangbesværede eller til familier med børn.

Og Villa Pandora er heller ikke for livsnydere, der vil sidde og hygge sig med mad og vin. For man er jo nødt til at tage til byen for at få noget at spise. Og man kan jo ikke rigtig bruge sin bil efter en god italiensk middag ... Og det viste sig helt umuligt at ringe efter en taxa i Maiori sent om aftenen. Derfor var der ingen vej tilbage: En risikabel vandretur i mørke op ad bjerget til hotellet.

Hotellet er selvfølgelig lækkert i sig selv. Men der er altså ingen faciliteter ud over swimmingpoolen og det søde personale. Den sparsomme morgenmad kan kun indtages under et halvtag udendørs - og det var lidt råkoldt et par morgener i regnvejr! Desuden løb hotellet en morgen tør for brød!

Det lyder måske alt i alt lidt kritisk - men når man netop er mageligt anlagt og bevidst går efter gode (dyre) hoteller for at være sikker på, at tingene er i orden, så kan det som sagt undre, at der er så stor forskel på hoteller indenfor samme kategori i samme land.

Villa Pandora er en perle - hvis det lå tættere på byen - og solen altid skinnede!

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2008
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2008
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen
Hilmar og rejsefælle fra Værløse boede på Hotel Villa Pandora i Maiori fra d. 8. til d. 15. september 2007.

Vi havde en aldeles dejlig oplevelse ! Vi tror ikke vi har oplevet noget smukkere natur etc. Byen er hyggelig med gode (nogle billige) restauranter og området er helt betagende. Udsigten fra vores balkon på hotellet var fantastisk - med det blå middelhav og bjerge med byer, samt udsigt til italienernes kørselsfærdigheder, når 2 biler skal passere hinanden med få cm. plads til hver.

Hotellet, Villa Pandora, ligger tæt på Maiori (gåafstand) og er meget dejligt. Det er ikke egnet for gangbesværede, men ligger skønt hævet over området. Rengøring er upåklagelig og de tjenene ånder er venlige. (et lille minus i forhold til jeres brochure: satellit-Tv er en stueantenne !!). Klientellet er internationalt - de fleste i den absolutte højere lønningsklasse. (Der var parkeret både en Porche cabriolet og en stor Mercedes ditto). Hvis man, som vi, har lyst til en dukkert, er der lille strand, med mange trapper, ca 800 meter fra hotellet, og meget stor strand i Maiori.

Vi havde lejet en bil fra Roms´s lufthavn. (lej hjemmefra i et af de store selskaber - vi sparede ca 30%) Den blev parkeret og først brugt igen til hjemtransport. Bussen holder ved døren, når man signalerer, og stopper ved hotellet, når man giver chaufføren besked ved påstigning - og det koster 1 euro for 60 minutter. Til orientering koster parkering i samtlige byer vi besøgte 2 euro pr. time - hvis man kan finde en plads. Køb busbilletten i receptionen. Der findes også 24 timers billetter til 5 euro (ikke altid på lager i receptionen). Hotellet anbefaler en restaurant, som ligger 200 meter fra hotellet. Den er udmærket, noget dyr, men leverer en specialmenu til hotellets gæster til 25 euro (excl. drikkevarer). TAG EN LYGTE MED HVIS I SPADSERER OM AFTENEN - DER ER IKKE FORTOVE, MEN CA 15 CM PLADS I SIDEN AF VEJEN. DER ER IKKE GADELYS OG DERFOR BÆLGMØRKT !

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2007
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Bente og hendes rejsefælle fra Hellerup boede på Hotel Villa Pandora i Maiori fra d. 14. til d. 16. august 2007.

Vi havde en dejlig tur og både Maiori og hotellet levede op til forventningerne. Det var første gang vi var på Amalfikysten og jeg vil nok sige med de trafikforhold der er, vil det være godt at være forberedt på at man bare lader sin egen bil stå og så benytter bus/taxa - parkeringspladser var umulige at finde og man kommer meget langsomt frem på den - såvidt vi kunne se - eneste vej der er langs kysten. Men det var et dejligt sted, Maiori har en god størrelse og en dejlig strandpromenade med strandcafeer hele vejen. At der også var festdag med stort fyrværkeri og underholdning med opera var et yderligere plus. In-italia har også ydet god service lige fra første kontakt - tak for det.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2007
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Mette og hendes familie fra Højbjerg boede på Hotel Villa Pandora i Maiori fra d. 26. til d. 31. juli 2007.

Maiori er et fantastisk smukt sted med god badestrand. Vi kan anbefale en sejltur til de øvrige byer langs Amalfikysten og Capri. Det er unikt godt for øjnene. Hotel Villa Pandora kan anbefales til alle - dejlige værelser og et sødt og hjælpsomt personale.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2007
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Oktober 2007
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2007
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2007
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2007
Antal rejsende 2 voksne, 1 barn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

Side 1 2 Næste side
 
search map