Hotel i Maiori på Amalfikysten

Hotel Villa Pandora

 
Hotel Villa Pandora er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Villa Pandora er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Maiori og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Hotel Villa Pandora ligger på kystvejen godt 1½ km. uden for Maiori. Hotellet er bygget ind i klipperne over vejen, og du har en helt fantastisk udsigt over havet og kysten fra de fleste værelser, men også fra de store terrasser og swimmingpoolen, som ligger på taget.

Pandoras grotte - ikke Pandoras æske

Hotellet har fået sit navn efter den berømte grotte Pandora, som ligger i klipperne under hotellet. Du kan kun nå til grotten af søvejen, og du kan evt. leje båd i Maiori, for at udforske grotten nærmere. Hvis du ikke har den store erfaring i sejlads, kan vi anbefale at tage rutebåden til eller fra Salerno, for den passerer lige forbi.

Læs mere om Hotel Villa Pandora

Hyggeligt hotel og god service

Villa Pandora er indrettet i årene 2005-2006 i en tidligere ruin, og fremstår i dag som et hyggeligt lille hotel med bare 10 værelser, så her bliver du aldrig et nummer. Tværtimod vil du blive modtaget med åbne arme af det meget servicemindede personale, som vil gøre alt hvad der står i deres magt for, at du skal få så god en ferie som overhovedet muligt.

Ikke et hotel for gangbesværede

Hotellet er fordelt over 4 etager pga. beliggenheden ind i klipperne, og da det ikke har været muligt at etablere en elevator, kan vi ikke anbefale det til gangbesværede, da der er ret mange trapper, som skal forceres. Du kan naturligvis få hjælp til din kuffert, hvis du skulle have behov for det. Der er en lille reception, flere små og store terrasser med solsenge og parasoller i haven, samt en swimmingpool på ca. 8 x 4 meter med jacuzzi på tagterrassen, hvor der også er en poolbar. Morgenmaden serveres på værelserne, men du er naturligvis velkommen til at tage den med ud på terrassen, eller nyde den på din egen balkon.

Rejs med offentlig transport eller egen bil

Du kan gå til centrum af Maiori ad den forholdsvis trafikerede kystvej på ca. 25 minutter, men du kan også tage den lokale bus som kører mellem Salerno og Amalfi en gang i timen. Den stopper uden for hotellet hvis du stikker hånden ud, eller beder chaufføren om at stoppe. Ankommer du derimod i bil, er der parkeringsmulighed i nærheden af hotellet mod et mindre tillæg, men det kræver at du kontakter hotellet for at bestille plads. På grund af beliggenheden på selve kystvejen, må du regne med, at der er en del trafikstøj i højsæsonen.

Pæne og komfortable værelser

Hotellets værelser findes i forskellige kategorier og de er alle pænt men enkelt indrettet, og er som udgangspunkt holdt i naturens farver. De har alle aircondition, telefon, satellit-TV, minibar samt bad m. toilet, bruser eller badekar og hårtørrer. De fleste værelser har som minimum en fransk balkon, ligesom de fleste har en fantastisk udsigt mod havet.

Læs om værelserne på Hotel Villa Pandora

Skjul teksten
 
 
search map