Anmeldelser af Hotel San Francesco

 
Hotel San Francesco er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel San Francesco er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Maiori og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Hotel San Francesco

Læs personlige anmeldelser af Hotel San Francesco som ligger på Amalfikysten. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel San Francesco. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Anna-Marie og Ole fra Vejle boede på Hotel San Francesco i Maiori fra d. 3. til d. 7. juli 2008.

Amalfikysten er et meget smukt område. Strandene er absolut ikke børne- og ældrevenlige. Stenfyldte og der bliver meget hurtigt for dybt til at kunne bunde. Området er godt dækket ind med busser og både mellem byerne, så hvis man ikke er glad for bjergkørsel, er det nemt at komme ud at opleve området alligevel. Hotelpersonalet på vores 2 hoteller ( San Francesco i Maiori og Aurora i Amalfi ) var meget venlige og hjælpsomme, specielt på hotel Aurora var hotelpersonalet utrolig hjælpsomme, flinke, smilende, glade, snakkesalige og fantastisk gode til engelsk. Vi skylder dem stor tak for al deres hjælp. Vi har fået en god og serviceminded behandling hos In-italia, vil være helt trygge ved igen at købe en ferie hos firmaet, pris og kvalitet passer fint sammen. God idé til nye rejsende: en uge i Amalfi er for længe, skift hotel til en af kystens andre byer efter f.eks. 4 dage, ta´ så 4 dage i det nye område og måske 4 dage et 3. sted.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2008
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Hans Jørgen og Bodil fra Horsens boede på Hotel San Francesco i Maiori fra d. 24. april til d. 3. maj 2008.

Vi har haft en fantastisk tur til Maiori. Vi kan varmt anbefale byen, som har kystens længste og dejligste strand. Byen er ikke så proppet med turister, som Ravello, Amalfi, Positano m.v. April-Maj er en dejlig tid at være af sted i. Vi havde pragtfuldt vejr og kan næsten ikke forestille os de andre byer senere på sæsonen. Da må der være umuligt at bevæge sig rundt. Vi var på Capri, det var dejligt, men mange turister allerede nu. Sorrento var rædselsfuld, et sandt turisthelvede, hvor det var svært at finde et sted at spise uden, at der er præget af travlhed og ligegyldighed.

Vi valgte at køre i busserne dernede. Da området er anerkendt at UNESCO, kan du kører for 1 - 2 -3 Euro afhængighed af, hvor du skal hen. Det er en sjov oplevelse, da vejene jo er meget smalle og trafikken kolossal. Man skal ikke bruger busserne, hvis man har højdeskræk eller ikke har tiltro til chaufføren.

Som sagt var Maiori et herligt sted. Hotel San Francesco kan vi ikke sige nok godt om. Det var en oplevelse langt over vores forventning. Personalet vil gøre alt for gæsterne. Uanset hvad vi spurgte om eller bad om, så var det der. Vi havde ikke på noget tidspunkt den der fornemmelse af, at de "bare ville have vores penge". De var bare søde og tjenstvillige. Vi kan varmt anbefale hotellet. Vi havde halvpension hvilket var en dejlig morgenbuffet og en tre retters menu om aftenen. Maden var uovertruffen. Og vinen i området er fantastisk. Til prisen kan du ikke vælge noget bedre. Hotellet har egen strand område og egne solsenge inkl. parasoller, som ikke koster ekstra, og egen strandbar. Værelserne var skønne og alt var af høj standard, velholdt og meget meget rent. Vi kommer helt sikkert tilbage. Vi kan anbefale dejlige vandreture i området. Det er dog kuperet terræn, så ikke for nybegyndere.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode April 2008
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map