Hotel i Maiori på Amalfikysten

Hotel San Francesco

 
Hotel San Francesco er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel San Francesco er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Maiori og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Hotel San Francesco er et dejligt familieejet hotel, som ligger lidt tilbagetrukket i centrum af Maiori, men blot ca. 50 meter fra stranden og havnepromenaden.

Hotellet har været i familiens eje i en årrække - og har gennemgået en større renovering, så det i dag fremstår som et af de bedste 4-stjernede hoteller i Maiori. Indretningen er enkel, men elegant - og stilen er klassisk.

Læs mere om Hotel San Francesco

Hotellet ligger som sagt tilbagetrukket fra kystvejen, og området er stille og fredeligt med lokal beboelse. Hotellet har privat strand med solsenge og parasoller, som er inkluderet i prisen for de gæster, der har bestilt ophold med halvpension (fra maj til oktober). Kommer man i bil, er det muligt at parkere i hotellets garage (mod betaling).

Hotellet har reception, elevator, aircondition, bar, lobby, restaurant og en stor udendørs terrasse, hvor morgenmaden serveres i sommersæsonen. Terrassen er omgivet af palmer, og der er også et større vandbassin med små springvand. I sommersæsonen er der indimellem levende musik om aftenen.

Der findes flere forskellige værelsestyper, og de er pænt indrettet i klassisk stil. Alle værelser har balkon, og værelserne på de øverste etager har også havudsigt (mod tillæg). Værelserne har telefon, satellit-tv, aircondition, værdiboks, minibar samt bad med brus eller badekar.

Skjul teksten
 
 
search map