Hotel i Maiori på Amalfikysten

Hotel Reginna Palace

Pris fra pr. pers.
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Den lille by Maiori ligger midt på Amalfikysten, og har kystens længste strand på ca. 1 km. Byen ligger mellem Salerno og Positano og ikke langt fra Amalfi. Det betyder, at der er et stort udvalg af seværdigheder, som du kan besøge og mange aktiviteter, for slet ikke at glemme det fantastiske landskab med de skønne panoramaer. Dette område er et hit blandt alle, og er på UNESCO's liste over verdensarv.

En afslappet atmosfære

Hotellet har en fantastisk beliggenhed og udsigt over havet, blot 40 meter fra den private strand. På stranden finder du solsenge og parasoller som kan lejes mod et mindre beløb. Hotellet har også egen snack bar på stranden, hvor du kan få stillet den lille sult. For at nyde solen, skal du ikke nødvendigvis gå på stranden, da hotellet tilbyder en stor mediterransk have (næsten tropisk vil jeg sige) fuld af citrontræer, banantræer og anden botanik, og i midten finder du en stor swimmingpool med havvand. En jacuzzi og en afslappet atmosfære komplimenterer dette. Du kan finde dine egne små gemmesteder under træerne langs poolen. Og hvis du har lyst til at "hænge ud" er det ikke noget problem. Restauranten og baren ligger blot få meter fra poolen, og serverer dejlig frokost udendørs i haven. Den samme restaurant er åben om aftenen, hvor fisk er køkkenchefens specialitet.

Flere faciliteter

Ud over de ovennævnte faciliteter, tilbyder hotellet garage, wifi i hele bygningen samt cykel- og scooter-leje. Hvis du ønsker at leje en motorbåd, vil receptionen være glade for at hjælpe dig med reservationen. Hvis du kommer med offentlig transport, holder bussen lige uden for døren.

Velindrettede værelser

Hotel Reginna Palace tilbyder 67 komfortable og elegant indrettede værelser. Der er 3 forskellige værelsestyper. Alle har dobbeltseng, balkon, wifi, TV, minibar, air condition samt badeværelse med toilet, bruser og hårtørrer.

 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
Fly + ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn
 

Lignende boliger

Pietra di Luna

Maiori, Campania

Hotel Graal

Ravello, Campania

Hotel Marina Riviera

Amalfi, Campania

Anbefalinger til dig

Due Relais

Vietri sul Mare, Campania

Torre Paradiso

Minori, Campania

San Pietro Residence

Maiori, Campania

Populært i Campania

Due Relais

Vietri sul Mare

search map