Hotel i Maiori på Amalfikysten

Hotel Reginna Palace

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Den lille by Maiori ligger midt på Amalfikysten, og har kystens længste strand på ca. 1 km. Byen ligger mellem Salerno og Positano og ikke langt fra Amalfi. Det betyder, at der er et stort udvalg af seværdigheder, som du kan besøge og mange aktiviteter, for slet ikke at glemme det fantastiske landskab med de skønne panoramaer. Dette område er et hit blandt alle, og er på UNESCO's liste over verdensarv.

En afslappet atmosfære

Hotellet har en fantastisk beliggenhed og udsigt over havet, blot 40 meter fra den private strand. På stranden finder du solsenge og parasoller som kan lejes mod tillæg. Hotellet har også egen snack bar på stranden, hvor du kan få stillet den lille sult. For at nyde solen, skal du ikke nødvendigvis gå på stranden, da hotellet tilbyder en stor mediterransk have (næsten tropisk vil jeg sige) fuld af citrontræer, banantræer og anden botanik, og i midten finder du en stor swimmingpool med havvand. En jacuzzi og en afslappet atmosfære komplimenterer dette. Du kan finde dine egne små gemmesteder under træerne langs poolen. Og hvis du har lyst til at "hænge ud" er det ikke noget problem. Restauranten og baren ligger blot få meter fra poolen, og serverer dejlig frokost udendørs i haven. Den samme restaurant er åben om aftenen, hvor fisk er køkkenchefens specialitet.

Læs mere om Hotel Reginna Palace

Flere faciliteter

Ud over de ovennævnte faciliteter, tilbyder hotellet garage, wifi i hele bygningen samt cykel- og scooter-leje. Hvis du ønsker at leje en motorbåd, vil receptionen være glade for at hjælpe dig med reservationen. Hvis du kommer med offentlig transport, holder bussen lige uden for døren.

Komfortable værelser med balkon

Hotel Reginna Palace tilbyder 67 pænt men enkelt indrettede værelser i flere forskellige kategorier og størrelser. De mindste dobbeltværelser er på mellem 11 og 14 m2 Der findes nyrenoverede værelser men også værelser af lidt ældre dato. Alle værelser har som minimum dobbeltseng, balkon, wifi, TV, minibar, aircondition samt badeværelse med toilet, bruser og hårtørrer.

Læs om værelserne på Hotel Reginna Palace

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Hotel Reginna Palace

Læs personlige anmeldelser af Hotel Reginna Palace som ligger på Amalfikysten. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Reginna Palace. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 6 anmeldelser fra Hotel Reginna Palace

Maiori juli 2020

Vi har været der lige efter corona oplukning hvilket gjorde at der ikke var så mange mennesker hverken i byen eller på hotellet. Dette var en stor fordel.
Hotellet fint beliggende midt i byen og privat strand (tillæg) lige overfor.
Alt i gå afstand. Vil ikke anbefale at leje bil da det er svært at finde parkering.

Læs mere

Hyggeligt hotel og et dejligt personale

Hotel Reginna Palace ligger perfekt langs med strandpromenaden og ved gågaden, der fører ind til byen. Hotellet har nok en fem år på bagen, men bliver nænsomt vedligeholdt. Poolen er ok, men der er kun få liggepladser. Hotellet har "egen" strand, men det koster 25 euro pr. dag for to solsenge og en parasol. Altså ingen rabat for hotellets gæster. Bedre service og tilbud ses på de fleste andre steder på stranden.
Morgenmaden er virkelig god, og "Hr. Maestro", som ser ud til at være overtjeneren, er meget karismatisk og imødekommende. Også det øvrige personale er meget sympatiske.
Hotellet er dog dyrt i forhold til standarden, men man betaler nok også en del for beliggenheden. Dette skulle nok være et godt 3-stjernet hotel ikke 4 stjerner, som det faktisk har.

Læs mere

Fantastisk ophold, men ...

Rejsebureauet bør tilbyde superior værelser. Standard værelse er meget lille, Der er ikke plads til stole/bord. Man kan kun sidde på sengen.

Læs mere

Parkering og strandsenge

Dejligt med parkering på hotellet. Men det kunne være rart at vide, at parkering koster 19 euro i døgnet.
Ligeledes er prisen på strandsenge og parasol i tredie række på 25 euro, måske lige vel rigeligt.

Læs mere

Udmærket hotel med god beliggenhed

Rent og pænt værelse med fint badeværelse. God service i reception. Det er ikke muligt at parkere ved hotellet, men der er parkeringsservice, så man blot afleverer sine bilnøgler og skal så huske at sige til i receptionen ca. 30 minutter, før man skal bruge bilen igen. Det koster dog 19 Euro i døgnet.
Vores værelse var på første sal mod vandet. Fin udsigt, men rigtig meget støj en stor del af natten - så spørg, om det er muligt at få et værelse højere oppe.
Morgenmad var ok - mange kager!!!

Læs mere

Bedømmelse af Hotel Reginna Palace

Læs mere
 
search map