Hotel i Maiori på Amalfikysten

Hotel Reginna Palace

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Den lille by Maiori ligger midt på Amalfikysten, og har kystens længste strand på ca. 1 km. Byen ligger mellem Salerno og Positano og ikke langt fra Amalfi. Det betyder, at der er et stort udvalg af seværdigheder, som du kan besøge og mange aktiviteter, for slet ikke at glemme det fantastiske landskab med de skønne panoramaer. Dette område er et hit blandt alle, og er på UNESCO's liste over verdensarv.

En afslappet atmosfære

Hotellet har en fantastisk beliggenhed og udsigt over havet, blot 40 meter fra den private strand. På stranden finder du solsenge og parasoller som kan lejes mod tillæg. Hotellet har også egen snack bar på stranden, hvor du kan få stillet den lille sult. For at nyde solen, skal du ikke nødvendigvis gå på stranden, da hotellet tilbyder en stor mediterransk have (næsten tropisk vil jeg sige) fuld af citrontræer, banantræer og anden botanik, og i midten finder du en stor swimmingpool med havvand. En jacuzzi og en afslappet atmosfære komplimenterer dette. Du kan finde dine egne små gemmesteder under træerne langs poolen. Og hvis du har lyst til at "hænge ud" er det ikke noget problem. Restauranten og baren ligger blot få meter fra poolen, og serverer dejlig frokost udendørs i haven. Den samme restaurant er åben om aftenen, hvor fisk er køkkenchefens specialitet.

Læs mere om Hotel Reginna Palace

Flere faciliteter

Ud over de ovennævnte faciliteter, tilbyder hotellet garage, wifi i hele bygningen samt cykel- og scooter-leje. Hvis du ønsker at leje en motorbåd, vil receptionen være glade for at hjælpe dig med reservationen. Hvis du kommer med offentlig transport, holder bussen lige uden for døren.

Komfortable værelser med balkon

Hotel Reginna Palace tilbyder 67 pænt men enkelt indrettede værelser i flere forskellige kategorier og størrelser. De mindste dobbeltværelser er på mellem 11 og 14 m2 Der findes nyrenoverede værelser men også værelser af lidt ældre dato. Alle værelser har som minimum dobbeltseng, balkon, wifi, TV, minibar, aircondition samt badeværelse med toilet, bruser og hårtørrer.

Læs om værelserne på Hotel Reginna Palace

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map