Anmeldelser af Hotel Pietra di Luna

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Hotel Pietra di Luna

Læs personlige anmeldelser af Hotel Pietra di Luna som ligger på Amalfikysten. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Pietra di Luna. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

14 dejlige dage på dejligt hotel

Skønt ophold med værelse direkte ud til promenaden og havet, selv om vi kun havde bestilt med delvis havudsigt - venligt og hjælpsomt personale - tak til Fransesca i receptionen, der formidlede champagneglas i anledning af vores mærkedag. Derforuden den smukkeste buket blomster på værelset. Opholdet var med halvpension, og restauranten serverede de lækreste 3 retter mad, som man selv udvalgte efter menukortet, hver aften Man køber selv drikkevarer ved siden af.
Intet at være utilfreds med - dog er brusekabine at foretrække fremfor badekar.
Og installering af wifi på værelset er ønskeligt.

Amalfikysten som feriedestination

I Maiori findes der et udmærket supermarked ved navn Netto, der intet har med dansk Netto at gøre, men der findes udmærkede produkter, og man kan betale med visa. Der findes også et supermarked, der hedder Deco.

Hotel Pietra di Luna
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
Morgenmaden
 
Selve indkvarteringen på Hotel Pietra di Luna
Dobbeltværelse m. delvis havudsigt og balkon/terrasse

vi blev opgraderet til direkte havudsigt
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
Pool (evt. sæsonåben)
Restaurant
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2018
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Bedømmelse af Hotel Pietra di Luna

Amalfikysten som feriedestination

Hotel Pietra di Luna
Rent og pænt
Beliggenhed
Morgenmaden
 
Faciliteter på stedet
Pool (evt. sæsonåben)
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Oktober 2017
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map