Hotel i Maiori på Amalfikysten

Hotel Panorama

 
Hotel Panorama er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Panorama er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Maiori og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Hotel Panorama er et af de meget priviligerede hoteller i Maiori, som stort set ligger på stranden. Det ligger tilbagetrukket på selve kystvejen og kun et stenkast fra byens hovedgade. I sommersæsonen er Maiori en forholdsvis livlig by med et godt udvalg af caféer, restauranter, butikker og så naturligvis alle kirkerne. Byen har den længste strand på hele Amalfikysten, hvilket vil sige ca. 1 km, som i sæsonen (juni - september) er "pyntet" med et utal af kulørte solsenge, parasoller og strandbarer. Hotel Panorama har også sin egen private strand, hvor du som gæst kan nyde tilværelsen til en favorabel pris.

Bredt udbud af aktiviteter

Italienerne elsker at ligge på stranden, men forskellige former for vandsport er også populært. Hvis du hører til de aktive, kan du også gå en tur op på bjergsiden, hvor den gamle fæstning San Nichola del Thoro Plano ligger. Turen tager ca. en halv time, og udsigten er betagende. Du kan også besøge kystens mest berømte byer Amalfi, Positano og Ravello, som alle kan nås med offentlig bus på mellem en halv og en hel time. Øerne Capri og Ischia kan også nås med båd fra Amalfikysten, og så er den lidt større by Sorrento, som absolut også er et besøg værd.

Morgenmad på tagterrassen

Der er meget positivt at sige om Hotel Panorama. Foruden udsigten, privat strand, en hyggelig lobby og en god restaurant, er der også en skøn tagterrasse med swimmingpool. I forbindelse med poolen, er der også en bar, som dels fungerer som almindelig poo-bar i løbet af dagen, hvor du kan få en forfriskning og lette snacks, men det er også her du har mulighed for at nyde din morgenmad mens solen kaster sine første stråler ned på den smukke Amalfikyst. Morgenmaden kan naturligvis også indtages i den almindelige restaurant, hvis ikke vejret viser sig fra sin mindre venlige side. Fra restauranten er der også udsigt mod havet, så det er et oplagt sted at nyde din middag om aftenen.

Læs mere om Hotel Panorama

Swimmingpool med strandkig

Hotellets nok største aktiv er tagterrassen med bar og swimmingpool. Det er et helt perfekt sted at slappe af og nyde tilværelsen og en kølig drink efter dagens mange oplevelser. Det er også muligt at vælger at "blive hjemme" og "holde fri" og nyde hele dagen med en god bog på en solseng, eller med tæerne i vand.

Lyse og rummelige værelser

Der er i alt 79 værelser på Hotel Panorama i forskellige kategorier. Nogen har balkon og/eller havudsigt, mens andre vender mod byen og bjergene. Alle værelser er pænt men enkelt indrettet og har aircondition, wi-fi, satellit TV, minibar, værdiboks og badeværelse med toilet, bruser eller badekar og hårtørrer.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Hotel Panorama

Læs personlige anmeldelser af Hotel Panorama som ligger på Amalfikysten. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Panorama. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 2 anmeldelser fra Hotel Panorama

Herlig udsigt

Fik et meget flot værelse på 3. etage med balkon og med udsigt over strandpromenaden og havet.
Stor og hjertelig morgenmad på en fantastisk dejlig terrasse på 5. sal med udsigt over havet.
Personalet meget kyndig og dejligt med et ekstra plus til Anna.

Læs mere

Meget god, ud over forventning, med alle midler!

Perfekt beliggenhed, med både til alle steder langs Amalfikysten og Capri.

Læs mere
 
search map