Hotel i Maiori på Amalfikysten

Hotel Maiori Antica

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Bo midt i byen, på landet og ved havet

Det er ikke så tit det er muligt at kombinere en ferie på landet med en byferie og en badeferie på én og samme tid, men på det lille Hotel Maiori Antica, kan det faktisk lade sig gøre. Hotellet som i virkeligheden nok burde betegnes som en bed and breakfast, ligger i centrum af byen Maiori på den skønne Amalfikyst. Byen er en af de lidt større på kysten, og der er masser af lokalt liv. Foruden butikker, restauranter og caféer, har Maiori samtidig et stort udvalg af hoteller, og så har byen den absolut længste strand på hele Amalfikysten. Stranden ligger kun ca. 50 meter fra det lille hotel, så selv om hotellet ligger lidt tilbagetrukket og ikke har nogen swimmingpool, kan du nemt vælge det til en egentlig badeferie. Hotel Maiori Antica ligger i en dejlig grøn citronlund, som støder op til markerne og bjergene bag byen, og selv om kystvejen går blot få meter fra hotellet, bor du alligevel stille og fredeligt.

Spis morgenmad i den hyggelige have

Det er Sara som ejer stedet, og hende du møder i løbet af dagen, og hun gør alt for, at du skal få så god en ferie som overhovedet muligt. Du kan spise din morgenmad i den dejlige have i sommerperioden, men du skal være opmærksom på, at du ikke kan forvente en stor morgenmadsbuffet, som så mange andre steder. Det lille hotel holder på de italienske traditioner, så det er mest søde ting, der er på programmet, foruden en god kop kaffe naturligvis. Hvis vejret ikke viser sig fra sin bedste side, serveres morgenmaden på dit værelse. På grund af størrelsen har hotellet heller ingen restaurant, men til gengæld har Sara lavet aftaler med flere af de nærliggende restauranter, så der er et godt udvalg af spisesteder i kort gåafstand fra hotellet.

Læs mere om Hotel Maiori Antica

Nyd dagen i citronernes skygge

Hotellets helt store plus er den dejlige have, som du er mere end velkommen til at benytte i løbet af dagen. Her kan du nyde tilværelsen mellem de hvide søjler og under de mange citroner, som danner et skyggefuldt "tag" Citronplantagen giver også en helt særlig atmosfære, når solens stråler skinner ned gennem bladene. Du kan også slikke sol på tagterrassen, hvorfra du har et dejligt kig mod både havet og bjergene. Hvis du skal en tur "til byen" tager det dig kun 5 minutter at gå til Maioris hovedgade med de mange butikker, og skal du længere væk, kan du stå på den lokale bus som forbinder Amalfi og Salerno blot få meter fra hotellet. Ankommer du i bil, er der også mulighed for at parkere i nærheden mod tillæg. Vi gør opmærksom på, at der er en del trapper på området, og ingen elevator, så det er en fordel at være godt gående.

Pæne men enkle værelser

De 9 værelser på Hotel Maiori Antica er fordelt på to etager. Værelserne er pænt men enkelt indrettet og har aircondition, telefon, TV, minibar, wi-fi og badeværelse med toilet, bruser og hårtørrer. Du kan ikke forvente nogen særlig udsigt fra værelserne, som enten vender mod byen, mod haven eller mod havet.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map